• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۷۳۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۳
بین الملل » غرب آسیا
در مراسم سالروز «شهید»

دبیرکل جنبش انصارالله: يمن همچنان مقاوم در برابر تجاوزات ائتلاف سعودي

عبدالملک بدرالدين: ما در جایگاه حق قرار داریم؛ ما جنگ را آغاز نکرده ایم بنابراین مظلومیت و حقانیت ما واضح است. ما به متجاوزان توصیه می کنیم که به نفع شان است که دست از تجاوز بردارند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ سيد عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در مراسم سالروز «شهید» گفت: بزرگداشت سالانه شهید فرا رسیده است و ما در آستانه به پایان بردن چهارمین سال تجاوز ظالمانه آمریکایی-سعودی علیه ملت مسلمان یمن هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وي افزود در این سال ها ملت ما هر روز کاروان هایی از شهدا تقدیم کرده است و هزاران تن از بهترین فرزندان این مرز و بوم به شهادت نائل آمده اند جوانانی با وفا که با احساس مسئولت در برابر خداوند و با انگیزه هایی فطری به پا خاستند و راهی میدان جنگ شدند و با متجاوزان به مقابله پرداختند.
در این سالروز مهم و عزیز ما یاد این شهیدان بزرگوار را که لحظه ای نام و یادشان از خاطر و ضمیرمان محو نمی شود گرامی می داریم، ما همه روزه به یاد آنها هستیم و از عملکرد و زندگی آنها درس های بزرگی می گیریم. این شهدا با ارزش ترین دارایی شان یعنی جان خود را در راه خدا، میهن، آزادی و استقلال و کرامت فدا کردند و با این کار هویت انسانی، ملی و ایمانی خود را نمایان کردند و به دشمنان و نیروهای استکباری اجازه ندادند که بر کشور ما سلطه پیدا کنند و ما را بنده خویش کنند. ما با توجه به زندگی شهدا مسئولیتی مقدس و بزرگ بر دوش خود احساس می کنیم و خود را موظف می دانیم که راه آن را با اراده، مسئولیت، اهتمام و جدیت و فداکاری و استقامت ادامه دهیم.
در زمان کنونی ملت های منطقه ما و کشورهای این منطقه با درد و رنج بسیاری مواجه هستند این درد و رنج ها نتیجه اقدام های نیروهای شر و طاغوت و نیروهای نفاق، مزدوری و خیانت است که سرسرپرده طاغوت ها هستند و در کنار آنها قرار دارند و این امر باعث شده است که مشکلات بسیاری برای امت ما رقم بخورد و در سطوح سیاسی، اقتصادی، امنیتی و نظامی مشکل ایجاد شود. وضعیتی که این ها برای امت اسلامی و ملت های منطقه ایجاد کرده اند وضعیت بسیاری بدی است که در دنیا نظیر ندارد.
این مشکلات، حوادث و درگیری ای که میان ما و نیروهای استکباری ظالم و تجاوزکار وجود دارد باید درچارچوب پیوندها و جهان بینی اسلامی ما مورد تحلیل قرار گیرد. نیروهای استکباری با جنایت های زشت و وحشتناکی که مرتکب شده اند صفحه زندگی را تیره و تار کرده اند.
ما به لحاظ پیوندی که با اسلام داریم باید موضع خود را در قبال این جنایت ها مشخص کنیم، وقتی به پیوند اسلامی و الهی خود نگاه می کنیم از آیات الهی در قرآن کریم درس می آموزیم، خداند متعال واقعیت این رویدادها و حوادث را برای ما روشن کرده و موضعی که باید در قبال این رویدادها اتخاذ کنیم بیان فرموده است. وقتی به قرآن مراجعه کنیم آیات بسیاری را می بینیم که به ما می آموزد درگیری با نیروهای شر، طاغوت، استکبار و نفاق و خیانت امری حتمی است و گریزی از آن نیست. نبردی که در طول تاریخ وجود داشته است. ما نخستین کسانی نیستیم که پا در میدان این نبرد گذاشته ایم و با این مشکلات و گرفتاری ها مواجه شده ایم.

وي گفت از زمان آدم ابوالبشر ما شاهد این درگیری و تقسیم بندی هستیم. برخی از انسان ها در زندگی شان با اراده ای راستین و نیتی پاک و خیرخواهانه گام بر می دارند و بر اساس مبانی و اصول آسمانی و الهی عمل می کنند و تلاش می کنند که زندگی شان بر اساس این اصول الهی باشد و از سوی دیگر کسانی هم هستند که با این اصول و این شیوه زندگی مخالفت می کنند و از شر پیروی می کنند و با تجاوزکاری گسترده بدترین جنایت ها را مرتکب می شوند و به دنبال سلطه بر دیگران برمی آیند و استبداد، ظلم و سرکشی را پیشه خود می کنند تا جامعه بشری را به طور کامل تحت کنترل خود در آورند. آنها به آموزه های الهی و اصول اخلاقی که برای برقراری زندگی خوب ارائه شده پایبندی ندارند.
این درگیری در طول تاریخ بوده است و خداوند در این باره در قران کریم می فرماید: چه بسیار پیامبرانی که مردان الهی فراوانی به همراه آنان جنگ کردند! آنها هیچ‌گاه در برابر آنچه در راه خدا به آنان می‌رسید، سست و ناتوان نشدند (و تن به تسلیم ندادند) و خداوند استقامت‌کنندگان را دوست دارد.

سخنشان تنها این بود که «پروردگارا! گناهان ما را ببخش! و از تندروی های ما در کارها، چشم‌پوشی کن! قدمهای ما را استوار بدار! و ما را بر جمعیّت کافران، پیروز گردان! از این‌رو خداوند پاداش این جهان، و پاداش نیک آن جهان را به آنها داد؛ و خداوند نیکوکاران را دوست می‌دارد.
خداوند در این آیات مبارک به ما خبر می دهد در تاریخ انبیا و به طور مکرر و گسترده میان پیامبران و نیروهای شر درگیری رخ می داده است. پیامبران انسان هایی برگزیده هستند، آنها کسانی هستند که اگر امکان جلوگیری از درگیری و مشکلات وجود می داشت و آنها می توانستند بدون درگیری ماموریت خود را به سرانجام برسانند و به ارشاد مردم بپردازند مسلماً از درگیری خودداری می کردند. اما پیامبران که حامل ارزش ها و اخلاق و اصول نیک بودند همین که مبعوث می شدند با چالش ها و مشکلات و خطرات مواجه می شدند و نیروهای شر، طاغوتی و جنایتکار برای مقابله با پیامبران می شتابیدند و برای نابود کردن پیامبر از هیچ کوششی فروگذار نمی کردند و به دنبال آن بودند که برنامه و طرح مصلحانه پیامبر را از بین ببرند.

ما باید با اتکا به مبانی ایمانی خود موضع خود را در برابر این طاغوتیان تقویت کنیم.
بدترین چیزی که می تواند بر موضع گیری ها و دیدگاه انسان در قبال مشکلات و چالش ها تاثیر منفی بگذارد این است که این حوادث را جدای از این مسائل مهم تاریخی و قواعد حاکم بر جهان هستی در نظر بگیرد و تصور کند این ها یکسری حوادث منفرد هستند و نتواند ریشه و بنیاد این حوادث را دریابد و آثار آنها را در زندگی دنیوی و اخروی درک نکند.
خداوند به ما یک دید صحیح و قرانی می دهد ما بر اساس این دید صحیح موضع خود را بر می گزینیم. در این درگیری ها درد و رنج هایی بسیاری به وجود می آید و اموری مانند کشتار، قحطی، فقر و بحران های اقتصادی نمايان می شود.
ملت یمن نیز از این گرفتاری ها در امان نیست و ما نیز با همان مشکلاتی دست به گریبان هستیم که بسیاری از ملت های منطقه نیز به آنها مبتلا هستند که البته سطح این گرفتاری ها از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. این مشکلات ارتباطی اساسی با بروز ماهیت و باطن انسان ها دارد و نشان می دهد که انسان ها به کدام دسته از دو دسته مومنان یا طاغوتیان وابسته اند، و نشان گر آن خواهد بود که تا چه در سخن خود صادق هستند. شیوه تعامل با این مشکلات ارتباط تنگاتنگی هم با آخرت دارد. خاتمه و نتیجه این رویدادها تنها به دنیا مربوط نمی شود.


مشروح اظهارات 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)