وی با تبیین دستاوردهای 40 سال انقلاب اسلامی گفت : معمولا در این موضوع ، بیشتر بر دستاوردهای مادی اعم ایجاد زیرساخت ها مانند برق ، آب و گازرسانی ، مخابرات ، خطوط ریلی ، سدسازی و مانند آن متمرکز می شوند اما دستاوردهای معنوی با ارزش تر از ثمرات مادی انقلاب است.
غفوری فرد ادامه داد : ما از حکومت وابسته صددرصد دیکتاتوری ضد دین و مردم به حکومتی صددرصد مستقل و مردم سالار تبدیل شدیم و مردم سالاری دینی را به جهانیان معرفی کردیم.
غفوری فرد ، کسب استقلال و عزت سیاسی کامل و قدرت نظامی - دفاعی را دستاورد عظیم انقلاب دانست و افزود : اکنون حتی دشمنان انقلاب اذعان دارند که ایران ، قدرت منطقه ای است و بدون کمک تهران ، مشکلات منطقه رفع نمی شود.
وی با اشاره به دیدارهای رئیس جمهور روسیه با مقام معظم رهبری گفت: دیده اید که پوتین چگونه با ادب در مقابل معظم له می نشست ؛ آن ادب رئیس جمهور روسیه بسیار ارزشمند است. آن صحنه را مقایسه کنید با زمانی که محمدرضا شاه در مقابل رئیس جمهور امریکا می ایستاد و با او مانند برده رفتار می کردند.
غفوری فرد افزود: پوتین در یکی از دیدارهایش با رهبر معظم انقلاب ، یک جلد قرآن کریم به ایشان اهدا کرد که بسیار معنادار بود چون می دانند که نظام ما قرآنی ، اسلامی و مردمی است .
استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین گفت : خیلی ها بودند که فکر می کردند انقلاب با وجود مشکلات فراوان نمی تواند زیاد دوام بیاورد اما می بینند که با گذشت 40 سال ، انقلاب خیلی شاداب تر از گذشته به مسیرش ادامه می دهد زیرا به فرموده مقام معظم رهبری ، رویش های انقلاب خیلی بیشتر از ریزش ها بوده و اکنون به عنوان ابرقدرت منطقه ای مطرح است.
وی افزود: بنی صدر ، پس از فرار از کشور ادعا کرد که این رژیم بیش از 6 ماه نمی تواند شکم مردم را سیر کند ؛ یا فرو می پاشد و یا دنبال ما می افتند که بیاییم و به دادشان برسیم.
اکنون حتی بزرگترین دشمنان انقلاب اذعان دارند که این نظام قابل براندازی نیست
غفوری فرد گفت: صدام قبل از آغاز تجاوز نظامی به کشورمان ، مصاحبه اش را نیمه کاره گذاشت و اعلام کرد خبرنگاران بقیه پرسش ها را هفته بعد در تهران بپرسند یا منافقان در اهواز گفتند که این آخرین قدم است و تا 6 ماه دیگر پیروز می شویم اما اکنون حتی بزرگترین دشمنان انقلاب اذعان دارند که این نظام قابل براندازی نیست .
وی افزود : البته از مسائل مادی هم می شود دستاوردهای فراوانی برشمرد به عنوان نمونه ما در صنعت آب و برق وابسته بودیم اما به جایی رسیدیم که حتی به دیگر کشورها خدمات فنی - مهندسی صادر می کنیم.
غفوری فرد همچنین درباره تفاوت تحریم های دوره جنگ با تحریم های کنونی اظهار داشت : البته تحریم های آن دوره فقط به حوزه جنگ منحصر نبود ؛ من در آن دوره استاندار خراسان بودم و پس از آن به عنوان وزیر نیرو منصوب شدم ؛ در آن دوره حتی نمی توانستیم وسائل برقی معمولی وارد کنیم و دچار تحریم های شدید بودیم.
وزیر اسبق نیرو افزود : در آن دوره ، برای تهیه ترانس های ساده 20 کیلو واتی نیز که در چراغ های برق استفاده می شود وابسته بودیم و باید حتما وارد می کردیم اما هیچ کشور اروپایی حاضر نبود قطعات ساده برقی را نیز که کاربرد نظامی نداشت به ما عرضه کند . فقط می توانستیم برخی کالاهای با کیفیت بسیار پایین را از کشورهای اروپای شرقی وارد کنیم.
وی تحریم های اقتصادی را توفیقی اجباری برای مهندسان ایرانی دانست و گفت : زمان تصدی مسئولیت در وزارت نیرو در صنعت آب و برق وابسته بودیم . در آن دوره حدود 9 سد مانند سد جیرفت در کرمان ، سد میناب در هرمزگان و دو سد در خراسان و کردستان درحال ساخت بود که پیمانکاران خارجی آن را نیمه کاره گذاشتند و کشور را ترک کردند.
غفوری فرد افزود : در نیروگاه ها نیز وضع به همین شکل بود ؛ در نیروگاه تبریز فرانسوی ها حضور داشتند ، ساخت نیروگاه خوزستان به انگلیسی ها و ایجاد نیروگاه طوس در خراسان به آلمانی ها واگذار شده بود اما همه را نیمه کاره گذاشته و رفته بودند و طرح ها مدت زیادی متوقف بود.
وی افزود : با این حال صنعت برق در آن دوره حتی یکروز هم رکود نداشت و حال آن که در دوره جنگ بسیاری از صنایع کشور دچار رکود و توقف بود اما صنعت برق هر روز رشد کرد به نحوی که در 40 سال گذشته ، سالانه حداقل 7 تا 8 درصد رشد مصرف در این حوزه داشته ایم ، رقمی که در کشورهای دیگر 10 تا 12 درصد است.
تحریم ها سبب شد که مهندسان خودمان دست به کار شدند و با اعتماد به نفس بالا شروع به نوآوری و ساخت و ساز کردند
رئیس هیئت بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تحریم ها سبب شد که مهندسان خودمان دست به کار شدند و با اعتماد به نفس بالا شروع به نوآوری و ساخت و ساز کردند.
غفوری فرد افزود : به عنوان نمونه در جیرفت ، خارجی ها ساخت سد این شهر را رها کرده بودند و چهار سال نیمه کاره مانده بودند . زمانی که خواستیم این طرح بسیار مشکل را تکمیل کنیم شماری از مهندسان را جمع کردم و خواستم اعلام کنند که اگر قادر به این کارند بگویند تا امکانات لازم را در اختیارشان بگذارم.
وی گفت : نماینده کرمان با واگذاری ساخت این سد به مهندسان داخلی مخالف بود و می گفت " داخلی ها نمی توانند ؛ با شکستن سد، سیل شهر را می برد . او در مکاتبه با رئیس وقت مجلس ، جلوگیری از واگذاری طرح به مهندسان داخلی را خواستار شد. نگرش او ناشی از تبلیغ ناامیدی در دل مردم بود اما مهندسان ایرانی ، سد را ساختند و اکنون 35 سال از آن بهره برداری می شود.
غفوری فرد افزود : یکی دیگر از این طرح ها ، اجرای سد قشلاق در خراسان است که آب مشهد مقدس از آن تامین می شود طرحی که مهندسان داخلی در دوره ناامن جنگ ساختند ؛ سد میناب را نیز با همت و ابتکار مهندسان خودمان ساختیم و آب بندرعباس از آن تامین می شود.
این استاد دانشگاه گفت: این تحریم ها فقط محدود به حوزه آب و برق نبود بلکه دیگر حوزه ها را نیز دربرگرفت اما ما همزمان با این تحریم ها رشد علمی بسیار بالایی کسب کردیم چنانکه در همین دوره توانستیم با پیشرفت در صنعت هسته ای ، دستاوردهای عظیم کسب کنیم.
وی پیشرفت در عرصه سلول های بنیادی ، پرتاب سفینه حامل موجود زنده به فضا و صدور خدمات فنی - مهندسی به جهان را از دیگر دستاوردهای انقلاب برشمرد که همه از برکات تحریم بود.
امریکا و اروپای غربی ناخواسته با اعمال تحریم ها خدمت بزرگی به ما کردند زیرا جوانان ما به فعالیت بیشتر تحریک شدند و اکنون در اغلب رشته ها جزو یکی از هشت ، نه کشور برتر جهانیم
غفوری فرد گفت: امریکا و اروپای غربی ناخواسته با اعمال تحریم ها خدمت بزرگی به ما کردند زیرا جوانان ما به فعالیت بیشتر تحریک شدند و اکنون در اغلب رشته ها جزو یکی از هشت ، نه کشور برتر جهانیم.
وی افزایش شمار دانشجویان از 150 هزار نفر در سال 57 به حدود 4 میلیون و 500 هزار دانشجو در سال 96 را از دیگر دستاوردهای انقلاب برشمرد و افزود: قبل از انقلاب در هیچ رشته علمی دکترا نداشتیم اما اکنون در همه رشته های علمی نه فقط دانشجوی دکترا بلکه حتی دانشجوی پسادکترا تربیت می کنیم.
غفوری فرد ، صددرصد این پیشرفت ها را ناشی از روحیه خودباوری به ویژه بهره مندی از حمایت امام (ره) و مقام معظم رهبری دانست و گفت : وقتی خدمت امام(ره) می رسیدیم ایشان می فرمودند باور کنید که " می توانیم".
وی افزود : یکی از خصوصیات رژیم های ضدمردمی ، تحقیر مردم اما ویژگی حکومت های الهی ، تکریم مردم است، امام(ره) به ما آموخت که قدرتی که در وجودمان است کشف کنیم و اصل خودباوری که امام(ره) بیش از همه بر آن تاکید داشتند منشا پیشرفت ها و دستاوردها بود به ویژه در عرصه جنگ که می فرمودند " باورتان بشود که می شود و می توانیم" .
وزیر اسبق نیرو در مقایسه تحریم های دوره جنگ تحمیلی با دوره کنونی گفت: در برخی موارد تحریم های آن زمان سخت تر بود اما به مرور متوجه شدند که تأثیر نمی گذارد و تحریم های جدیدتری اعمال کردند چنانکه اوباما از آن به تحریم های فلج کننده نام برد و ترامپ اعلام کرده بود ایران امسال تابستان داغی خواهد داشت.
شرایط ما بسیار مناسب است و اصلاً با گذشته قابل قیاس نیست و قدرت ما در حوزه های مختلف بسیار افزایش یافته است
غفوری فرد افزود: در آن زمان حتی نمی توانستیم ترانس برق یا سیم خاردار وارد کنیم اما اکنون مقاومت ما صد درصد افزایش یافته است و اصلاً با آن دوره قابل مقایسه نیست قدرت ما برای مقابله با تحریم ها تقریباً بی نهایت شده است و هر قدر تحریم ها بیشتر شود ، آن قدر آبدیده و قدرتمندیم که به راحتی می توانیم آن را دور بزنیم.
وی درباره این که چقدر به گذر از تحریم ها خوشبین باشیم تاکید کرد: صد درصد ؛ این را از روی تعصب نمی گویم بلکه با مطالعه می گویم که شرایط ما بسیار مناسب است و اصلاً با گذشته قابل قیاس نیست و قدرت ما در حوزه های مختلف بسیار افزایش یافته است.
غفوری فرد گفت: قبل از انقلاب شمار مقالات علمی ما در نشریات بین المللی سالانه 300 تا 400 مقاله بود اما این رقم اکنون به سالانه بیش از 20 هزار مقاله رسیده که این افزایش ، نشان دهنده اقتدار علمی دانشجویان و دانشگاه های ماست.
وی افزود: در ابتدای انقلاب ، شماره قابل توجهی پزشک هندی و پاکستانی در ایران طبابت می کردند اما اکنون ابرقدرت پزشکی هستیم و هیچ نوع عمل جراحی و پیوندی نیست که در کشورمان قابل انجام نباشد ؛ حتی می توانیم به دیگر کشورهای جهان ، پزشک صادر کنیم.
رئیس هیات بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: اکنون برغم انتشار شایعات و تحریم های ضد ایرانی در برخی بیمارستان های ما بیمارانی از خارج پذیرش می شوند . ایران اکنون در حوزه درمان ناباروری جزو قدرت های اصلی دنیاست و نیازی به خارجی ها ندارد.
غفوری فرد همچنین درباره این که چقدر توانسته ایم عدالت اجتماعی را محقق کنیم گفت : آرمان ها ، اهداف بلندی هستند که تحقق آن نیازمند زمان طولانی تری است.
حتی دشمنان معترفند که درباره مسائل ایران در داخل تصمیم گیری می شود و وابسته نیستیم
وی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را از شعارهای اصلی انقلاب دانست و افزود: بی تردید، استقلال کشور صد درصد تأمین شده است و حتی دشمنان معترفند که درباره مسائل ایران در داخل تصمیم گیری می شود و وابسته نیستیم.
غفوری فرد ، افزایش شمار مجلات ، روزنامه ها ، شبکه های مختلف رادیو ، تلویزیون و فضای مجازی و فعالیت آزادانه انتشار در این رسانه ها را از نشانه های بارز تحقق آزادی در جمهوری اسلامی دانست .
وی ، فراخوان رهبر معظم انقلاب از مخالفان انقلاب برای شرکت در انتخابات اخیر را از دیگر نشانه های آزادی در کشورمان برشمرد و افزود: آنقدر آزادی هست که حتی کسانی که نظام را قبول ندارند به شرکت در انتخابات فراخوانده می شوند و فرصت دارند که در تعیین سرنوشت کشور دخالت کنند .
این استاد دانشگاه با اشاره به تجربه زندگی و اقامتش در امریکا گفت: وقتی وضع زندگی در ایران را با امریکا مقایسه می کنم می بینم آزادی به طور کامل در کشور وجود دارد.
غفوری فرد همچنین درباره بخش سوم شعار " استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی " با تاکید بر این که نظام جمهوری اسلامی صددرصد ایجاد شده است برگزاری سالانه یک انتخابات را از نشانه های تحقق این شعار دانست.
معتقدم یگانه انقلاب حقیقی که در صد سال اخیر به وقوع پیوسته ، انقلاب اسلامی ایران است که تمام مردم به خیابان ها آمدند و با شعار مرگ بر شاه ، نظام مردمسالاری دینی را مستقر کردند
وی گفت : هیچ جای دنیا سابقه ندارد که در زمانی کمتر از یک ماه از انقلاب ، انتخابات برگزار شود چنانکه در کوبا و لیبی چنین نبود . معتقدم یگانه انقلاب حقیقی که در صد سال اخیر به وقوع پیوسته ، انقلاب اسلامی ایران است که تمام مردم به خیابان ها آمدند و با شعار مرگ بر شاه ، نظام مردمسالاری دینی را مستقر کردند.
غفوری فرد با بیان این که عدالت تا حد بسیار اجرا می شود تصریح کرد : البته هنوز تا رسیدن به آرمان نهایی مبتنی بر تفکر امام(ره) و مقام معظم رهبری است فاصله داریم چنانکه تا تحقق اهداف اقتصادی فاصله وجود دارد و فاصله میان فقرا و اغنیا قابل انکار نیست.
وزیر اسبق نیرو همچنین با رد این ادعا که اگر انقلاب نمی شد کشور پیشرفت می کرد تاکید کرد : افرادی که این حرف ها را می زنند شرایط آن دوره را ندیده اند ؛ در آن دوره با وجود فساد حاکم بر دستگاه پهلوی اصلاً امکان پیشرفت وجود نداشت به نحوی که در صنایع کشور، پیمانکاران خارجی مسلط بودند و پیشرفت دانشگاه ها و مهندسان ایرانی ممکن نبود.
وی با اشاره به تجربه طولانی فعالیت دانشگاهی اش تصریح کرد : وقتی پیشرفت های علمی - صنعتی نظام جمهوری اسلامی را با قبل از انقلاب مقایسه می کنم می دانم که در آن رژیم با آن دیکتاتوری و استبداد سلطنتی و فسادی که در جامعه ؛ به ویژه در دستگاه حاکمه وجود داشت اصلاً امکان پیشرفت وجود نداشت به ویژه با توجه به وابستگی شدیدی که به امریکا داشتیم.
غفوری فرد با مقایسه عملکرد 37 ساله پهلوی دوم با دوره 40 ساله انقلاب افزود : در هر زمینه اعم از علم ، صنعت ، فناوری ، برق و عرصه های دیگر که مقایسه کنید می بینید که در این 40 سال برغم مشکلات فراوانی مانند جنگ 8 ساله که از مجموع جنگ های جهانی اول و دوم طولانی تر و پس از جنگ ویتنام طولانی ترین جنگ دنیا بود و با وجود توطئه های مختلف داخلی و خارجی ، پیشرفت های چشمگیری داشته ایم .
وی گفت : در ابتدای انقلاب ، رئیس جمهور ، نخست وزیر ، رئیس قوه قضاییه به عنوان مغز متفکر کشور ، حدود 10 نفر از وزرا ، حدود 40 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و 10 نفر از فرمانداران ارشد ارتش به شهادت رسیدند در این حال ، بخشی از کشور در اشغال بیگانگان بود ، با تحریم شدید مواجه بودیم و منابع ، قابل استفاده نبود این فجایع در هر کشور دیگری روی می داد ، حتماً نابود می شد.
در امریکا فقط 2 برج را هدف قرار دادند اما این کشور چند روز دچار هرج و مرج شد
غفوری فرد با اشاره به حادثه 11 سبتامبر در امریکا افزود: در امریکا فقط 2 برج را هدف قرار دادند اما این کشور چند روز دچار هرج و مرج شد . دوستان ما که در آن حادثه در امریکا بودند می گفتند اصلاً نمی دانیم صاحب مملکت کیست نه رئیس جمهور معلوم است نه نمایندگان مجلس اما رئیس جمهور و نخست وزیر کشور ما شهید شدند امام(ره) فرمودند اگر رجایی و باهنر شهید شدند خدایشان هست و فردای انفجار تروریستی ، مجلس تشکیل شد.
در ادامه از رئیس هیات بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی پرسیدم در چهل سالگی انقلاب با پیچ تاریخی مواجه ایم ؛ نسل رهبران انقلاب پیر شده اند و جوانان ، دنیای نو می خواهند . انقلاب چه مسیری را باید انتخاب کند که هم از تجربیات پیران استفاده شود ، هم از نیروی جوانان ؟
وی گفت : عمر همگان در همه جوامع محدود است ؛ رهبران انقلاب پیر می شوند و نسل جدید می آیند . این جابجایی ها در خیلی کشورها با شرایط سخت انجام می شود اما در این جا این طور نیست ؛ پس از دولت آقای هاشمی رفسنجانی، آقای خاتمی و پس از او آقای احمدی نژاد به قدرت رسید ؛ یعنی نسل جوان روی کار آمد ، او خیلی جوان تر از قبلی ها و انتقال قدرت از نسل اول به نسل بعدی به طور طبیعی انجام شد.
غفوری فرد افزود : به فرموده مقام معظم رهبری ، انقلاب همزمان با ریزش ها ، رویش های بسیار داشته است ؛ ریزش هایی که یا طبیعی است یا عده ای کنار کشیدند و تغییر مسیر دادند و یا ترور شدند اما رویش های انقلاب خیلی بیشتر بوده است.
وی گفت: انتصابات اخیر مقام معظم رهبری را در دستگاه های مختلف ببینید که جوانان را منصوب کردند و انتقال مسئولیت ها به راحتی انجام شد که یقیناً الهام بخش است . مثلاً نماز جمعه این هفته را دیدیم که خیلی با نشاط تر بود و اصلاً روح جدیدی به نماز جمعه دمیده شد.
غفوری فرد تاکید کرد: بزرگ ترها نیز باید بدانند که این انتقال ها باید انجام شود منتهی از تجربه آنان هم باید استفاده شود تجربه ای که در همه جای دنیا معمول است و از مشاوره پیشینیان استفاده می شود چنانکه در ژاپن رسم است که دور میزی که وزرا می نشینند ، بزرگان حضور دارند و تجربیاتشان را منتقل می کنند.
این استاد دانشگاه درباره علت تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره انقلابی بودن و انقلابی ماندن نهادها گفت: انقلاب پدیده ای تمام نشدنی است این طور نیست که ملت ایران انقلاب کردند و تمام شد . کودتا را می شود چنین گفت اما انقلاب ، دائمی است چنانکه حضرت علی (ع) فرموده اند «در جهاد دائمی ، صاحب نفس هایتان باشید» یعنی هرگاه انقلاب و جهاد داخلی از بین برود و تمام شود آن گاه ممکن است دوران اسارت و بندگی پیش بیاید یعنی نفس آزاد می شود.
وی افزود : اگر می خواهیم با عزت و استقلال زندگی کنیم انقلاب باید دائمی باشد . بنابر این ، انقلاب اصولاً تمام شدنی نیست و با کودتا و تغییر رژیم ها متفاوت است. باید روش ها و فرمول های انقلاب را دائم درنظر گرفت.
مسلما اشرافی گری و تجمل گرایی با انقلاب سازگار نیست و اگر این ها رواج یابد دوباره وابستگی پیش می آید
غفوری فرد، شناخت اصول انقلابی و پایبندی به آن و ساده زیستی را از الزامات انقلابی بودن برشمرد و تصریح کرد: اگر انقلاب به طرف تجمل گرایی، اشرافی گری و اباجی گری پیش برود حتماً محکوم به فناست ؛ مسلما اشرافی گری و تجمل گرایی با انقلاب سازگار نیست و اگر این ها رواج یابد دوباره وابستگی پیش می آید.
وی ، سازده زیستی و کاهش فاصله طبقاتی در جامعه را ضروری دانست و گفت : وقتی مردم ببینند که همزمان با پرداخت حقوق های نجومی به برخی ، عده ای بیکارند یا اگر شاغلند حقوق های ناچیز دریافت می کنند که کفاف حداقل زندگی را هم نمی دهد طبعاً اختلاف ایجاد خواهد شد.
غفوری فرد با هشدار درباره این که اگر وحدت در هر جامعه ای از بین برود حتماً محکوم به شکست است افزود : در انقلاب ها به ویژه در جامعه ما ، وحدت ملی ، عامل اصلی قدرت است والّا امریکا از نظر قدرت نظامی، مالی و فناوری از ایران قوی تر است این واقعیت قابل انکار نیست آنچه ما از آن بهره مندیم و امریکا ندارد ، وحدت کلمه و ایدئولوژی است.
وی با تاکید بر این که انقلاب حتماً باید ایدئولوژی مشخص داشته باشد گفت : تجربه نشان داده که قوی ترین ایدئولوژی، ایدئولوژی الهی است این را ما نه فقط برای خود که برای جهان ثابت کردیم . اکنون در امریکای جنوبی هم " الهیات رهایی بخش " مطرح است و ایمان به خدا بحث جدیدی است که حتی در مسیحیت نیز مطرح شده ؛ این الهام گرفته از انقلاب اسلامی و امام (ره) به مردم دنیا و پیروان ادیان الهی است.
رئیس هیئت بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی بار دیگر تاکید کرد: انقلاب ها حتما باید ایدئولوژی ، وحدت ملی و رهبر مشخص ، قابل قبول و محبوب داشته باشند تا بتوانند اصول خود را ادامه دهند. اگر این ها از بین برود و عوامل ایجاد وحدت سست و اشرافی گری و تجمل گرایی حاکم شود انقلاب از بین می رود.
همان عواملی که سبب پیروزی انقلاب شد می تواند بقای انقلاب را تضمین کند
غفوری فرد همچنین درباره این که تجربیات 40 سال گذشته در طراحی الگوی پیشرفت تا سال 1444 باید ناظر بر کدام اهداف و آرمان های نظام بهره برداری شود اظهار داشت : همان عواملی که سبب پیروزی انقلاب شد می تواند بقای انقلاب را تضمین کند.
وی گفت: ما در مقابل رژیم شاه نه اسلحه داشتیم نه اقتصاد و صنعت ؛ دست خالی بودیم فقط رهبری داشتیم و اتحاد مردم. در دوره مبارزات انقلاب ، عکسی از راهپیمایی مردم و تصویر امام (ره) بود که زیرش نوشته بود " شب تاریک ملت روز گردد ، خمینی عاقبت پیروز گردد" در زندان این عکس را به من نشان دادند و پرسیدند شما با چه می خواهید پیروز شوید ؟
غفوری فرد افزود : استناد بازجوها به این ادعای شاه بود که قوی ترین ارتش غیر اتمی جهان و پنجمین ارتش دنیا را دارد ، دستگاه جهنمی ساواک را هم به ابزار قدرت شاه اضافه کنید که شما جوانان نمی دانید اما صابونش به تن ما خورده است .
وی اضافه کرد: کل اقتصاد مملکت و درآمد فروش نفت هم در اختیار شاه بود به اضافه حمایت عجیب شرق و غرب . آن زمان اگر غرب از کشوری حمایت می کرد کشورهای شرقی با آن مبارزه می کردند و بالعکس اما فقط ایران بود که امریکا ، شوروی از رژیم مستبدش حمایت می کردند و در مقابل ، ما چه داشتیم؟
غفوری فرد ، رهبری ولی فقیه عادل و اتحاد مردم را عوامل اصلی ادامه مسیر انقلاب دانست و تصریح کرد: هر کسی که در تضعیف این ارکان اقدام کند حتماً به ملت خیانت کرده است.
به کوری چشمش جهلمین سال انقلاب را دیدیم و چهارصدمین سالش نیز رقم می خورد
وی گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود نمی گذاریم ایران چهلمین سال انقلاب را ببیند اما به کوری چشمش دیدیم و چهارصدمین سالش نیز رقم می خورد. روند انقلاب کاملاً مطمئن و مسیرش کاملاً مشخص است.
وزیر اسبق نیرو ، نقش کلیدی جمهوری اسلامی در شکست تروریسم ، کمک به حفظ دولت های عراق و سوریه و فرار امریکا از منطقه را از افتخارات انقلاب برشمرد و با توصیه به جوانان برای مطالعه بیشتر تاریخ انقلاب افزود: شایسته است که جوانان بدانند از کجا حرکت کردیم و به کجا رسیده ایم و خود را با نشاط بیشتر برای مدیریت انقلاب تا 40 سال آینده آماده کنند.