• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۲۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
اقتصادی » صنعت
با توجه به اقدامات صورت گرفته؛

بزرگ‌ترین طرح تولید آلومینیوم ایران در مراحل پایانی اجرا

آلومینیوم­ جنوب، به عنوان بزرگ‌ترین طرح تولید شمش آلومینیوم­ در ایران، مراحل پایانی اجرا را سپری می‌کند.

بزرگ‌ترین طرح تولید آلومینیوم ایران در مراحل پایانی اجرابه گزارش خبرگزاری صداوسیما از ­سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران؛ ­­ خداداد غریب پور در جلسه با اکبر ترکان رئیس هیئت­­ مدیره شرکت­ آلومینیوم­ جنوب، مهدی بازارگان مدیر عامل و ابراهیم محمود زاده رئیس هیئت­ مدیره شرکت سرمایه گذاری غدیر، مهدی مستقیمی مدیر عامل شرکت ­آلومینیوم ­­جنوب و محسن علوی نماینده مردم لامِرد در مجلس تصریح کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته در این طرح در­ ماه‌های ابتدایی سال ۹۸، شاهد افتتاح بزرگ‌ترین طرح تولید­آلومینیوم­­ در ایران خواهیم شد.

وی در عین حال به ضرورت افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: باید به سرعت افزایش سرمایه شرکت آلومیینوم جنوب به تصویب اعضای مجمع برسد.

در این جلسه پیشنهاد شد با توجه به تعهدات سهامداران، سرمایه این شرکت در دو مرحله از ۶۶۰ میلیارد به ۲۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

غریب پور ادامه داد: انتخاب شرکت بهره بردار و نحوه بازپرداخت اقساط ارزی از جمله اولویت‌های حال حاضر شرکت­آلومینیوم­­جنوب محسوب می‌شود.

از سوی دیگر اکبر ترکان رئیس هئیت­­ شرکت ­آلومینیوم­ جنوب، به برخی چالش‌ها در اخذ مجوز‌های امور زیرساختی اشاره کرد و خواهان همکاری دستگاه‌های مرتبط با این پروژه برای رفع مشکلات شد.

اردشیر سعدمحمدی معاون ایمیدرو نیز اظهار داشت: خط انتقال برق ۱۱ کیلومتر به اتمام رسیده و باید با توجه به نزدیک بودن زمان افتتاح کارخانه، خط دوم برق به طول ۳۵ کیلومتر هر چه سریعتر به اتمام برسد تا امکان برق رسانی برای طرح فوق فراهم شود. علاوه بر این ضرورت دارد پست برق نیز به اتمام برسد.

در این نشست، مهدی مستقیمی مدیر عامل شرکت­آلومینیوم­جنوب با ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این طرح گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۰۰ هزار تنی­ آلومینیوم ­­جنوب هم اینک به ۷۰ درصد رسیده در حالی که بخش مالی با پیشرفت ۷۴ درصدی همراه شده است.

محسن علوی نماینده مردم لامرد در مجلس شورای اسلامی نیز با برشمردن مسائل اجتماعی منطقه لامرد گفت: راه اندازی کارخانه­آلومینیوم­ جنوب در زمان مقرر، سبب صیانت از نیروی کار شاغل در این پروژه می‌شود.

طرح ­آلومینیوم­­ جنوب که تا سال‌های گذشته یکی از پروژه‌های راکد و به جا مانده از دهه ۸۰ به شمار می‌آمد، در دولت یازدهم با باز شدن ال سی، توسط ایمیدرو به مرحله اجرایی رسید. این طرح در سه فاز ۳۰۰ هزار تنی تعریف شده که هم اینک فاز نخست آن مراحل پایانی را سپری می‌کند. "آلومینیوم جنوب"، بزرگ‌ترین طرح تولید شمش آلومیینوم در ایران به شمار می‌آید. از سوی دیگر مشارکت ۵ بانک به رهبری بانک صادرات برای تامین مالی طرح، یکی از اتفاقات شاخص در روند اجرایی پروژه فوق محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)