• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۸۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۴
سیاسی » دولت
معاون اول رییس جمهور:

الزام دستگاه‌ها به تلاش برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر امروز همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برگزار شد

دستگاه‌ها باید برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب تلاش کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری در ابتدای این جلسه با اشاره به بیانیه " گام دوم انقلاب " ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر لزوم رفع ضعف ها و نواقص ساختاری در اقتصاد کشور، گفت: رهبر معظم انقلاب در بخشی از این بیانیه بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید ویژه کرده اند که به طور طبیعی وظایف و تکالیفی بر عهده ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که باید برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی به آنها عمل کند. بنابراین لازم است همه دستگاه ها با محوریت دبیرخانه ستاد با بازنگری در سیاست ها و برنامه های خود در حوزه اقتصاد مقاومتی برای تحقق اهداف تعیین شده در این بیانیه تلاش کنند.
معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: اقتصاد کشور از نواقص و عیوب ساختاری و مسائلی نظیر اتکاء به درآمدهای نفتی و دولتی بودن اقتصاد رنج می برد و به دلیل آنکه طی سالهای طولانی برای حل چالش های اساسی کشور اقدامی صورت نگرفته است، امروز با انباشت مشکلات، پیچیدگی ها و مسائل بغرنجی در اقتصاد کشور روبرو هستیم.
وی با اشاره به انتظار رهبر معظم انقلاب از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نیز مطالبات مردم برای حل مسائل و مشکلات معیشتی تصریح کرد: بار سنگینی بر دوش همه ما قرار دارد و دبیرخانه ستاد باید به طور ویژه و با تمرکز جدی به مطالبات اخیر مقام معظم رهبری بپردازد و دستگاه های اجرایی نیز باید با همکاری با دبیرخانه ستاد و بهره مندی از ظرفیت کارشناسان اقتصادی توانمند در این راستا حرکت کنند.
دکتر جهانگیری افزود: یکی از مشکلات اقتصاد کشور این است که گاهی تصمیمات صحیح و سیاست گذاری های مناسبی در کشور اتخاذ می شود اما در مرحله اجرا با موانعی روبرو می شود که نمونه بارز آن در زمینه خصوصی سازی قابل مشاهده است و متاسفانه عده ای در مسیر خصوصی سازی مانع تراشی می کنند.
وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب مسئولیت روشن و شفافی را بر دوش ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی قرار داده اند، از دبیرخانه ستاد خواست ظرف دو هفته ضمن دریافت نظرات و پیشنهادات دستگاه های اجرایی، برنامه ای جامع برای بازنگری در سیاست ها و ارزیابی اقدامات صورت گرفته، تدوین و به ستاد ارائه کند.
در این جلسه که وزرای کشور، جهاد کشاورزی، نیرو، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده نیز حضور داشتند، موضوع بیانیه گام دوم انقلاب ابلاغی رهبر معظم انقلاب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعضای ستاد پیشنهادات خود را در جهت اصلاحات ساختاری در اقتصاد کشور برای تحقق منویات مقام معظم رهبری ارائه کردند.
در ادامه این جلسه پس از بحث و بررسی در خصوص چالش های موجود و نقاط ضعف فعلی در اقتصاد کشور، مقرر شد دبیرخانه ستاد ظرف دو هفته آینده پس از دریافت نظرات و پیشنهادات دستگاه های اجرایی، برنامه ای جامع مبتنی بر بازنگری و ارزیابی از سیاست ها و برنامه های اجرایی ستاد، رویکردهای آتی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در چارچوب اهداف تعیین شده که در بیانیه گام دوم انقلاب به آنها تصریح شده است،‌ تدوین و ارائه کند.
همچنین در پایان این جلسه در خصوص راهکارهای تامین مالی و سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)