• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۶۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۴

تنها راه فروپاشی رژیم صهیونیستی؛ مقاومت

در پی واکنش موشکی گسترده مقاومت فلسطینی به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به باریکه غزه, نخست وزیر این رژیم از رئیس جمهور آمریکا خواست اعلام طرح موسوم به «معامله قرن» را به تاخیر بیاندازند.

یک روزنامه صهیونیستی نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل در خصوص اوضاع سیاسی اسرائیل گفتگو کرد. به نوشته دیروز پایگاه اینترنتی رای الیوم، روزنامه صهیونیستی معاریو دیروز جمعه نوشت نتانیاهو در گفتگو با ترامپ بحران سیاسی موجود در اراضی اشغالی را بهانه کرد و از وی خواست اعلام طرح صلح آمریکا در خاورمیانه موسوم به «معامله قرن» را به تاخیر بیاندازد.
این در حالی است که در این شرایط نگرانی از خشم جهان اسلام و حتی ترس از حملات گسترده موشکی مقاومت در واکنش به معامله قرن طبیعی ترین علت این درخواست نتانیاهو از ترامپ می‌تواند باشد.
نباید از یاد ببریم حملات موشکی گسترده مقاومت مهمترین عامل بحران سیاسی در اراضی اشغالی و تضعیف موقعیت نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده است بنابراین طبیعی است در این شرایط نگرانی هایی درباره اجرای طرحی با این حساسیت وجود داشته باشد.
روزنامه القدس العربی پنج شنبه گذشته با اشاره به شکست خفت بار رژیم صهیونیستی در عملیات نظامی اخیر در غزه نوشت: سلسه رویدادهایی که باعث این وضعیت شد با عملیات نظامی ناکام اسرائیل آغاز شد؛ عملیاتی که اسرائیل در آن تلاش کرد نور الدین برکه افسر عالیرتبه نیروهای شاخه نظامی جنبش حماس را در غزه به اسارت درآورد... شناسایی گشتی نظامی اسرائیلی در غزه باعث درگیری و تبادل آتش شد که بر اثر آن فرمانده یگان نظامی که وارد غزه شده بود کشته و شماری از نظامیان (اسرائیلی) زخمی شدند... ارتش اسرائیل به دنبال آن هواپیماها، تانک ها و توپخانه های خود را به کار گرفت تا برای عقب نشینی اعضای گشتی اسرائیلی در امنیت، کمربندی از آتش در اطراف آن تشکیل دهد. جنبش حماس این فرصت طلایی را غنیمت شمرد و ... در کمتر از یک روز با شلیک بیش از چهارصد و شصت موشک و خمپاره به شهرک ها و شهرهای اطراف غزه واکنش نشان داد. این حملات از نوار غزه باعث شد تا ارتش اسرائیل اعلام اتش بس کند و بیست و چهار ساعت بعد از توقف عملیات، آویگدور لیبرمن از وزارت دفاع ( جنگ ) کناره گیری کند و حزب نژادپرستانه او _اسرائیل خانه ما _ از ائتلاف خارج شود.
علاوه بر این بر اساس این گزارش اقدام بیش از دو ماه پیش اسرائیل در سرنگونی یک فروند هواپیمای ایلیوشن روسی و کشته شدن پانزده افسر اطلاعات روس در آن باعث شد تا دستان متجاوز اسرائیل در سوریه بسته شود. مجهز شدن ارتش سوریه به سامانه های موشکی اس سیصد روسیه هم باعث شد اسرائیل در شرایط دشواری قرار بگیرد که پیشتر با آن رو به نشده بود. اگر خبرهای رسانه ها را مد نظر قرار دهیم که از دو برابر شدن زرادخانه موشکی حزب الله در لبنان و افزایش دقت نشانه گیری و برخورد موشک های این زرادخانه حاکی است در این صورت، چهره نگران اسرائیل برای ما آشکار می شود.
در هر حال بنا بر اذعان برخی منابع دیپلماتیک آمریکایی در نیویورک و واشنگتن، دولت آمریکا در برابر اعمال فشارهای نتانیاهو در خصوص به تاخیر انداختن اعلام «معامله قرن» تا اطلاع ثانوی، تسلیم شد.
تحولات اخیر در نوار غزه و اراضی اشغالی بار دیگر نشان داد تنها راه مقابله با زیاده خواهی رژیم صهیونیستی مقاومت است نه سازش.

-----------------------------------
عبدالرضا خلیلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)