• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » معارف
قاضی عسکر تاکید کرد؛

ایران؛ مستقل‌ترین کشور دنیا

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: جمهوری اسلامی ایران مستقل‌ترین کشور دنیاست و هیچ قدرتی نمی‌تواند در امور داخلی ما دخالت کند.

ایران؛ مستقل‌ترین کشور دنیابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر با هیأتی ۴۰ نفره از استادان و شخصیت‌های دانشگاهی ۲۱ کشور جهان که بمناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به ایران سفر کرده اند در محل بعثه مقام معظم رهبری در تهران دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار وضعیت کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را تشریح کرد و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته برای رهایی از وابستگی به بیگانگان را چشمگیر و شگفت انگیز دانست.
وی با اشاره به اینکه با ورود امام خمینی (قدس سره) به کشور رژیم ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ظرف ۱۰ روز فرو پاشید، گفت: امام امت با توکل به خداوند و برخورداری از نفوذ معنوی درمیان مردم با قدرت و شهامت دربرابر نیرو‌های تا دندان مسلح رژیم شاه و همه قدرت‌هایی که از او حمایت می‌کردند؛ ایستاد و کشور را از چنگ قدرت‌های استعمارگر نجات داد.
وی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران مستقل‌ترین کشور دنیاست و هیچ قدرتی نمی‌تواند در امور داخلی ایران دخالت کند.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت درادامه پیشرفت‌های صورت گرفته درمناطق سنی نشین کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را برشمرد و با اشاره به اینکه در ایران اسلامی زنان دوش بدوش مردان در عرصه‌های مختلف بویژه مراکز علمی حضور دارند، گفت: برخورداری از انتخابات و مطبوعات و رسانه‌های آزاد، خودکفایی در تولید گندم و بسیاری دیگر از محصولات کشاورزی و صنعتی و دست یافتن به تکنولوژی هسته‌ای نمونه‌ای از دستاورد‌های و پیشرفت‌های کشور است.
وی افزود: ماهیت برنامه هسته‌ای کشورمان صلح آمیز است و جمهوری اسلامی ایران از نظر شرعی تولید سلاح‌های کشتار جمعی را جایز نمی‌داند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با تأکید براینکه هدف انقلاب اسلامی کشور گشایی و سلطه بر دیگر کشور‌ها نیست، تصریح کرد: امام امت و امروز رهبری معظم انقلاب زندگی ساده‌ای داشته و دارند و همیشه فرموده اند: مردم بعنوان صاحبان اصلی انقلاب باید از نعمت‌های آن بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به نقش ایران درشکست گروهک داعش، تصریح کرد: ایران بزرگترین خدمت را به کشور‌های جهان کرد و اگر با کمک برخی کشور‌های دیگر داعش را در عراق و سوریه شکست نمی‌داد امروز خیابان‌های کشور‌های اروپایی جولانگاه این گروهک جنایتکاربود.
وی با تأکید براینکه جمهوری اسلامی ایران یک وجب از خاک هیچ کشوری را تصرف نکرده است، افزود: امروز آمریکا احساس می‌کند ایران روز به روز در منطقه قدرتمندتر می‌شود از این رو با استفاده از حربه تحریم می‌خواهد جلوی نفوذ و پیشرفت ایران را بگیرد.
نماینده، ولی فقیه از اقدام برخی کشور‌های اروپایی در پذیرفتن تروریست‌هایی که دست شان به خون هزاران نفر از مردم ایران آلوده است به شدت انتقاد و خاطر نشان کرد: با وجود تحریم‌هایی که علیه کشور و ملت ما اعمال می‌شود دربسیاری از زمینه‌ها پیشرفت‌های چشمگیر و شگفت انگیزی داشته ایم.
وی متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به حمایت از تروریسم را یک دروغ بزرگ خواند و گفت: صنایع موشکی جمهوری اسلامی ایران جنبه دفاعی دارد و ما قصد نداریم به هیچ کشوری حمله کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکربه حمایت کشورمان از مظلومان و مسلمانانی که مورد ظلم و ستم واقع می‌شوند اشاره کرد و گفت: ما خواهان زندگی مسالمت آمیز با پیروان همه ادیان هستیم و به پیروان ادیان دیگر احترام می‌گذاریم و معتقدیم باید دست در دست یکدیگر از ارزش‌های اخلاقی در دنیا دفاع کنیم.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین با ارائه آماری از سفر‌های ایرانیان به اماکن زیارتی در دیگر کشورها، افزود: هدف از این سفر‌ها ایجاد تحول روحی و اخلاقی در مردم و آشنایی هرچه بیشتر زائران با اسلام، پیامبر، ائمه معصومین و اهل بیت عصمت و طهارت است تا این بزرگواران را در زندگی خود الگو قرار دهند.
در ادامه این دیدار پرفسور بیاته بنگارد از دانشگاه بازل سوئیس، پرفسور اولیور شاربروت از دانشگاه بیرمنگام انگلستان، پرفسور سیدعقیل و دکتر سکندرخان از پاکستان و دکتر آنیوت کریستین بارو از رومانی با بیان دیدگاه خود درباره موضوعات مطرح شده، سؤالاتی را مطرح کردند.
نماینده، ولی فقیه درپاسخ با استناد به روایات، ازیاد گرفتن دانش بعنوان واجب شرعی یاد و برقراری ارتباط با کشور‌های مختلف و استفاده از دانش یکدیگر را یکی از دیدگاه‌های نظام اسلامی برشمرد و گفت: جز یکی دو کشور که با ما خصومت دارند جمهوری اسلامی ایران خواهان روابط گرم و دوستانه با تمامی کشور‌های دیگر است.
وی افزود: ما معتقدیم علم مرز نمی‌شناسد و ما باید با دانشمندان جهان ارتباط داشته باشیم و از علوم یکدیگر استفاده کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر همچنین از رژیم صهیونیستی بعنوان رژیمی توسعه طلب و متجاوز نام برد و با اشاره به ایده مطرح شده توسط مقام معظم رهبری برای تعیین حکومت و حاکمان سرزمین فلسطین تأکید کرد: ما با یهودیان مشکل نداریم بلکه مشکل صهیونیسم است که متجاوز و توسعه طلب است و با شعار نیل تا فرات به خاک کشور‌های اسلامی طمع دارد.
سرپرست حجاج ایرانی درپاسخ به سؤالی درباره نحوه برگزاری حج زائران ایرانی با وجود نبود روابط سیاسی بین ایران و عربستان توضیحاتی بیان کرد و گفت: حج یک فریضه دینی است و مسؤولان سعودی پذیرفته اند که حج را از روابط سیاسی دو کشور جدا کنند. امیدواریم دیپلماسی حج کمک کند تا روابط دو کشور مجددا برقرار شود.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان این نشست به سؤال یکی از حاضران درباره نقش مذهب در تعیین مقامات حکومتی پاسخ داد و گفت: در جمهوری اسلامی ایران در تعیین رئیس جمهور نظر اکثریت حاکم است و اقلیت‌های دینی هم متناسب با جمعیت شان در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نماینده و حق رأی دارند و اهل سنت هم در رده‌های مختلف مدیریتی حضور و نقش ایفاء می‌کنند.
وی به پیوند میان مردم و رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: مردم ما با حفظ مذهب و دین خود توانسته اند کار‌های مشترک و بزرگی انجام دهند و درمقابل قدرت‌های استعمارگر بایستند و توطئه‌ها را خنثی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)