• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷
مازندران » سیاسی
عضو هیئت رئیسه مجلس

سال سختی برای تحقق بودجه در پیش داریم

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس : سال سختی پیش رو داریم و احتمال دارد تحقق منابع درآمدی بودجه، کمتر از سال‌های گذشته باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ؛ علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری استان گفت: نفت و مالیات ۲ منبع درآمدی ما است ، ۱۴۰ هزار میلیارد درآمد مالیاتی داریم و اگر درآمد فروش نفت و مالیات محقق شود، تحقق بودجه امکان پذیر است اما در چنین شرایطی باید به کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی روی آوریم.

وی با بیان اینکه ادارات گاهی در مصرف انرژی ، اسراف دارند که باید با کاهش هزینه به تحقق بودجه کمک کنند ، افزود: تلاش است در بودجه امسال به قشر متوسط و ضعیف ، توجه بیشتری شود.

یوسف نژاد گفت: قیمت حامل‌های انرژی افزایش پیدا نکرده ، سرمایه ملی در حال هزینه شدن است و تکلیف مضاعفی در این شرایط داریم.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اسلامی افزود: ۱۷۰۰ هزار میلیارد پول سرمایه در اختیار مردم است و اگر دستگاه‌ها کمک نکنند این پول ، معضلی در اقتصاد ما خواهد بود.

نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: سرمایه گذار در سیستم اداری باید بیش از اندازه ، مورد تکریم قرار گیرد.

رضیان نماینده مردم قائمشهر ، جویبار، سیمرغ سوادکوه و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه بروکراسی مانع ایجاد اشتغال است ، گفت: اصلاح ساختار بودجه و ساختار اداری کشور مورد توجه مقام معظم رهبری است.

وی افزود: بسته‌های حمایتی دولت به بسیاری از گروه‌ها اختصاص نیافته است ، این بسته می‌تواند مسکن خوبی در شب عید برای اقشار ضعیف باشد.

رضیان با بیان اینکه گاهی در مسیر بروکراسی، گره گشا نیستیم بلکه گره را کور می‌کنیم ، گفت: خانواده‌ها در موضوع اشتغال مشکل دارند ، بروکراسی مانع ایجاد شغل توسط بخش خصوصی است.

نماینده مردم قائمشهر جویبار ، سیمرغ سوادکوه و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران در مقابل سرمایه گذاران به جای دافعه، جاذبه داشته باشند، سعی کنیم فضا برای ورود سرمایه گذاران آماده شود.

افزایش ۲۵ درصدی حضور مردم مازندران در راهپیمایی

حسین زادگان استاندار مازندران در این جلسه گفت: دشمنان بحث‌هایی را مطرح کردند و امیدوار بودند مردم از خانه‌ها خارج نشوند، اما دیدیم مردم با وجود گلایه‌ها و نگرانی ها، در راهپیمایی شکوهمند ۲۲ بهمن شرکت کردند و افزایش ۲۵ درصدی حضور مردم مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن پایم معناداری به دشمنان نظام داشت.

وی ضمن قدردانی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ، شهادت جمعی از مدافعان امنیت را تسلیت گفت و افزود: اقدام تروریستی اخیر ، واکنش عصبی و انتقام جویانه نسبت به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بود.

استاندار مازندران افزود: پیام رهبر معظم انقلاب ، برای دوره دوم انقلاب ، پیام معنادار و کلید واژه اصلی این پیام ، امید به آینده است.

حسین زادگان با بیان اینکه معضل پسماند و زباله را به شکل ریشه‌ای باید حل کنیم و نیازمند اقدامات فرهنگی و کار‌های رسانه‌ای است، گفت: باید استان تمیز را به گردشگران تحویل دهیم و با فرهنگ سازی ، مانع از آلودگی محیط زیست شویم.

وی گفت: مازندران را خانه تکانی کنیم و نظافت شهر‌ها و حاشیه جاده‌ها به روز‌های پایانی سال ، موکول نشود.

استاندار مازندران با بیان اینکه تنظیم بازار نیازمند نظارت و کنترل جدی‌تر است ، افزود: بسیاری از افزایش قیمت‌ها طبیعی نیست و با کمک اصناف و تعزیرات باید با نظارت دقیق و هدفمند ، فشار مضاعفی که به مردم وارد شده کاهش یابد.

حسین زادگان گفت: پارسال مازندران در صرفه جویی مصرف انرژی در ادارات ، وضع اسفناکی داشت به همین سبب برنامه اجرایی و عملیاتی زمان بندی شده در این زمینه باید ارائه شود تا مصرف برق در ادارات کاهش یابد.

وی افزود: در بحث منطقه آزاد به مدل توافقی رسیدیم و به زودی نامه‌ای با امضای ۱۲ نماینده ، نماینده ولی فقیه و استاندار ارائه می‌شود.

استاندار مازندران با تاکید بر حذف بروکراسی زائد در سیستم اداری کشور گفت: سرمایه گذار قرار است باری از دوش مردم و دولت بردارد و زمان پاسخگویی به استعلام از سوی دستگاه‌ها باید به حداقل زمان ممکن کاهش یابد.

حسین زادگان افزود: اگر دستگاهی نسبت به سرمایه گذار کوتاهی کند برخورد می‌کنیم و در این زمینه از ما گلایه نکنند چرا که اولویت اول ، دوم و سوم ما حمایت از سرمایه گذار است.

در این جلسه حسین حسن نژاد به عنوان معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران معرفی شد ، وی اهل شهر سورک مرکز شهرستان میاندورود و دانش آموخته دکترای رشته حقوق است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)