پخش زنده
امروز: -
فتح آباد فردوس در 24 ساعت گذشته با 11 میلیمتر باران بیشترین مقدار بارشها در خراسان جنوبی را تا عصر امروز ثبت کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، کارشناس هواشناسی استان گفت: تاکنون در شهرهای طبس، فردوس، سرایان ، حاجی آباد بارش باران گزارش شده که براساس آمار بارندگیها تاکنون پس از فتح آباد فردوس، سه قلعه سرایان با 10 میلیمتر باران بیشترین بارش را داشته است.
خانم زارعی افزود: فردوس در این مدت 7 میلیمتر، سرایان 6 میلیمتر، خوسف 5 میلیمتر، بیرجند 4 میلیمتر، قاین 3 میلیمتر ، طبس، بشرویه و سربیشه 2 میلیمتر و حاجی آباد و زهان 0.5 میلیمتر باران داشته است.
وی با بیان اینکه بارشها تا فردا ادامه دارد، گفت: بیشترین بارشها برای عصر امروز و امشب برای نواحی نیمه شمالی و بخشهایی از مرکز استان پیش بینی شده و از صبح فردا تا عصر به صورت پراکنده در برخی مناطق مختلف استان ادامه خواهد داشت.
کارشناس هواشناسی استان افزود: برای عصر امروز و امشب وقوع رواناب و آبگرفتگی معابر عمومی قابل پیش بینی است.