• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۲۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۵
یزد » اجتماعی

اوضاع وخیم آب شرب استان یزد + فیلم

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد: تخریب چندین باره خط انتقالی آب منجر به کمبود شدید و بحران تامین آب شرب مردم استان یزد شده است.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما، جواديان زاده افزود در حال حاضر علاوه بر کمبود منابع آب  شرب، منابع آبي موجود استان يزد هم با شوری بالا مواجه است که اين معضل باعث غير قابل شرب بودن منابع آبي موجود استان يزد شده است.

مديرعامل شرکت آب منطقه ايي يزد گفت در حال حاضر عمده منابع آب استان يزد داراي اي سي هاي بالاي 1200 است و اين موضوع در برخي مناطق به حتي 40و50 هزار هم مي رسد و همين مسئله باعث شده است تا نتوان منابع آبي استان يزد را به تنهايي وارد چرخه آب شرب کرد.

هم اکنون از حدود 110ميليون مترمکعب مصرف آب شرب استان يزد حدود 54ميليون مترمکعب آن از آب انتقالي تامين مي شود و نيمی ديگر از آن از منابع آب چاه داخل استان تامين و با مخلوط شدن با يکديگر وارد مدار توزيع مي شود.

مديرعامل شرکت آب منطقه اي يزد در عين حال افزود به دليل تعرضات مکرر و پي در پي به خط انتقال آب شرب استان يزد در ارائه خدمات رساني به مردم براي تامين آب شرب دچار مشکلات حادي شده ايم و در حال حاضر وضعيت شهرها و روستاهاي استان از نظر تامين آب شرب به شدت وخيم است و آب انتقالي نقش مهم و حياتي در کاهش وخامت اوضاع دارد.

جواديان زاده خاطر نشان کرد چنانچه اين آب دچار مشکل شود هيچ گونه منبع آب براي جايگزيني آن نداريم و درحقيقت نيمي از منبع تامين آب شرب استان يزد را از دست خواهيم دادو هيچ جايي براي جبران آن نداريم.

اسلامي مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان يزد هم با اشاره به پايين بودن کيفيت منابع آب موجود استان گفت: براي تامين آب شرب مردم استان يزد به يک آب با کيفيت نيازمنديم تا با مخلوط کردن با آب بي کيفيت استان و قرار گرفتن در حد مطلب بتوان آنرا وارد شبکه توزيع آب شرب کرد.

اسلامي گفت سال گذشته بيش از 80درصد منابع آب شرب شهرهاي استان از آب انتقالي تامين مي شد اما امسال به دليل کاهش تخصيص آب به استان و تعرضات مکرر به خط انتقالي اين ميزان بين 29تا65 درصد بوده است و اين موضوع باعث شده است تا اي سي آب شرب استان که سال گذشته بطور متوسط حدود 560بوده است به بالاي هزار برسد و اين مسئله باعث کاهش کيفيت آب شرب مردم شده است .

عليدوست مدير کنترل کيفيت آب شرکت آب و فاضلاب استان هم گفت: هم اکنون آب عمده چاههاي استان يزد داراي اي سي بالاي 2800 است که آبي بسيار بي کيفيت است و نمي توان آنرا به تنهايي وارد شبکه توزيع آب شرب کرد.

وي با اشاره به وخامت منابع آب چاههاي برخي شهرهاي استان همچون شهرستان اردکان گفت: عمده منابع آبي اين شهرستان بي کيفيت و داراي اي سي 2800 به بالاست که به همين خاطر مجبور به ايجاد شبکه هاي برداشت آب در اين شهرستان شده ايم که اين موضوع هزينه هاي زيادي را از نظر تامين آب شرب با کيفيت به دنبال داشته است.

وي همچين از ايجاد يک دستگاه آب شيرين کن در خيابان شهيد رجايي شهر يزد خبر داد و گفت: توسعه اين ايستگاهها در يزد از جمله برنامه هاي شرکت آب و فاضلاب است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)