پخش زنده
امروز: -
بارش باران در مناطق ساحلی و برف در ارتفاعات استان امروز و فردا ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر گروه اداره پیش بینی هواشناسی مازندران با اشاره به تداوم بارش باران و برف در استان گفت : از دیشب تاکنون بیشترین میزان بارش باران در رامسر و نوشهر به ترتیب 20 و 19 میلی متر ثبت شد.
بسطامی با بیان اینکه در این مدت بیشترین میزان بارش برف در ارتفاعات غربی 20 تا 50 و ارتفاعات مرکزی مازندران 10 تا 15 سانتی متر بود افزود : بارش باران و برف در استان فردا نیز به صورت پراکنده ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه سامانه بارشی صبح سه شنبه از مازندران خارج می شود گفت : با ادامه فعالیت این سامانه بارشی ، دمای هوای استان 4 تا 8 درجه کاهش می یابد که با این نوسان دمایی ، دمای هوای ساری به 10 درجه سانتی گراد می رسد.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران هم با اشاره به تداوم بارش باران در مناطق ساحلی و احتمال آبگرفتگی معابر به شهروندان توصیه کرد از اقامت در بستر و حریم رودخانه ها و مسیلها پرهیز کنند.
احمدی همچنین با بیان اینکه بارش برف در مناطق کوهستانی مازندران موجب لغزندگی جاده ها ، کاهش دید و اختلال در تردد خودروها شد به رانندگان توصیه کرد هنگام عبور از مناطق برفگیر خوراک و پوشاک گرم و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.
وی از دامداران و ساکنان بومی حاشیه رودخانه ها و مسیلها خواست هنگام بارش باران دامها را در مناطق امن نگهداری و فعالان دریایی نیز در این مدت از ماهیگیری و قایقرانی پرهیز کنند.