• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۷۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳
اجتماعی
بازدید از دستاورد‌های صنعت فضایی؛

پایش جنگل گلستان با صنعت فضایی

وزیر ارتباطات: با استفاده از فناوری ICT و فضایی در عرصه‌های مختلف، طرح حفاظت از جنگل گلستان را ترویج می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با همراهی محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه فضایی ایران بازدید کرد و با دستاورد‌ها و اقدامات انجام شده این پژوهشگاه در حوزه فضایی آشنا شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بازدید با اشاره به دستاورد‌هایی که در سال‌های گذشته در حوزه فضایی به دست آمده است، گفت: سازمان فضایی ایران درباره پایش دریاچه ارومیه و پدیده گردو غبار با سازمان حفاظت محیط همکاری سیستمی دارد.
وی به توافق سازمان فضایی ایران برای حفاظت از جنگل گلستان با سازمان محیط زیست اشاره کرد و افزود: جزییات این پروژه نهایی شده است و در سفری که به استان گلستان خواهیم داشت این تفاهم نامه منعقد می‌شود و بر اساس این توافق آتش سوزی‌ها در این منطقه بزرگ و میراث ملی کشور که بیشتر هم از طریق عامل انسانی ایجاد می‌شود، در اسرع وقت مهار خواهد شد.
آذری جهرمی تصریح کرد: همچنین برای بسیاری از مسائل دیگری که در حفاظت از جنگل‌ها موثر است به وسیله دانش فضایی و استفاده از اینترنت اشیا مدلی با سرمایه گذاری اولیه وزارت ارتباطات طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری اولیه این طرح با وزارت ارتباطات است، افزود: ما می‌خواهیم با این کار استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات و فناوری فضایی را در عرصه‌های مختلف ترویج کنیم.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: اگر این طرح موفقیت آمیز باشد دولت و مجلس تشویق می‌شوند که برای چنین طرح‌هایی اعتباراتی در نظر بگیرند.
وی افزود: این پروژه متعلق به سازمان محیط زیست است و وزارت ارتباطات در کنار این سازمان به اجرای طرح کمک می‌کند و این طرح می‌تواند دستاورد‌های خوبی هم برای محیط زیست و هم برای فناوری فضایی داشته باشد.
آذری جهرمی اظهار امیدواری کرد: با همکاری مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و با استفاده از فناوری فضایی و فناوری‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشتر از گذشته در حفظ محیط زیست و میراث ماندگار آیندگان تلاش داشته باشیم.

کلانتری: پژوهشگاه فضایی مرکز اعلام خطر برای محیط زیست و منابع طبیعی باشد
عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط زیست نیز در حاشیه بازدید از پژوهشگاه فضایی با اشاره به اینکه محیط زیست برای نسل‌های آینده است، گفت: با پیشرفت تکنولوژی بدون داشتن فرهنگ و دانش آن، نسل جدید در حال تمام کردن منابع و تخریب محیط زیست بدون توجه به نسل‌های بعد است.
وی با انتقاد از سیاست‌های غیر کارشناسی افزود: خیلی از سیاست‌ها باعث حراج منابع کشور بویژه آب شد و در ۲۵ سال گذشته حدود ۹۰ درصد آب شیرین کشور مصرف شده است.
کلانتری با اشاره به نابودی جنگل‌های زاگرس و شمال و از بین رفتن مراتع، گفت: منابع طبیعی و محیط زیستی را که از هزاران سال پیش به مارسیده در مدت کوتاهی و با اهداف کوتاه مدت از بین می‌بریم.
وی با بیان اینکه هیچ نسلی مانند نسل ما به محیط زیست و منابع طبیعی آسیب نزده است، افزود: پژوهشگاه فضایی باید مرکز اعلام خطر در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی باشد و سکوت در این حوزه خیانت به نسل‌های بعد است.
معاون رییس جمهور با اشاره به آگاهی این مرکز به مسائل زیست محیطی، تاکید کرد: مسئولان نظام را باید از این مسائل آگاه کنید و این خطرات و پیش آگاهی‌ها را به تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور اطلاع دهید و ما هم به عنوان سازمان محیط زیست به شما کمک می‌کنیم.
کلانتری با اشاره به وسعت آتش سوزی‌های در جنگل‌ها و عدم اطلاع از وقوع آن تاکید کرد: امیدوارم با تجهیزات و تکنولوژی شما کمک بسیاری به حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی شود.
در این بازدید قرار شد روسای سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی از وزارت ارتباطات و معاونین سازمان حفاظت از محیط زیست برای بررسی همکاری‌های مشترک کارگروهی را تشکیل دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)