• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۳۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
عناوین روزنامه‌های ۲۷ آذر؛

حذف مشق شب و بودجه ۹۸ در پیشخوان امروز

عناوین روزنامه‌های امروز سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷ به موضوعات مختلفی از جمله حذف تکالیف دانش آموزان و بودجه سال ۹۸ اختصاص یافت.

حذف مشق شب و بودجه 98 در پیشخوان امروزبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه آرمان در ادامه مانع تراشی و فشار امریکا تیتر « اروپا به تحریم سوخت می پیوندد؟ » را برگزید.
روزنامه آفتاب با مروری بر فعالیت وزیر جوان کابینه در فضای مجازی « آذری جهرمی ، آنلاین و هوشمند » را تیتر کرد.
روزنامه ابرار تیتر « تظاهرات هزاران لبنانی علیه فساد و ناکار آمدی مسؤولان سیاسی » را برگزید.
روزنامه ابتکار با اشاره به اینکه بانک مرکزی به همراهی وزارتخانه ها نیاز دارد تیتر « بازسازی دوباره ریال » را انتخاب کرد.
روزنامه های اعتماد و رویش ملت با اشاره به سخنان رئیس مجلس در تشریح نظرات رهبری درباره بودجه ریزی کشور تیترهای « اولویت واجب مردم برمستحب نهادها »،‌ «بودجه 98 باید بر اساس قطع وابستگی به نفت باشد» را برگزیدند.
روزنامه افکار به نقل از سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تیتر «کمبود پزشک عمومی و پرستار در کشور » را انتخاب کرد.
روزنامه اطلاعات «کشف ذخایر بزرگ نفت و گاز در کشور » را تیتر کرد.
روزنامه ایران در گفت و گو با استاد محمد علی موحد درباره تصحیح جدید مثنوی معنوی« هنوز در حال کشف مولانا هستم » را تیتر زد.
روزنامه صنعت به نقل از مدیر عامل هما تیتر« آمریکا هواپیماهای زمین گیر ما را هم تحریم کرده است » را برگزید.
روزنامه جوان « حراج املاک ایرانی در گرجستان » را تیتر کرد.
روزنامه جمهوری اسلامی به بررسی وضعیت زمین های کشاورزی پرداخت و تیتر « تغییر کاربری زمین های کشاورزی تهدیدی برای تولید مواد غذایی » را برگزید.
روزنامه خراسان با اشاره به مشکلات مردم در دستگاه قضا، تصمیم گیران بحران ارزی و جرم انگاری های هزینه ساز تیتر « صریح با ا‍ ژه ای » را برگزید.
روزنامه رسالت از پیشرفت های علمی بعد از انقلاب اسلامی گزارش داد و « برای پیشرفت باید قله را ببینیم » را تیتر زد.
روزنامه ستاره صبح به اتفاقات دیروز در بازار اشاره کرد و تیتر « صف فروش ارز و سکه » را برگزید.
روزنامه شرق در گفت و گو با دکتر علیرضا بهشتی «مردم زینت المجالس انتخابات نیستند» را تیتر زد.
روزنامه شروع با اشاره به نشست شورای برنامه ریزی منطقه ای اکو، تیتر « همکاری برای انسجام اقتصادی » را انتخاب کرد.
روزنامه فرصت امروز با بیان اینکه سرانجام استقلال و پرسپولیس برای خصوصوی سازی پا به توپ شدند تیتر «2 ماه تا قیمت گذاری سرخابی ها » را برگزید.
روزنامه قانون با اشاره به اینکه انسداد خط 3 قطار شهری و جریان واگذاری زمین و پارکینگ نیاوران به طرح خاص، حاشیه های بسیاری به وجود آورد تیتر«قفل اطلس مال بر مترو» را انتخاب کرد و نوشت: طرح بزرگ اطلس مال که در دوره شهردار اسبق تهران محمد باقرقالیباف راه اندازی شد و در حال ساخت است، ادامه امکان ساخت و بهره برداری از خط 3 متروی تهران و پارکینگ طبقاتی را متوقف کرد و در حالی که گودبرداری برای پارکینگ طبقاتی انجام شده بود، این طرح متوقف شد. بسیاری تبلیغات گسترده اطلس مال را از سال‌ 93 که مراحل اولیه ساخت آن شروع شد در خیابان‌های شهر می دیدند و حتی در پربیننده‌ترین مجموعه های تلویزیون مانند پایتخت نیز به وفور تبلیغاتش دیده می شد. به گزارش خبرآنلاین، بانک انصار و سازندگان طرح اطلس مال پس از احساس نیاز به سرمایه گذاری های جدید تصمیم به انتشار اطلاعات عمومی طرح خود گرفتند. پیش از آن تقریبا سرمایه گذاران و تمامی مدیران طرح ترجیح می دادند چندان در چشم ناظران نباشند ولی پس از بروز نگرانی ها در مورد تأمین مالی و فروش واحدهای تجاری اطلس مال رییس هیأت مدیره و یکی دیگر از اعضای هیأت مدیره را مجاب ساخته تا بیش از گذشته در جست‌ و جوی خریدار باشند. بانک انصار قرار داد خرید زمین 11 هزار و 315 مترمربعی را با ستاد اجرایی فرمان امام(س) بست تا حضور رسمی بنیاد تعاون و بانک انصار، در فعالیت‌های ساختمانی شکل جدی‌تری پیدا کند. حال خبر می رسد که قرار است این طرح خط 3 مترو و پایان توسعه خط 3 از نوبنیاد به سمت نیاوران را کور کند. به گزارش اسکان نیوز، اطلس‌مال را زمانی ساختند که زمین و آسمان این شهر منبع اصلی کسب درآمد برای شهر شده بود و ساخت طرح های بلند پروازانه‌ای مانند پل طبقاتی صدر و تونل نیایش آغاز شده بود. چندی پیش محسن هاشمی رییس شورای اسلامی شهر تهران در نشست سراسری مدیران سازمان بازرسی شهرداری تهران با اشاره به اینکه چرا به تخلفات دانه درشت‌ها رسیدگی نمی شود، گفته بود: « درباره اطلس مال و همچنین مال ارگ در سعادت آباد مسؤولان شهری بیایند گزارش بدهند که چطور به این‌ها مجوز دادند؟ ابتدا درخت‌ها را به بهانه پارکینگ قطع کردند و حالا تبدیل به مال شده است».
روزنامه کلید با اشاره به اینکه نبود نظارات همچنان پا برجاست تیتر «پوشاک رتبه اول قاچاق در کشور» را برگزید.
روزنامه کیهان با اشاره به بودجه سال آینده تیتر « بودجه 98 با شرایط خاص کشور بیگانه است» را انتخاب کرد.
روزنامه مردم سالاری به تازه ترین گزارش آماری بخش پولی و بانکی ایران پرداخت و تیتر « افزایش 20 درصدی نقدینگی » را برگزید.
روزنامه های همدلی و همشهری به وضعیت آموزش و پرورش اشاره کردند و تیترهای « مشق، خط بخورد یا نه ؟‌»،‌ «مشق شب بودن یا نبودن» را برگزیدند.
روزنامه اطلاعات به نقل از دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی«دود نظام سهمیه بندی کنکور به چشم علم و پیشرفت کشور می رود» را تیتر زد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)