خطیب جمعه یزد
امروز به برکت انقلاب اسلامی در دنیا عزت مندیم
آیت الله ناصری بر خدا محوری، وحدت، همدلی وجدیت در کار و تلاش در این برهه از زمان تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه یزد در خطبه هاي امروز نماز جمعه يزد با تبريک فرا رسيدن دهه فجر انقلاب اسلامي گفت: انقلاب اسلامي موجب شد روي پاي خودمان بايستيم، مستقل باشيم و از سلطه استکبار خارج شويم و در مسير خدا حرکت کنيم.
آيت الله ناصري افزود: اين انقلاب اسلامي که با خون هزاران شهيد بدست آمده انقلابي خدايي و الهي است و بايد با خدامحوري، وحدت و همدلي و جديت و کار و تلاش از ان پاسداري کرد.
امام جمعه يزد با اشاره به دستاوردهاي عظيم انقلاب اسلامي در بخش هاي مختلف از جمله اخلاق و معنويت و پيشرفت هاي علمي، پزشکي، هسته اي و دفاعي افزود: اگر چه با مشکلات اقتصادي و معيشتي مواجهيم اما بايد با صبر و استقامت در مسير انقلاب ثابت قدم بمانيم و مسئولان نيز با برنامه ريزي مناسب پيگير حل مشکلات مردم باشند.