• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۳۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۲
اقتصادی » صنعت
گزارش؛

تقدیر از کارآفرینان برتر در جشنواره امین الضرب

حاج محمد حسن امین الضرب ۱۳۵ سال پیش اتاق تجارت تهران یا همان اتاق بازرگانی تهران را تاسیس کرد و ساز و کار تجارت را در ایران بنا نهاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اتاق بازرگانی تهران به مناسبت گرامیداشت این فعال اقتصادی خوشنام از سال ۱۳۹۵ جشنواره‌ای را به همین نام و با هدف تقدیر از کارآفرینان برتر و پیشکسوت و معرفی الگو‌های موفق به جوانان آغاز کرده که امروز سومین دوره ان با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
در این دوره از جشنواره امین الضرب، فعالیت‌های بیش از ۴۲۰ بنگاه و شخص حقیقی مورد داوری قرار گرفت که از این تعداد، ده فرد و شرکت تقدیر شده و لوح و نشان امین الضرب دریافت کردند.
برگزیدگان لوح و نشان امین الضرب استاد محمدعلی موحد و استاد عزت الله فولادوند به عنوان چهره‌های فرهنگی و پژوهشگر، آقایان لئون آهارونیان و آقای سیدابوالقاسم مرتضوی به عنوان پیشکسوت، آقایان محمدجواد شکوری مقدم موسس سایت آپارات و فیلیمو و برادران محمدی (حمید و سعید) موسسان دیجی کالا به عنوان دو فعال استارت آپی هم، آقایان سلطان حسین فتاحی مدیر عامل شرکت امرسان و اکبر ابراهیمی مدیر عامل شرکت پاکشوما به عنوان دو صنعتگر در گروه لوازم خانگی بودند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


عباسعلی قصاعی مدیر عامل چینی زرین ایران و حمیدرضا هاشمی نیا مدیر عامل سام سرویس هم دو کارآفرین برتر در گروه لوازم خانگی و خدمات پس از فروش هستند که موفق شدند تندیس امین الضرب را در جشنواره سوم از آن خود کنند.
میزان تولید، اشتغال، صادرات و اثرگذاری در اقتصاد از جمله معیار‌ها برای انتخاب برگزدیگان جشنواره امین الضرب بوده است.
همه ظرفیت‌های کارآفرینی در بخش خصوصی زمانی گره گشای اقتصاد خواهد بود که این بخش در تصمیم گیری‌های مسئولان دولتی برای اقتصاد و تولید، طرف مشورت باشد.
در این باره مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران معتقد است: دولت بخش خصوصی را به بازی نمی‌گیرد و معمولا با بخشنامه و ابلاغیه ها، تصمیمات خود را اجرایی می‌کند، اما دولت باید بداند هیچ کشوری در دنیا توسعه نیافت مگر اینکه حضور بخش خصوصی را پذیرفته باشد.
دولت، اما در این برهه از اقتصاد به کمک بخش خصوصی نیازمند است و از فعالان اقتصادی می‌خواهد در جهت ارزآوری بیشتر و تامین کالا‌های اساسی با نرخ مناسب، بیشتر تلاش کنند.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این باره می‌گوید: هرچقدر که درآمد ارزی داریم اولین کالایی که باید وارد کشور شود باید کالا‌های اساسی باشد. پس من از تجار و صنوف محترم خواهش می‌کنم تا برای رعایت حال ملت خود همه تلاش خود را بکنند. این زمستان تمام خواهد شد و مردم قضاوت می‌کنند که چه کسانی در این مدت به فکر آن‌ها بوده اند پس باید در قالب یک شبکه توزیع سراسری کالا‌های مناسب را به دست مردم بدهیم. پس کاسبان علاوه بر اینکه سود متعارف دارند، باید برای تامین معیشت مردم کار کنند.
وی ادامه می‌دهد: باید درآمد‌های ارزی کشور را افزایش داد و صادرات را احیا کرد، زیرا ما به درآمد‌های ارزی ناشی از صادرات نیاز داریم و باید تمام تلاش خود را برای رونق صادرات به کار بریم. اگر ترامپ دست بر روی کاهش فروش نفت ایران گذاشته است، اما ما با صادرات محصولاتی مثل پوشاک و سایر کالا‌ها نیاز اصلی کشور را برآورده خواهیم کرد.
کارآفرینان به عناون سربازان جبهه اقتصاد برای تدوام حضور در این عرصه، توجه و تلاش بیشتر مسئولان را در رفع موانع تولید و نظرخواهی از بخش خصوصی در تصمیم گیری‌ها خواستارند.
گزارش: غلامرضا بهرامی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون ۲۳۹ هزار و صد راس دام عشایری و روستایی سمیرم
شهروندان فریب تبلیغات ارزان قیمت تور‌های گردشگری را نخورند
بازدید مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از طرح‌های نهضت ملی مسکن در اهواز
دریای خزر، کانون همکاری‌ها و مرکز ثقل توسعه
لزوم پرداخت حقوق ویژه برای جلوگیری از مهاجرت معلمان خوزستان
تشییع پیکر پاک شش شهید گمنام در بوشهر
دریا، میدان رقابت فناوری است
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۷ آبان
مشخص شدن قهرمانان مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی مردان و زنان
آسمانی شدن مادرشهید خسرو مقدس درفرخشهر
گرامیداشت سالروز شهادت شهدای امنیت در بوکان
استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها تا ۳۰ آبان
آزادی دو زندانی جرایم غیرعمد با همت دانش‌آموزان کاشانی
قهرمانی بنده‌نژاد و عرفان جوینده در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
لزوم تسریع در ایمن‌سازی راه‌های دزفول
مصرف برق از ۴۸ هزار مگاوات گذشت
آزار جنسی زنان در ارتش انگلیس
آمادگی ایران برای بررسی طرح‌های مسکو و پکن در خصوص همکاری‌های تهران و آژانس
توسعه پوشش فیبرنوری در منطقه دو بجنورد
انتقاد نماینده تفت و میبد به بانک‌ها: قانون را اجرا کنید، نه سلیقه مدیران را
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)