پخش زنده
امروز: -
هوای سرد در طول شب برای سه روز آینده در خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز خراسان جنوبی، کارشناس هواشناسی استان گفت: با توجه به حضور جریانات پایدار در لایه های میانی جو، برای سه روز آینده شرایط جوی آرام و یکنواخت و آسمان صاف پیش بینی می شود.
خانم لطفی، با بیان اینکه به لحاظ دمایی یخبندان شبانه و هوای سرد دراین مدت و در طول شب تداوم دارد، افزود: در شب گذشته شهرهای سربیشه، بیرجند، قاین، خوسف، نهبندان و اسدیه دماهای حدود صفر و زیر صفر درجه را ثبت کردند و یخبندان شبانه در این مناطق رخ داد.
در 24 ساعت گذشته سربیشه با 6 درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین و طبس با 22 درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین شهر استان بودند.
تغییرات دمایی مرکز استان دراین مدت بین منهای 4 و 15 درجه سانتیگراد بود که پیش بینی می شود حداکثر دمای امروز با سه درجه افزایش به 18 درجه سانتیگراد بالای صفر برسد.