• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۶۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸
مازندران » سیاسی

خطیب جمعه ساری : ذلت دشمنان با اقدام کور تروریستی

امام جمعه موقت ساری گفت:دشمنانی که مرد جنگ در میدان دفاع دلیرمردان مقاومت نیستند با اقدام ناجوانمردانه و کور تروریستی به کشتار هموطنان بی گناه مان می پردازند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مازندران ،حجت‌الاسلام محمد قاسمی  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی امام خمینی (ره) مرکز استان گفت: سران برخی کشورهای عرب منطقه تفکر استعمار پیر انگلیس و آمریکا را دنبال می‌کنند و بدانند که نیرو‌های غیور ایران انتقام حادثه بمب گذاری چابهار را در میدان مقاومت خواهند گرفت.

وی گفت: بمب‌گذاری توسط دشمنانی که مرد جنگ در میدان نیستند تلفات زیادی بر جای گذاشت و در چابهار ۴۲ نفر از مردم بی‌گناه کوچه و بازار مجروح شدند.

خطیب موقت جمعه ساری  افزود: برخی از سران عرب  ادای مرد بودن را در می‌آورند ولی در رفتارشان ازمردانگی و شرافت انسانی هیچ بویی نبرده اند  اما ایران اسلامی با اقتدار مقاومت حزب الله و فاطمیون در کنار مردم سوریه ایستادند و مرد میدان بودند.

حجت‌الاسلام قاسمی با اشاره به اینکه مردم ما در مکتب شهادت درس آموختند خطاب به دشمنان گفت: مردم ما را با ترور نترسانید.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه آمریکا لکه ننگی به نام دولت سعودی را یدک می‌کشد افزود: این‌ها که دم از حقوق بشر می‌زنند، بیش از سه  سال است که مردم و کودکان یمن را می‌کشند در این مدت آمریکا و اروپا کجا هستند؟ روزنامه‌نگاری را که علیه بن‌سلمان قلم و قدم علیه حکومت جاهل می‌زند  به قتل می‌رسانند.

وی گفت: جای تأسف دارد که اروپایی‌ها سکوت می‌کنند، و در گوشه گوشه‌های این دنیا جنایت‌های فراوان می‌شود، ولی کسی حرفی نمی‌زند و چشم بر این جنایات علیه بشریت دریمن و سوریه بسته اند.

امام جمعه موقت ساری افزود: امروز مصادف با روز دانشجو  ۱۶ آذر ماه ۱۳۳۲ در اعتراض دانشجویان بیدار دانشکده فنی تهران که در آن زمان در مقابل استکبار ایستادند ، است و بنا بر تعابیری که امام و رهبری بیان کردند کلید سعادت یک کشور به دست معلم و دانشجوست ، جنبش دانشجویی ضد استبداد و عدالتخواه است.

حجت‌الاسلام قاسمی گفت: جنبش دانشجویی دارای پنج رویکرد است که شامل پایبندی به پایه‌های اساسی انقلاب و پایبندی به استقلال سیاسی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی، هدف‌گیری انقلاب با همت بلند و حساسیت در مقابل کار دشمن ، دارا بودن تقوای الهی و سیاسی و جنبش سیاسی است و دانشجویان باید همه این شاخصه‌ها را با هم داشته باشند.

وی افزود: آفت‌های دشمن ، دانشجویان را تهدید می‌کند که شامل نفوذ و بهره‌برداری از جنبش دانشجویی ، دور کردن از آرمان‌های نظام و  خون شهداست، دور کردن از جایگاه ولایت فقیه و قانون، مطیع کردن دانشجویان، افتادن در دام احزاب و گم کردن هدف است، دانشجو باید بیدار بوده و همانند دانشجویان ۱۳۳۲ آگاه باشند.

وی گفت: مازندران که از نعمت دریا، دشت و جنگل برخوردار است  اما از عقب ماندگی اقتصادی در رنج  و هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده ودر واقع  هنوز فقیر است، از مسؤولان بومی می‌خواهم که در مقام خود برای رفع مشکلات مازندران تلاش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)