پخش زنده
امروز: -
درکارگروه توسعه ی فعالیت های قرآنی نحوه ی استفاده ی بهینه از بودجه ی اختصاص یافته به این فعالیت ها که مبلغ ۴۱ میلیون تومان و مربوط به سال ۹۵ است بررسی شد.
از بین ۱۴ مولفه ی سراسری قرآنی چند مولفه که اولویت بالاتری دارند و طبق نیاز های استانی هستند مشخص شد تا بودجه درآن حیطه ها صرف شود که شامل حمایت از فعالیت های موثر قرآنی در فضای مجازی ، حمایت از تولید بازی ، اسباب بازی و نرم افزارهای قرآنی برای کودکان و نوجوانان و تقویت مراکز مشاوره است.
آقای صدیق، رئیس بنیاد قرآن استان همدان با توجه به اختصاص بودجه ی ناچیز به امور قرآنی که یک بار در سال ۱۳۹۱ به مبلغ ۶۵ میلیون تومان و یک بار در سال ۱۳۹۵ به مبلغ ۴۱ میلیون تومان بوده ، از اداره کل ارشاد اسلامی خواست توجه بیشتری به مسائل فرهنگی مرتبط با قرآن داشته باشد.