اتخاذ عمده ترین راهکارهای تامین کالاهای اساسی مردم در نشست ستاد تنظیم بازار گیلان
استاندار در این نشست گفت: ثبات نسبی در بازار تداوم خواهد داشت.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان آقای سالاری از مدیران دست اندرکار ستاد تنطیم بازار گیلان خواست با جدیت روند تامین و توزیع انواع کالا بویژه کالاهای اساسی را در سراسر استان پیگیری کنند تا ثبات فعلی بازار خدشه دار نشود.
استاندار همچنین از توزیع سه هزار حلقه لاستیک بین رانندگان خودروهای سنگین استان خبر داد و گفت: این روند در راستای اعمال سیاستهای حمایتی دولت در حوزه ی حمل و نقل عمومی ادامه خواهد داشت.
آقای سالاری همچنین بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای تامین و ذخیره سازی میوه و کالاهای اساسی شب عید تاکید کرد و از مدیران اجرایی خواست از هم اکنون برای ثبات بازار و تامین نیاز عیدانه ی مردم برنامه ریزی و اقدام کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز گزارشی از روند توزیع کالاهای اساسی در بازارهای گیلان بویژه فروشگاههای زنجیره ایی ارائه کرد و گفت: علاوه بر توزیع گوشت قرمز و مرغ که طبق روال انجام می شود در خصوص دیگر کالاهای مورد نیاز مردم نیز کمبودی وجود ندارد و ثبات نسبی در بازار حکمفرماست.