پخش زنده
امروز: -
50 میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی ورزشگاه آزادی مهاباد به مجموع اعتبارات اختصاص یافته این ورزشگاه افزوده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد گفت: در سفر معاون وزیر ورزش و جوانان به شهرستان مهاباد 50 میلیارد ریال اعتبار دیگر برای تکمیل ورزشگاه آزادی مهاباد اختصاص یافت.
قرنی مصطفی پور افزود: درحال حاضر چمن ورزشگاه تکمیل شده و تنها ساخت پیست دو و میدانی ، جایگاه ضلع شرقی و نصب دکل های نوری باقی مانده و در مجموع برای تکمیل شدن ورزشگاه به 60 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مصطفی پور، با اشاره به اعتبارتازه اختصاص یافته گفت: در حال حاضر با اختصاص این اعتبار جدید پروژه تکمیل خواهد شد و ظرفیت ورزشگاه آزادی با تکمیل ضلع شرقی آن از پنج هزار نفر به هفت هزار نفر افزایش می یابد.
عملیات نوسازی ورزشگاه آزادی شهرمهاباد با 170 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی تابستان سال گذشته آغاز شد.