• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۷۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۹
بین الملل » غرب آسیا
به رغم محدودیت ها و محاصره؛

موفقیت های علمی دانشمندان جوان نوار غزه

گروهی از دانشمندان جوان نوار غزه به کمک فن آوری نانو مشغول آزمایش بر روی آنتی بیوتیکها و قارچ ها هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا؛ این گروه سه نفره پژوهشگران فلسطینی در رقابت های اختراعات پزشکی در دانشگاه های نوار غزه حائز مقام نخست شدند.
صلاح السعدی 36 ساله دارای مدرک کارشناسی ارشد آب و علوم زیست محیطی دو سال پیش فعالیت های تحقیقاتی خود را آغاز کرد.
وی گفت: در خلال مطالعات و پژوهش های علمی بر روی ساخت فیلتری کار کرده است که بتواند نمک و آلاینده های آب را از بین ببرد.
السعدی افزود، وی فلزات متنوعی از طلا گرفته تا مس، نقره، آهن و آلومینیوم استفاده کرده است که پس از ذوب شدن شکل فن آوری نانو را به خود می گیرند.
علم نانو مطالعه اثر متقابل، ترکیب، داشته ها و روش های تولید مواد در مقیاس نانومتر است.
ارتباط تنگاتنگ علم نانو با دیگر علوم و تاثیر آن بر زندگی و کار روزانه سبب کشف فن آوری های پیشرفته می شود.
السعدی تاکید کرد، وی با همکاری دو تن از همکارانش گروه تخصصی نانوفناوری خود را تشکیل داد. اولین آزمایش های این گروه بر روی کاربرد نانوذرات برای مقابله با باکتری بوده است.
مرکز تحقیقات ملی مصر آزمایشاتی برای تایید فعالیت های پژوهشی آنان بر روی مواد نانو انجام داده است.
براساس اظهارات السعدی ، اینگونه ذرات نانو سازگار با محیط زیست و فاقد مواد شیمیایی بوده و هیچگونه تاثیرات جانبی بر جا نخواهد گذاشت.
همچنین ، تولید داروی 100 درصد طبیعی و ارزان و بدون مواد شیمیایی از مهمترین ویژگی های طرح تحقیقاتی نانوفناوری دانشمندان جوان نوار غزه به شمار می رود.
محمود الهندی از اعضای گروه پژوهشی نانوفناوری و پژوهشگر دانشکده علوم ومرکز تحقیقات سرطان گفت: هر سال بسیاری از افراد در بیمارستان های کشورهای مختلف بر اثر شیوع عفونت های باکتری جان خود را از دست می دهند.
وی افزود، هرگونه تحقیق یا نظریه های پزشکی باید مراحل مختلفی راپشت سر بگذارد که اولین آن دریافت تاییدیه از کمیته اخلاق تحقیقات علمی وزارت بهداشت غزه و مرحله دوم آن آزمایش روی حیوانات آزمایشگاهی است.
الهندی خاطر نشان کرد، در مرحله سوم، پس از انکه صحت آزمایشات علمی در آزمایشگاه و در بافت های حیوانات آزمایشگاهی درست بود از افراد داوطلب برای آزمایش استفاده می شود.
ریم جبور 22 ساله بیولوژیست مهندسی پزشکی و عضو سوم این گروه تحقیقاتی از مثبت بودن نتایج آزمایش ذرات نانوی سبز پس از گذشت 48 ساعت برای سلول های سرطانی سینه و مهار آن خبر داد.
دانشمندان جوان فلسطینی به رغم کار و تلاش های بی وقفه و طاقت فرسا اما همچنان با شماری از مشکلات و معضلات دست و پنجه نرم می کنند، به گونه ای که بر اساس اظهارات السعدی نوار غزه فاقد موسسات یا سازمان های علمی و تحقیقاتی است.
به رغم حضور این گروه در شماری از رقابت های بین المللی وکسب مقام نخست اما محدودیت های مسافرتی ناشی از محاصره اسرائیل بر نوار غزه مانع از ارائه تحقیقات آنان می شود.
به گفته اشرف الکورد، مدیر مرکز ملی تحقیقات ، شرایط بسیار طاقت فرسا و تاثیرات پیچیده زیست محیطی بر روی بهداشت و روان انسانها تاکنون سبب بروز انواع سرطان ها شده است.
وی افزود، این مرکز سرگرم بررسی علل ابتلا به سرطان و همچنین روش های درمان های جایگزین است لذا به این دلیل مردم از فن آوری نانوی سبز به عنوان درمان جایگزین استقبال می کنند.
نبود مرکز تحقیقات تخصصی برای آزمایش نانو سبب نگرانی پژوهشگران جوان نوار غزه شده است.
این گروه مشتاق راه اندازی اولین مرکز ساخت داروهای پزشکی برای بیماری های مختلف با کمترین هزینه و زمان و فاقد عوارض جانبی در فلسطین هستند.
این گروه تحقیقاتی نوار غزه همچنین خواستار ثبت اختراع برای استفاده از فن آوری نانو در تولید آنتی بیوتیک های طبیعی است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای مهار ریزگرد‌های نمکی دریاچه ارومیه
خدمات فضاپایه در مدیریت شهری اردبیل
شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کنند
فیلم‌های سینمایی آخر هفته شبکه‌های سیما
بازداشت ۳ عضو شورای رامسر
مهر و موم واحد آلاینده در اردکان
میزبانی زنجان از ۲ شهید گمنام دفاع مقدس
توزیع رایگان بذر بلوط در شهرستان بوکان آغاز شد
فرهنگ سازی استاندارد در جامعه، عامل بازدارنده تدلیس است
برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب کرمان در ماه آینده
کشف نگاره سوزنی در صخره‌های شهر استخر فارس
صعود تیم دوبل تنیس‌روی‌میز بانوان ایران به یک‌چهارم‌نهایی
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
ارسال پیام هشدار آزمایشی برای تلفن‌های همراه
نقص فنی عامل انفجار جایگاه سوخت جهرم
همکاری وزارت علوم و شهرداری تهران برای ساخت خوابگاه‌ها
وزنه برداری بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پایان کار نصیری با نقره دو ضرب
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران
تأکید بر وحدت بیش از پیش مسلمانان در نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص اهل سنت آذربایجان‌غربی
نشست بین‌المللی رؤسای مجالس در اسلام‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)