• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۸۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸
اقتصادی » اقتصاد کلان
در حاشیه هیئت دولت؛

بسته‌های حمایتی سال آینده نيز ادامه دارد

نوبخت: بسته‌های حمایتی در قالب سیاست‌های جبرانی است و سال آینده نیز ادامه دارد تا کمترین فشار به مردم وارد شود.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما،محمد باقر نوبخت در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره افزایش حقوق کارمندان و کارگران در سال 98 گفت: یکی از ویژگی های این بودجه ضمن اینکه در شرایط تحریم است توجه به معیشت مردم بویژه کارمندان دولت است.
وی با بیان اینکه بودجه دخل و خرج دولت است، گفت: ما باید خرجی را که دولت می دهد مورد توجه قرار دهیم، خوشبختانه تا اینجا،براساس افزایش 20 درصد ی حقوق عمل می کنیم، یعنی یک پنجم حقوق را اضافه می کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نوبخت تصریح کرد: هدف برای سال 98 رشد تولید و کاهش فقر مطلق است و از 2 روش تلاش می کنیم تولید ،رشد و اشتغال را افزایش دهیم و با فقر مطلق مقابله کنیم .
وی ادامه داد: در بودجه 98 برای اینکه به رشد اقتصادی دست پیدا کنیم از 2 مسیر طراحی کردیم تا از طریق منابع دولتی برای طرحهای عمرانی دولتی، 70 هزار میلیارد تومان برای این کار اختصاص دادیم .
وی ادامه داد: طرحهایی را که رئیس جمهور در سال های گذشته در سفرهای استانی قول ان را به مردم داده بود در اولویت پرداخت ها است تا در سال 98 افتتاح شود و اشتغال را در این سطح پایدار کنیم .
نوبخت در رابطه با منابع دولت برای طرحهای دولتی گفت: ما می توانیم از منابع بانکی و صندوق برای واحدهای تولیدی که برای بخش خصوصی است، استفاده کنیم و پیش بینی کردیم که به صورت بلاعوض بخشی را به صورت وام های ارزان قیمت و بخشی هم به صورت وجه اداره شده در اختیار واحدهای تولید قرار دهیم که تا حدودی افزایش هزینه تولیدی انها را به دلیل افزایش نرخ ارز کمتر می کنیم .
وی گفت: از 2 مسیر طرحهای عمرانی و واحدهای تولیدی اقداماتی را در سال جاری با تک تک دستگاهها شروع کردیم و واحدهای صرفا صنعتی نیستند بلکه واحدهای کشاورزی و خدمات و... هم هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای 10 رسته مشاغل جدید، 6 رسته حفظ اشتغال موجود و یک رسته برای توسعه باغداری ،18 هزار و 252 میلیارد تومان مشخص کردیم که از این میزان 82 هزار فرصت شغلی را ایجاد خواهیم کرد.تا سازمان برنامه بودجه نقش نظارتی و برنامه ایی خود را انجام دهد.
نوبخت با اشاره به اینکه منابع موجود محدود است گفت: هر دستگاه تلاش می کند تا منابع بیشتری دریافت کند بطور مثال اگر در بخش کشاورزی بیشترین منابع را به گندمکاران دهیم و شورای اقتصاد به جای اینکه 1470 تومان برای هر کیلو گندم در نظر بگیرد، 2 تا 3 هزار تومان پرداخت می کرد با کمبود منابع روبرو می شدیم ، اما بحث ما فقط کشاورزی نیست این درحالیست که بازنشستگان برای همترازی حقوقشان ومعلمان و... همه از ما مطالبه دارند، سازمان برنامه بودجه باید به همه پاسخ دهد.
وی افزود: واحدهای صنفی از تحریک هم صنفانشان برحذرباشند، رسانه ها در این شرایط تحریم اجازه ندهند برخی از افراد از سر دلسوزی بقیه را تحریک کنند تا بخش ها مطالبه بیشتری داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر امسال توانستیم زودتر پول کشاورزان و گندم کاران را پرداخت کنیم بدلیل این است که 3 هزارمیلیارد تومان از بانکها با سود 20 درصد دریافت کردیم تا زودتر پول انها پرداخت شود.حالا تشکل کشاورزی تحریک کند که پول کم است ما اگر پول داشتیم قیمت هر کیلو گندم را 2 هزار تومان می کردیم .
نوبخت ادامه داد: اگر صنفی یا بخش بیشتر از ما بودجه بخواهد ما باید پول دانشگاهیان ،فرهنگیان و پول درمان را کم کنیم تا کارها را انجام دهیم.
وی ادامه داد: علاوه بر رشد و اشتغال ،موضوع کاهش فقرمطلق است و ظرف یک تا 2 سال اخیر مستمری افراد تحت پوشش را 3 تا 5 برابر اضافه کردیم.
وی گفت: افرادی که مستحق دریافت یارانه هستند نیز یارانه دریافت می کنند و بسته های حمایتی را در سال اینده در برنامه داریم که در قالب بودجه نیست در قالب سیاست های جبرانی است تا به نحو شایسته ای با سر افزاری عبور کنیم تا کمترین فشار به مردم وارد شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)