خروش دانش آموزان کیش علیه استکبار جهانی در ۱۳ آبان
دانش آموزان و دانشجویان کیش در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی فریاد غرور و استقامت سردادند.

به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکزکیش، دانش آموزان و دانشجویان کیش در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی فریاد غرور و استقامت سردادند.
جهانیان 40 سال است غریو آزادی ، استقلال و همدلی ملت ایران را می شنوند.
اصلی ترین شعار امروز ملت همیشه در صحنه ایران و البته مردم کیش مرگ بر امریکا بود.
دانش آموزان ، دانشجویان ، کودکان دبستانی ، بانوان و مردان کیش با در دست داشتن پرچم کشورمان ، آدمک ها و تصاویر کاریکاتوری سران دولت های استکباری و به سر داشتن سربندهای مزین به نام الله اکبر مسیر میدان ساحل تا اسکله تفریحی را پیمودند.
امروز باد نسبتا شدیدی در کیش می وزید و آبهای نیلگون خلیج فارس متلاطم و پر خروش همگام با مردم متحد و همدل کیش گویی فریاد استکبار ستیزی سر می داد.
پرچم به اهتزار درآمده کشورمان در دستان نوجوانان و جوانان غیور ایران اسلامی ، چفیه با تصاویر رهبر معظم انقلاب بر دوش حامیان ولایت و پرچم کوچک در دست کودکان جلوه های غرور آفرینی در این راهپیمایی با شکوه به نمایش گذاشت .
در پایان مراسم قطعنامه ای در 10 بند و در محکومیت سیاست های استکباری امریکا و متحدانش قرائت شد و حاضران با سردادن تکبیر بندهای آن را تایید کردند.