• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۹۳۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در یادواره شهدای مدافع حرم؛

تحریم‌های ظالمانه؛ فرصتی برای خوداتکایی

فرمانده نیروی هوافضای سپاه، تحریم‌های ظالمانه دشمنان را فرصتی برای خودباوری و خود اتکایی برشمرد.

تحریم‌های ظالمانه دشمنان، فرصتی برای خوداتکاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده در یادواره شهدای مدافع حرم و بزرگداشت شهید مدافع حرم «محمدحسین محمدخانی» در مسجد جامع قلهک با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره نسل جدید انقلاب که اگر بهتر از جوانان نسل اول انقلاب نباشند، به طور قطع کمتر نیستند، افزود: بنده توفیق همرزمی با جوانان نسل اول و نسل کنونی انقلاب را دارم و گواهی می‌دهم جوانان امروز بهتر هستند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب قرار داریم و به طور قطع آنچه که در طول عمر انقلاب همواره ثابت بوده، دشمنی دشمنان و خباثت آنان در برابر انقلاب اسلامی ایران بوده است.

وی افزود: علت دشمنی آمریکا با ما این است که آن‌ها با اسلام ناب محمدی (ص) مشکل دارند و به خوبی می‌دانند که انقلاب در مرز‌های ما محصور نمی‌ماند و برای آن‌ها مشکل ساز خواهد شد.

سردار حاجی زاده با اشاره به راهبرد‌های آمریکایی‌ها در تقابل با انقلاب اسلامی در ۴ دهه گفت: راهبرد دشمن همواره ثابت است و روش‌ها تغییر می‌کند، گاهی مانند اول انقلاب جنگ را تحمیل می‌کنند و گاهی با ابزار جنگ نرم و به عبارت ساده‌تر با پنبه سر می‌بردند.

وی افزود: رؤسای جمهور آمریکا نیز با روش‌های مختلف با نظام اسلامی ما به مقابله برخاسته اند، گاهی بوش از در جنگ وارد می‌شود و گاهی که دخالت نظامی را مؤثر ندیدند، اوباما را می‌آورند تا با نرمش اهدافشان را پیش ببرند، به طوری که حتی سال نو را نیز به ملت ما تبریک می‌گفت و دست دوستی دراز می‌کرد، هرچند در همان ایام هم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آن را دست چدنی زیر دستکش مخملی تعبیر کردند و در مقطع کنونی که امریکایی‌ها گزینه‌های قبلی را بی اثر می‌بینند، ترامپ را وارد میدان می‌کنند تا با دیوانه بازی اهدافشان را پیش ببرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اهمیت پذیرش دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی و ملت ایران گفت: اگر ما در برخی عرصه‌ها به مشکل برخورده ایم، به دلیل توانایی دشمنان نیست، بلکه به این دلیل بوده است که ما دشمنی آن‌ها را باور نداشته ایم و در نقطه مقابل آنجا که دشمنی آمریکا را باور کرده ایم به مشکل برخورد نکرده و بن بست شکنی کرده ایم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دشمن در اوایل انقلاب تلاش کرد از خارج مرز‌ها انقلاب را شکست دهد، اما امروز تلاش آن‌ها معطوف به شکست انقلاب از درون است، بر لزوم عمل به فرامین رهبری تأکید کرد و افزود: در بخش‌هایی که تدابیر و رهنمود‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را سرلوحه اقدامات خود قرار داده ایم به مشکل بر نخوردیم و دستاورد‌های ارزشمندی نیز برای ما حاصل شد.

سردار حاجی زاده با اشاره به اقتدار نیرو‌های مسلح و اذعان دشمنان به توان بازدارنده دفاعی ایران اسلامی، گفت: دشمنان ما همواره با احترام با نیرو‌های مسلح ما رفتار می‌کنند و این بواسطه ضرباتی است که از ما دریافت می‌کنند؛ در غیر این صورت رفتار آن‌ها با نظامیان منطقه با وجود دریافت سود‌های کلان از آنان تحقیر کننده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی شمار کشور در عرصه‌های گوناگون، افزود: ایران اسلامی علاوه بر برخورداری از نسل جوان پرشور و انقلابی و قابل اعتماد، دارای جغرافیای بی نظیری است و دشمن با تهدیدات خود قصد دارد ما از این شرایط ویژه غافل بمانیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با تأکید بر اینکه بدون تردید شرایط به نفع انقلاب اسلامی تغییر خواهد کرد، تحریم‌های ظالمانه دشمنان را فرصتی برای خودباوری و خود اتکایی برشمرد و گفت: از ابتدای انقلاب ما همواره در تحریم تسلیحاتی بوده ایم، اما امروز به مدد توانمندی داخلی و باور توانستن نزد جوانان این مرز و بوم، تهدید به فرصت تبدیل شده است و در بخش تسلیحات توانایی صادرات داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)