پخش زنده
امروز: -
بیش از سه هزار و ۵۰۰تن از محصولات کشاورزی استان اصفهان گواهی سلامت دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مسوول دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال بیش از سه هزار تن پیاز تولیدشده در شهرستان های سمیرم، فریدون شهر، فریدن، بویین میاندشت و گلپایگان با تایید نظر کارشناسان سازمان غذا و دارو استان گواهی سلامت دریافت کردند.
شهره مسائلی میزان کشت این محصول را بیش از 30هکتار بیان کرد و افزود: در این مدت همچنین بیش از شش هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان های گلپایگان و سمیرم 500تن پیاز تولیدشده که از سازمان جهاد کشاورزی گواهی سلامت دریافت کرده است.
وی پایین بودن میزان فلزات سنگین، نیترات و سموم شیمیایی را از جمله ملاک های ارزیابی این محصولات برای صدور گواهی سلامت اعلام و پیش بینی کرد: تولید گوجه ،خیار و گیاهان دارویی از سال آینده در دستور کار کارشناسان این سازمان قرار گیرد.