• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
به بهانه فروش گوشی‌های تلفن همراه؛

کلاهبرداری چند میلیاردی از صد‌ها مالباخته

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مدیر عامل شرکتی خبر داد که با ایجاد یک فروشگاه اینترنتی اقدام به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی کرده است.   

کلاهبرداری چند میلیاردی از صدها مالباخته به بهانه فروش گوشی های تلفن همراهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مدیر عامل شرکتی خبر داد که با ایجاد یک فروشگاه اینترنتی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی از صدها متقاضی خرید گوشی تلفن همراه کرده است.
سردار علیرضا لطفی گفت : در پی طرح شکایت دهها مالباخته از شرکت "ایده پردازان آریابد سروش" و ارجاع پرونده از شعبه دهم بازپرسی دادسرای ویژه کارکنان دولت ، پرونده جهت رسیدگی ویژه در اختیار معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.  
در تحقیقات از دهها مالباخته مشخص شد شرکت "ایده پردازان آریابد سروش" با ایجاد فروشگاه اینترنتی تحت عنوان "پالادین مارکت" و انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی مدعی فروش گوشی تلفن همراه آیفون مدل X256 به قیمت هر دستگاه 7 میلیون تومان و با اختلاف قیمتِ حداقل 8 میلیون تومانی پایین تر از قیمت گوشی در سطح بازار شده است ؛ مالباختگان در اظهاراتی مشابه به کارآگاهان پلیس آگاهی عنوان کردند که در زمان مراجعه به دفتر شرکت ، زمانیکه علت اختلاف قیمت موجود مابین قیمت ارائه شده توسط این شرکت با قیمت بازار را پیگیری کردند ، مدیر شرکت اختصاص ارز دولتی برای واردات گوشی های تلفن همراه را علت ارزان بودن قیمت شرکت در مقایسه با بازار عنوان کرده است.
همچنین مالباختگان در اظهارات خود توضیح دادند که شرکت در زمان صدور برگه خرید به آنها متعهد گردیده تا 14 روز کاری نسبت به تحویل گوشی های تلفن همراه اقدام نماید اما پس از گذشت این مدت هیچگونه اقدامی در این خصوص از سوی شرکت مذکور صورت نگرفته است .  
با توجه به شواهد ، قرائن و دلایل بدست آمده مبنی بر اقدام به کلاهبرداری از مالباختگان و طی هماهنگی با بازپرس پرونده ، مدیر شرکت ایده پردازان آریابد سروش به هویت "سروش" ( متولد 1370 ) دستگیر شد و در اختیار معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و همزمان با شناسایی حساب های بانکی متعلق به متهم مبلغ 6 میلیارد تومان موجود در حساب های این شخص توقیف شد.
در ادامه تحقیقات مشخص شد که این مبلغ تنها قسمتی از پول های واریز شده از سوی صدها متقاضی خرید گوی های تلفن همراه است که در کمتر از 24 ساعت ( با توجه به مهلت 24 ساعته درج شده در فروشگاه اینترنتی پالادین مارکت ) به حساب مدیر شرکت واریز شده و شکات پرونده پس از گذشت 14 روز ، در زمان مراجعه به دفتر شرکت متوجه تخلیه کامل شرکت شدند.  
یکی از شکات در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : برای خرید سه دستگاه گوشی ایکس 256 از سایت پالادین مارکت  ( ایده پردازان آریابد سروش) ثبت نام کردم اما تاکنون موفق به دریافت گوشی های خریداری شده نشدم ؛ زمانی که به دفتر شرکت مراجعه کردم ، متوجه شدم که دفتر شرکت خالی است و هیچ کس پاسخگوی بنده و سایر مراجعه کنندگان به شرکت نیست.  
سردار علیرضا لطفی در توضیح فعالیت اولیه این شرکت اظهار داشت : در ادامه تحقیقات پلیسی، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ اطلاع پیدا کردند که مدیر شرکت ایده پردازان آریابد سروش جهت اعتمادسازی در مراحل اولیه اقدام به تحویل حدود 100 دستگاه گوشی تلفن همراه به متقاضیان کرده و به این شیوه و شگرد زمینه کلاهبرداری از صدها مالباخته دیگر را فراهم کرده است.  
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره با شناسایی تعداد زیادی از شکات و مالباختگان از سایر شهرهای کشور عنوان داشت : با توجه به تبلیغات فریبنده شرکت ایده پردازان آریابد سروش در فضای مجازی ، دهها تن از مالباختگان از اقصی نقاط کشور جهت خرید گوشی تلفن همراه به تهران مراجعه و نسبت به واریز پول به حساب مدیر شرکت مذکور اقدام نمودند که با انجام تحقیقات و بررسی تراکنش های مالی متعلق به حساب های بانکی متهم ، دهها تن از این افراد شناسایی و به معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی دعوت شدند.
سردار علیرضا لطفی ، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام شناسایی بیش از 400 مالباخته تا به این مرحله از رسیدگی به این پرونده گفت : تاکنون بیش از 400 مالباخته شناسایی و مراحل قانونی جهت طرح و ثبت شکایات آنها انجام شده اما با توجه به اسناد و مدارک و همچنین قرائن بدست آمده پیش بینی می شود که تعداد شکات پرونده به بیش از 1000 نفر افزایش پیدا کند ؛ لذا از کلیه شهروندان و هموطنان عزیز که از طریق فروشگاه اینترنتی پالادین مارکت یا مراجعه مستقیم به دفتر شرکت ایده پردازان آریابد سروش نسبت به واریز پول جهت دریافت گوشی های تلفن همراه اقدام کرده و به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گفتند دعوت می شود تا از ابتدای هفته آینده دهم دی ماه 97 با در دست داشتن مدارک خرید بویژه فاکتور خرید صادر شده به نام افراد و همراه مدارک شناسایی معتبر به معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر قهرمانی والیبال پیشکسوتان مشخص شد
برپایی موکب پذیرایی در ورودی شهر فیروزکوه
دو اثر انتشارات جهاددانشگاهی برگزیده کتاب سال استان اردبیل شد
استاندار: مسئولان نباید برای خود تعطیلی قائل باشند
سردار رادان: «مشکل مسکن با مدیریت جهادی حل شدنی است»
داوطلبان انتخابات پیش رو چطور به صورت مجازی ثبت نام کنند؟
رصد شبانه‌روزی حریم پارک ملی دریاچه ارومیه با روشهای نوین هوشمند
اطلاعیه دعوت برای مراسم رونمایی از یادمان فاتح خیبر
کاهش دما در سمنان
تعطیلی هم مانع ثبت ازدواج نمی‌شود
پایان مسابقات جودوی کارگران کشور با قهرمانی خراسان رضوی
آغاز برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در کاشان
همکاری مشترک سه نهاد برای شناسایی منشأ آلودگی هوای تهران
به یاد سردار دل ها حاج قاسم
کاشت درخت در فریمان
دانش آموزان و دانشجویان، بیش از ۷۰ درصد معتکفان خراسان جنوبی
مهار آتش سوزی اتاقک ups بیمارستان آریا رشت
بازتاب حمله آمریکا به ونزوئلا در رسانه‌های پاکستان
پیگیری مصوبات سفر نظارتی مجلس به منطقه آزاد ماکو
ممنوعیت معاملات ارزی فارکس در افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
بازداشت یکی از عاملان اصلی طرح کشته‌سازی در لرستان
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
فیلم‌های سینمایی شبکه نمایش، شنبه ۱۳ دی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)