• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۶۰۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار سلامی در تجمع عظیم بسیجیان نخبه:

بسیج فرمول عبور نظام و انقلاب از سختی ها

جانشین فرمانده کل سپاه: بسیج فرمول عبور نظام و انقلاب از همه سختی هاست و توانست در برابر دشمنان صف بکشد.

پیامبر اکرم (ص) رسول عطوفت هاستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، تجمع باشکوه ۲۵ هزار نفر از فرماندهان و بسیجیان نخبه و نمونه سپاه تهران بزرگ صبح امروز در حرم امام راحل برگزار شد.در این همایش فرماندهان و بسیجیان ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل از آمادگی حضور خود در عرصه های مختلف و دستاوردهایشان گفتند.
سردار حسین سلامی صبح یکشنبه در مراسم تجدیدمیثاق 25 هزار نفر از فرماندهان و بسیجیان نخبه سپاه محمد رسول الله(ص) تهران با امام راحل افزود: پیامبر اکرم(ص) رسول عطوفت ها و رحمت للعالمین است و خداوند عالم ایشان را بر خلق عظیم آفریده و سپاه محمدرسول الله(ص) با نام پیامبر اعظم(ص) زینت یافته است.
وی ضمن تبریک ولادت امام جعفر صادق(ع) و هفته بسیج گفت: بسیج از معجزه های ذهنی امام(ره) است و زمانی که تفکر ایجاد نهادی نیرومند، الهی، جهادی و آسمانی در ذهن امام(ره) ایجاد شد هیچ کس باور نمی کرد این شجره طیبه این چنین در اعماق وجود انسان های مومن ریشه بدواند و کسی تصور نمی کرد فلسفه جاوید تشکیل این قدرت نیرومند چیست.
سردار سلامی افزود: اما در اعماق اندیشه های امام راحل تشکیل نیرویی که بتواند در برابر تمام قدرت های عالم ایستاده و از اسلام و مسلمانان و مصالح امت اسلامی دفاع کند شکل گرفت.
وی با بیان اینکه تاریخ 40 ساله انقلاب اسلامی به خوبی ژرف اندیشی امام راحل در تشکیل بسیج را نشان داده است، گفت: بسیج فرمول عبور نظام و انقلاب از همه سختی ها شد و در برابر دشمنان نظام و انقلاب صف کشید.
جانشین فرمانده کل سپاه افزود: زمانی که همه قدرتمندان عالم تصمیم گرفتند انقلاب را با شکست مواجهه کرده و به تمام جهان ثابت کنند بدون اتکا به قدرت های بزرگ نمی توان حکومت تشکیل داد؛ این بسیج بود که با تبعیت از امام و رهبری این نظریه شوم را باطل کرد و بسیج باطل السحر تمام فتنه های دشمنان علیه انقلاب اسلامی است.
سردار سلامی با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی اظهارداشت: بسیجیان هشت سال ایستادند، شهید شدند، شیمیایی شدند اما مردانه و شجاعانه ایستادند و اجازه ندادند امام مسلمین در نبرد با مشرکان و کفار تنها بماند. ایستادند و قله ها را فتح کرده و دشمنان خدا را به عقب رانده و استقلال کشور را و حرمت نوامیس آن را حفظ کردند.
وی بسیجیان را مظهر نزول ملائک الهی از آسمان به زمین دانست و گفت: بسیجیان فرشتگانی هستند که اسلام را یاری و شرف مسلمین را حفظ می کنند و این به معنای شکست ناپذیری ملت است.
سردار سلامی ادامه داد: بسیجیان مرگ را به استهزاء گرفته و مرگ در راه خدا را سعادت می دانند. به استقبال خطر می روند که خطر به استقبال ملت ایران و سایر ملل مسلمان نیاید.
وی افزود: کسی در این شرایط نمی تواند بر ملت ما مسلط شود، بسیجیان نور خدا را در این کشور جلوه گر ساختند و دشمن در محاسبات خود عبور از شما را ممکن نمی داند.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: دشمن به خوبی می داند عبور از بسیجیان ناممکن است و این شجره طیبه تسخیرشدنی نیست. دشمن هرچه تلاش کرد تا با تهاجم سنگین فرهنگی بسیجیان را از حمایت دین خدا دور و از رهبر عزیز جدا کند؛ نتوانست.
سردار سلامی ادامه داد: دشمن شایعه کرد، ابهام آفرید تا جوانان را نسبت به افتخارات خود دچار تردید کند اما موفق نشد چراکه بسیج هرگز تسلیم دشمن نمی شود و شهدای بسیج ثابت کردند تنها در جستجوی رضوان الهی هستند.
وی ادعاهای امریکا را اباطیل خواند و گفت: امروز رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی شجره طیبه بسیج را هدایت می کند و امروز بسیجیان دشمن را متفرق کرده و ابزارهای او را از خاصیت انداخته و انتخاب گزینه نظامی را منتفی کردند.
سردار سلامی با بیان اینکه اگر دشمن از گزینه نظامی استفاده نمی کند به دلیل این است که نمی تواند.
وی خطاب به بسیجیان گفت: شما رمز بقا، جاودانگی، عزت، کرامت و شرف این امت نه تنها در ایران که در سراسر جهان اسلام هستید و سربندهای جهاد که امروز بر سر مبارزان جوان در کشورهای اسلامی بسته شده است یادگار سربندهای دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه تنها راه سعادت ما از جهاد عبور می کند، افزود: دشمن نیازمند شکست های بیشتر و ما نیازمند پیروزی های بیشتر هستیم.
جانشین فرمانده کل سپاه اظهارداشت: امروز دشمن اقتصاد ما را هدف قرار داده اما ما تجربه داریم و در هر نقطه ای در برابر دشمن ایستاده ایم. قدرتمند شدیم و هر زمانی که به ما تهاجم نظامی کردند قدرت دفاعی ما جهانی شد و توانستیم به درجه ای قدرت نظامی برسیم که در برابر هر قدرت بزرگ بایستیم.
سردار سلامی با بیان اینکه با قدرت بسیج می توان در زمینه های اقتصادی نیز پیروز شد، گفت: برای رفع محدودیت ها باید با فقر جنگید تا دشمن را مایوس کرد و بسیجیان عصاره هویت اسلامی و انقلابی هستند.
وی خاطرنشان کرد: اگر دشمن هوس حمله به ما داشته باشد او را تعقیب کرده و شکست ابدی برایش رقم می زنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)