• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۷۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶
آبادان » اجتماعی
شمخانی:

جنگ امروز بدون باروت و آتش و آژیر

دبیر شورای عالی امنیت ملی: باید نسبت به اقدامات شوم دشمنان حصر شکنی کنیم،مانند روزی که حصر آبادان شکست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری در دومین روز از سفر خود به استان خوزستان با حضور در مراسم دهمین سالگرد رحلت آیت الله جمی در حسینیه ثارالله آبادان طی سخنانی با تشریح جایگاه و نقش ممتاز این روحانی مجاهد در دوران دفاع مقدس تصریح کرد؛ همانگونه که در زمان جنگ نظامی با اتکاء به فرهنگ مقاومت حصر آبادان شکسته شد امروز نیز در جنگ اقتصادی با همان راهبرد حصر اقتصادی دشمن را خواهیم شکست.
وی در مقایسه شرایط ابتدای جنگ تحمیلی با شرایط امروز که در مواجهه با جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن هستیم؛ گفت: همانگونه که در آن زمان به دلیل فقدان آمادگی های لازم بخش هایی از کشورمان به اشغال دشمن در آمد و بعد یکی پس از دیگری آن ها را از اشغال دشمن آزاد کردیم امروز نیز عقب ماندگی هایی داریم که در چارچوب تدابیر مقام معظم رهبری و تلاش مسئولان باید مشابه به کنترل در امدن وضعیت اقتصادی بعد از چالشهای اخیر به صورت فعال مدیریت شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در تشریح ویژگی های جنگ اقتصادی که بر بستر جنگ روانی با شدت هر چه تمام تر علیه ملت ایران در جریان است گفت: در این جنگ بجای صدای آژیر خطر و انفجار بمب و گلوله و موشک، تضعیف پایه اقتصادی و روحیه مردم با ابزارهای نرم هدف گذاری شده است.
دریابان شمخانی تشکیل جلسات هماهنگی سران قوا و ستاد مقابله با تحریم را قرارگاههای فرماندهی جنگ اقتصادی توصیف کرد و گفت: با مجموعه اقدامات صورت گرفته توسط مجموعه ارکان، تیر دشمن چون همیشه به سنگ خواهد خورد شرایط کشور روز به روز مناسب تر می شود.
دریابان شمخانی، با طرح این سئوال که اگر آیت الله جمی امروز و در شرایط جنگ اقتصادی دشمن قرار داشت گفتار و رفتارش چگونه بود،اظهار داشت: بدون شک ایت الله جمی که تربیت یافته مکتب امام خمینی(ره) بود برای مقابله با حصر اقتصادی نیز راهبرد شکست حصر ابادان یعنی در جبهه ماندن ، ایستادن، تسلیم ناپذیری و مقاومت تا پیروزی را برمی گزید.
وی افزود، فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آمریکا غلط می کند ایران را محاصره و تحریم کند به مثابه همان پیام امام است که فرمودند "حصر آبادان باید شکسته شود."
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت ، امروز سیاست و پیام ترامپ نیز مانند صدام این است که یا تسلیم شوید و یا با اعمال حصر اقتصادی و تحمیل فقر از درون شما را متلاشی می کنیم .
و ی خاطرنشان ساخت :امروز در شهر ابادان با صدای رسا اعلام می کنیم:پیام رهروان آیت الله جمی و شهیدان اینست که با تاسی به آن اسطوره های ایثار و مقاومت راه ما همان را جمی و شهیدان و پیروی از خط امام و ولایت است.
وی با اشاره به اراده نطام سلطه برای ضربه زدن به عزت وسربلندی ایران و ایرانیان و جلوگیری از الگو شدن مدل ایران اسلامی در کشورهای تحت سلطه گفت: آنان به دنبال تضعیف و تحقیر ایران هستند و برای همین خلع سلاح موشکی، بی ارزش کردن پول ملی و تضعیف پایه های اقتدار ملی ایران را در دستور کار داده اند.
نماینده مقام معظم رهبری، وحدت، همدلی، ایثار، صبر،صداقت و مسئولیت پذیری، شفافیت وتمرکز بر مقابله با جنگ اقتصادی را به عنوان مسائل اصلی کشور مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: امروز همه باید با حاشیه گریزی و پرهیز از انفعال، بی عملی و بی مسئولیتی عبور از شرایط خطیر و پرچالش کنونی رابه عنوان فریضه ای دینی و ملی در دستور کار خود قرار دهیم.
دریابان شمخانی بابیان اینکه آیت الله جمی با مردم در میان مردم و مثل مردم بود بر پیروی مسئولان کشور و همگرایی و همراهی هر چه بیشتر آنان با مردم تاکید کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دستور کار همه هواداران شهدا و جمی در چنین شرایطی ایستادگی است این را علی شمخانی گفت و گفت: هواداران بدانند این جنگ ملموس نیست، در آن زمان جمی میان مردم بود و پیوستگی میان مردم و مسئولان قوی بود. 

اما در جنگ اقتصادی امروز این مردم نیستند که باید تغییر کنند این ما هستیم که باید یکپارچه شویم و تفاوت این دو جنگ را بشناسیم و بشناسانیم و راهبرد تسلیم نشدن و ایستادگی فعال را عملی کنیم تا با شکست بدخواهان، ایران پیروز شود.

ما باید به شعارهایی که می دهیم عمل کنیم و بدانیم همراهی با شعارهای انقلاب به تنهایی کافی نیست.  

دبیر شورای امنیت ملی افزود: ما باید پیروزی تولید کنیم و می توانیم.

در حال حاضر هم خواسته ترامپ با صدام هیچ تفاوتی ندارد و هدفش شکست استقامت ایران است. 

دریابان علی شمخانی یادآور شد: دشمنان اکنون نیز خیلی سعی کردند مواضع اقتصادی ما را اشغال کنند همه امکاناتشان را برای بحرانی کردن اوضاع کشورمان بسیج کردند ما اما باید داشته های بومی خودمان را اصل بدانیم.

وحدت، انسجام، مدارا، ایثار و تسلیم ناپذیری سلاح های این جنگ است و بدانیم با حرکت بر مدار حفظ شعار رهبری باید به مردم و توانمندی های خود اتکا کنیم.

وی یادآور شد: مسئولان همراه مردم شوند و اجازه ندهند دشمنان با سوء استفاده از هر روزنه ای به ما حمله می کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطر نشان کرد: آمریکا غلط می کند که ایران را تحریم و محاصره کند.  

برای مقابله با تجاوز، ایستادگی و مقاومت فعال، نسخه اصلی هواداران شهدا و آیت الله جمی است. 

دریابان علی شمخانی تاکید کرد: در این  مسیر اینگونه خون شهدا را پاس خواهیم داشت نه با تسلیم.  

وی افزود: مانند همان سالهای 8 سال جنگ تحمیلی امروز هم دشمنان عزت ایرانی، الگو شدن ایران، اعتلا، پیشرفت ایرانی اسلامی را دشمن خود می دانند. 

دبیر شورای عالی امنیت مللی در ادامه آیت الله جمی را از چهره هایی خواند که در شکست حصر آبادان نقش بسیار داشت و درس مقاومت را به رزمندگان آموخت.

آیت الله جمی از کسانی بود که راهبرد امام را به عمل تبدیل کرد و اگر حالا هم در بین ما بود و ندای رهبر انقلاب مبنی مقابله با موج چهارم تحریمها را میشنید خوب تصمیم میگرفت و خوب عمل میکرد.

دولت باید دژ آبادان را بردارد و وضعیت را به حالت انتظامی در آورد.

امام جمعه آبادان هم در این آیین گفت: این روحانی مبارز از چهره‌های ثابت‌قدم و انقلاب اسلامی است که در دوران حیاتش خود را مدیون آرمانهای انقلاب اسلامی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور خطاب به علی شمخانی افزود: دولت باید دژ آبادان را بردارد و وضعیت را به حالت انتظامی در آورد. از شما میخواهیم نخلهای خشک آبادان و اروند را ببینید و اجازه ندهید آبی از کارون منتقل شود چرا که خشکی کارون سبب از بین رفتن اشتغال منطقه میشود.

آیین بزرگداشت دهمین سالگرد رحلت آیت_الله_جمی امروز با حضور شخصیتهای لشکری و کشوری و جمعی از یاران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در حسینه ثارالله آبادان برگزار شد.  

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)