• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۸۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳
قم » سیاسی
اطلاعیه مجلس خبرگان رهبری؛

تحقق تمدن سازی اسلامی با اتکا به توان داخلی

مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای ضمن دعوت آحاد ملت ایران به حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن : با اتکا به توان داخلی می‌توانیم تمدن سازی اسلامی را محقق کنیم .

تمدن سازی اسلامی با اتکا به توان داخلی محقق می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای با گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی تاکید کرده است: ما با اعتقاد به شعار «ما می‌توانیم» توانستیم انقلاب را به پیروزی رسانیم و نظام اسلامی را تشکیل دهیم و با توکل به خدا و تکیه بر توان داخلی، خواهیم توانست تمدن سازی اسلامی را محقق نمایی.

مجلس خبرگان رهبری همچنین در این بیانیه با تأکید بر دستاورد‌های انقلاب اسلامی از اقشار مختلف مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهار دهه تلاش گسترده نظام اسلامى در بسط و گسترش آرمان هاى دینى و تعمیق اصول اسلامى در این کشور و برقرارى عدالت اجتماعى در عرصه هاى مختلف و رشد و شکوفایى و بالندگى علمى و صنعتى و فن آورى و سایر اقدامات اصلاحى و خدمات شایسته، کارنامه اى درخشان برای نظام اسلامی ایران فراهم آورده است. بی شک امروز تلاش برای استمرار انقلاب اسلامی و حرکت درمسیر تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی ایران، باید در قالب "تبیین دستاورد‌های مادی و معنوی" این انقلاب بزرگ، توسط خواص و نخبگان از طرق مختلف صورت پذیرد؛ یکی از مهمترین شاخص‌های توفیق انقلاب اسلامی در این چهار دهه، ظهور و بروز روحیه شهادت طلبی و حضور پررنگ و معنادار نسل‌های اول و دوم و سوم و چهارم انقلاب در عرصه‌های حضور آگاهانه است.

امروز پس از گذشت ۴۰ سال از عمر پربرکت این انقلاب عظیم، تمام محاسبات سیاسی جهان تحت الشعاع سیاست‌های انقلاب اسلامی قرار گرفته است و روند سیر انقلاب اسلامی این را ثابت کرده که هر چیزی را که ملت ایران، اراده کرده و به دنبال آن بوده، محقق شده است.

این در حالی است که آمریکا و همه قدرت‌های دنیا معتقد بودند که حکومت اسلامی، محدود خواهد بود و پس از یکی دو سال نابود می‌شود و ۴۰ سال است با همین اشتباه محاسباتی، تلاش کردند تا این حکومت را بشکنند، ولی موفق نشدند و این حکومت به یک الگوی موفق برای دیگر ملت‌های مسلمان مبدل گردید؛ زیرا بنیانگذار کبیر این انقلاب اسلامی فرمودند ما می‌توانیم قدرت آمریکا و اسرائیل را بشکنیم و ما واقعاً در این ۴۰ سال توانستیم قله‌های افتخار و شکوه را در بسیاری از عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی درنوردیم.

ما با اعتقاد به شعار «ما می‌توانیم» توانستیم انقلاب را به پیروزی رسانیم و نظام اسلامی را تشکیل دهیم و با توکل به خدا و تکیه بر توان داخلی، خواهیم توانست تمدن سازی اسلامی را محقق نماییم ان شاءالله «وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّه الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ».

مجلس خبرگان رهبری، با گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی که رنگ و بوی فاطمی دارد، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» و تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی ومقام معظم رهبری، بر حضور آگاهانه، منسجم و پرشور اقشار مردم شریف در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن که امسال از اهمیت و ویژگی بیشتری برخوردار است، فراخوانده و تأکید می‌کند از آنجا که حضور مردم، نشان وحدت و قدرت عظیم نظام اسلامى و نماد استحکام پایه هاى مردمى این حکومت است ملت رشید ایران در مسیر پاسدارى و صیانت از ارزش هاى انقلاب اسلامى، اجازه نخواهد داد دشمن با تزریق یأس و نا امیدی در جامعه به اهداف شوم خود دست یابد «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ».

مجلس خبرگان رهبری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)