• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۰۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
یزد » اجتماعی

کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان در یزد

کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان و نوزدهمین کنفرانس بین المللی سازمان جهانی انرژی امروز به میزبانی شهر جهانی یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد ، رئیس نخستین کنفرانس بین المللی شهر‌های پایدار جهان گفت: در این همایش دو روزه نزدیک به 70 نفر ازمتخصصان جهانی حوزه انرژی های پایدار و اساتید دانشگاه های 25 کشور جهان و همچنین مسئولان و صاحبنظرانی از سراسر کشور حضور دارند.
جعفر امینی مقدم افزود : در این رویداد بزرگ جهانی، شهر یزد به عنوان پایتخت شهر‌های پایدار جهان معرفی و همچنین از بهترین عملکرد‌های ارزیابی شده در حوزه انرژی پایدار تقدیر می‌شود.
وی  برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاههای آموزشی با حضور متخصصان داخلی و خارجی مرتبط ،  با حوزه پایداری به منظور تبادل اطلاعات و ارتقاء دانش متخصصان از برنامه‌های این کنفرانس بین المللی است.
رئیس نخستین کنفرانس بین المللی شهر‌های پایدار جهان گفت : میزبانی استان یزد برای برگزاری اجلاس بنیاد جهانی انرژی و کنفرانس بین المللی شهر‌های پایدار جهان، علاوه بر اینکه نام یزد را به عنوان یک برند جهانی مطرح می‌کند، باعث جهش‌های علمی و بهبود وضعیت شهر‌ها و خدمت رسانی به مردم استان یزد خواهد شد.
امین مقدم گفت: انتقال تکنولوژی و دانش ساختمان سازی از سوی دیگر شهرها و همچنین انتقال تجربیات شهر جهانی یزد در زمینه شاخصه های توسعه پایداری از جمله آورد‌ها و مزایای انتخاب استان یزد به عنوان پایتخت جهانی شهر‌های پایدار در سال ۲۰۱۹ است.
بنیاد جهانی انرژی معتبرترین مرجع ارزیابی طرح‌های زیست محیطی در جهان است که یکصد و ۸۲ کشور جهان در آن عضو هستند.

شهر یزد، الگویی بی نظیر برای معرفی به شهرهای پایدار جهان

رئیس کل نخستین کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان گفت: شهر جهانی یزد می تواند بعنوان الگویی بی نظیر برای شهرهای پایدار به جهان معرفی شود.

امینی مقدم در مراسم آغاز به کار نخستین همایش بین المللی شهرهای پایدار جهان و نوزدهمین اجلاس بین المللی بنیاد جهانی انرژی با اشاره به ویژگی های شاخص شهر جهانی یزد و نزدیکی آن به شهر پایدار گفت: خوشبختانه شهر یزد تاکنون در ساخت و سازهای خود برای محیط زیست مشکلی بوجود نیاورده است؛ ساخت و سازهایی دارد با بهره گیری از خشت و گل و همه عناصری که در ساختمانها بویژه ساختمانهای تاریخی به کار رفته ، همه در جهت حفظ محیط زیست است که قابلیت تجدید پذیری دارند و مشکلی را برای محیط زیست بوجود نمی آورد.

وی اظهار داشت: نیاکان ما در شهر یزد، طراح قنات و شبکه های آب هستند که میزان سنجش قطرات آب برای این شهر مهم بوده و در یزد قنات هایی وجود دارد که هم اکنون از آن ها استفاده می شود و دو قنات حسن آباد و زارچ نیز در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.

امینی مقدم گفت: در شهر یزد بادگیرهایی وجود دارد که پیشینیان با بکارگیری این بادگیرها با وجود بیابان و آفتاب گرم و سوزان، نسیم خنکی را وارد منازل خود می کردند. شاهد این موضوع وجود بلندترین بادگیر جهان در باغ دولت آباد یزد است که هر ساله پذیرای گردشگران زیادی است.

رئیس کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان در ادامه سخنان خود اظهار امیدواری کرد برگزاری این کنفرانس، فتح بابی برای همکاری بیشتر و به دنبال آن، ایجاد شبکه هایی برای پایداری بیش از پیش باشد و آنچه که خروجی این همایش هاست برای بشریت مفید و مناسب واقع شود.

کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان در یزد، گامی برای ارتقا شاخصه های پایداری

استاندار یزد گفت: برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان گامی برای ارتقا شاخصه های پایداری در سطح شهرهای کشور خواهد بود.

محمدعلی طالبی در مراسم آغاز بکار نخستین کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان و نوزدهمین اجلاس بنیاد جهانی انرژی گفت: ثبت شهر یزد به عنوان میراث ماندگار در فهرست جهانی یونسکو اتفاق خوب و مبارکی بود و به نوعی جایگاه یزد را به جهانیان معرفی کرد و اکنون معرفی یزد بعنوان شهر پایدار جهان می تواند شاخصه های بومی و تاریخی این شهر را در سطح جهان منعکس کند.

استاندار یزد اظهار داشت: مهمترین ویژگی شهر یزد و مهمترین عامل در پایداری این شهر منابع انسانی و سرمایه های اجتماعی است که از نیاکان ما به یادگار مانده و در معماری بومی این شهر تجلی پیدا کرده است.

محمدعلی طالبی همچنین از امنیت بالا، زندگی ادیان مختلف در کنار هم و وجود انسانهای عالم، مبتکر و خلاق در شهر جهانی یزد بعنوان ویژگی های شاخص این شهر عنوان کرد و گفت: این ویژگی ها می تواند نه تنها برای شهرهای کشور بلکه برای مردم دیگر نقاط جهان سرآمد و الگو باشد.

تلاشی همه جانبه برای معرفی یزد بعنوان شهر پایدار جهان

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: با تلاش و تعامل همه جانبه می خواهیم یزد، را بعنوان شهر پایدار به جهانیان معرفی کنیم.

سفید رئیس شورای اسلامی شهر یزد در کنفرانس بین المللی شهرهای پایدار جهان در یزد گفت: خوشبختانه در تیرماه سال گذشته شهر یزد در فهرست آثار ملی یونسکو ثبت شد و در دیماه 96 نیز این شهر توسط بنیاد جهانی انرژی در ردیف شهرهای پایدار جهان قرار گرفت.

وی اظهار داشت: بعد از قرار گرفتن شهر یزد در ردیف شهرهای پایدار جهان اقداماتی خوبی از جمله تشویق به ساختمان های سبز، الزام به ساخت و سازهایی با خشت و گل، تلاش برای بازیافت مجدد آب و همچنین استفاده از پساب برای فضای سبز در دستور کار قرار گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: از دیگر اقدامات انجام شده در شهر یزد می توان به آموزش شهروندی و پیگیری شهردار مدرسه ، استفاده از بازیافت مصالح آسفالتی ، آموزش شهروندان برای جدایی زباله ها و توجه به استفاده از انرژی خورشیدی و پنل هایی در پشت بام و استفاده از فضای سبز عمودی و کم آبخواه اشاره کرد.

سفید اظهار امیدواری کرد: با همت مردم و استفاده از تجارب بومی استان یزد در کنار بهره گیری از تجارب دنیا بتوانیم گامی موثر در جهت توسعه ی رویدادهای جهانی و معرفی شهر یزد به جهانیان برداریم.

نخستین کنفرانس بین المللی شهر‌های پایدار جهان و نوزدهمین اجلاس جهانی بنیاد انرژی از امروز هشتم آغاز شده است و تا فردا نهم بهمن ماه ادامه دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)