پخش زنده
امروز: -
امام جمعه اهواز گفت : حضور باشکوه مردم در راهیپمایی یوم الله 22 بهمن موجب یاس و نا امیدی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری در خطبه های نماز جمعه اهواز افزود : باید از این حضور بابصیرت و آگاهانه ی مردم همیشه در صحنه در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن تجلیل کرد.
وی ادامه داد : این حضور حماسی ملت ایران موجب خوشحالی دوستان انقلاب اسلامی و شکست توطئه های دشمنان شده است.
خطیب جمعه اهواز با محکومیت حادثه تروریستی در استان سیستان و بلوچستان اظهارداشت : در این حادثه تروریستی جمعی از پاسداران و حافظان مرزهای کشورمان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و تروریست ها و حامیان آنان بدانند که ملت ایران همیشه پیروز و سربلند است و این ترور و اقدامات هیچ تاثیری در اراده آهنین ملت ایران ندارند.
آیت الله موسوی جزایری در بخش دیگری از سخنان خود گفت : آمریکا و ایادی اش می خواستند در نشست ورشو لهستان یک اتحادی علیه کشورمان ایجاد کنند اما با مخالفت دیگر کشورها به این هدف خود نرسیدند و یقین بدانید که این برهم خوردن اهداف آنها اثر حماسه بزرگ شما ملت شجاع در یوم الله 22 بهمن است.
وی همچنین با اشاره به تشکیل دولت لبنان افزود : دولتی مه در لبنان تشکیل شده است پیرو حزب الله لبنان و موجب خوشحالی و سربلندی این کشور شده است. 
نماینده ولی فقیه در خوزستان : به علت کسالت و ضعف بدنی به سختی می توانم در کسوت امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان مشغول خدمت مردم عزیز باشم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت : به علت کسالت و ضعف بدنی به سختی می توانم در کسوت امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان مشغول خدمت مردم عزیز باشم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری در خطبه های نماز جمعه اهواز افزود : به علت کسالت و سختی مزاج به دشواری می توانم نماز را اقامه کنم و به سختی روی پای خود می ایستم و از نظر شرعی اشکال دارد و امام جمعه باید وضعیت جسمانی خوبی داشته باشد.
وی ادامه داد : در سفر اخیر به انگلستان که با هدف سخنرانی در مجالس عزاداری ایام فاطمیه و تبلیغ و ترویج و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی صورت گرفت پزشکان انگلستان نظر پزشکان داخلی را در خصوص کسالت این جانب را تایید کردند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان تاکید کرد : کار تخصصی ما تدریس در حوزه علمیه ، تربیت طلاب است و در هر جایگاهی باشم در خدمت اسلام ، انقلاب و مقام معظم رهبری هستم.
آیت الله موسوی جزایری با بیان اینکه خدمت به شما ملت عزیز عبادت و خدمتگزاری به رهبری و ولایت فقیه تقویت و خدمت به اسلام است ادامه داد : استان خوزستان به علت پهناوری و داشتن مسائل زیاد نیاز است یک جوان در کسوت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز مشغول شود و از شخصیت های استان که در این امر وارد شود خدا را شکر و اگر خارج از استان باشد ضمن اینکه یک نیرویی به استان ما افزوده شده نیز خدا را شکر می کنیم.
وی همچنین شهید شدن یک کودک شیعه بدست یک وهابی در عربستان را محکوم کرد.