• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷
سیاسی » عمومی
در همایش بزرگداشت شهید دکتر فتحی شقاقی؛

۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب را به گور می‌برند

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل: راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب اسلامی را به گور خواهند برد

۲۲ بهمن نشان داد دشمنان آرزوی نابودی انقلاب را به گور می‌برندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی اکبر ولایتی در همایش بزرگداشت شهید دکتر فتحی شقاقی در سازمان تبلیغات اسلامی، با تاکید بر این که تمام توطئه‌های دشمن نقش بر آب شده است و دشمنان نیز از هر زمان دیگری مستأصل‌تر شده اند، افزود: انقلاب در اوج پختگی، تجربه و بلوغ و فرصت آفرینی در همه عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی فناوری، نظامی و ... قرار دارد و حضور ده‌ها میلیونی ملت ایران در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن امسال آن هم در شرایطی که یک جنگ اقتصادی گسترده و همه جانبه علیه جمهوری اسلامی وجود دارد، این بار جدی‌تر از هر زمان دیگری نشان داد که دشمنان آرزوی نابودی انقلاب اسلامی را به گور خواهند برد.
­

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل اضافه کرد: ملت بزرگ و انقلابی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند خود را جشن می‌گیرند که در طول این چهار دهه، دشمنان قسم خورده ملت ایران به سرکردگی آمریکا از هیچ توطئه‌ای اعم از سخت افزاری و نرم افزاری برای نابودی آن و به انزوا کشاندن ملت ایران فروگذار نکرده اند.

وی حمایت از ملت مظلوم فلسطین و قدس شریف را به عنوان یکی از ارزش‌های بنیادین و اصول راهبردی و اهداف متعالی انقلاب اسلامی ایران نام برد و گفت: این هدف بزرگ امروز و در چهل سالگی انقلاب بیش از پیش مورد اهتمام ویژه قرار دارد.

ولایتی به مقاومت ملت مظلوم فلسطین از سال ۱۹۴۸ تاکنون اشاره کرد و گفت: تمام توطئه‌ها به شکست انجامیده است و طرح سازش آمریکایی موسوم به «معامله قرن»، جدیدترین و آخرین توطئه علیه ملت فلسطین در این زمینه است که یک راهبردی شکست خورده و به منزله «تنفس مصنوعی» برای جان بخشیدن به رژیمی است که واپسین ایام خود را سپری می‌کند، لیکن سرنوشتی جز شکست محتوم نمی‌توان برای آن متصور بود.

وی افزود: شهید دکتر فتحی شقاقی که این نشست با نام و یاد او برگزار شده است، مصداق بارزی از یک فرمانده و رزمنده مجاهد است که یک عمر در راه آزادی فلسطین و قدس شریف مبارزه کرد و در آخر نیز با خون خویش اجازه نداد تا فلسطین قربانی سازش و توطئه شود.

ولایتی گفت: اگر امروز فتحی شقاقی نیست، اما خون و روح او و راه و آرمان وی در جسم و جان هزاران مجاهد و رزمنده فلسطینی جاری و دمیده شده است که اجازه نمی‌دهند فلسطین وجه المصالحه طرح‌های سازش طلبانه غربی– عبری – عربی قرار گیرد.

وی به برگزاری کنفرانس ضد ایرانی ورشو هم اشاره کرد و افزود: آمریکایی‌ها در ورشو، پایتخت لهستان اقدام به برگزاری کنفرانسی در ظاهر ضد ایرانی برای پیشبرد نیات شوم خود در منطقه غرب آسیا و جهان اسلام کرده اند و اگرچه آمریکا در صدد است تا در طول این کنفرانس که مقامات درجه دو، سه و در حد کارشناس از تعدادی کشور در آن حضور دارند، ایران را به عنوان مسأله اول منطقه نشان دهد، اما واقعیات موجود حکایت از آن دارد که قرار است مقدمه‌ای برای عینیت و رسمیت بخشیدن به تعامل رژیم‌های مرتجع عربی با رژیم کودک کش صهیونیستی، مقدمه‌ای برای تدارک دیدار رسمی مقامات صهیونیستی با مقامات سعودی و نیز مقدمه‌ای برای تشکیل ائتلاف عربی– عبری و تضعیف مسأله فلسطین باشد و باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار بود.

وی به آزادی قدس شریف به عنوان تنها آرمانی که فتحی شقاقی و صد‌ها و هزاران فتحی شقاقی دیگر در طول دهه‌های متمادی برای پیشبرد و تحقق آن از پای ننشسته اند اشاره و تاکید کرد: به فضل الهی و بر اثر خون‌های ریخته شده مجاهدان و رزمندگان مقاومت، امروز جبهه مقاومت اسلامی در اوج قدرت قرار داشته و رژیم صهیونیستی بیش از پیش در حال تضعیف و زوال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)