• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
سیاسی » مجلس
جلسه علنی مجلس

افزایش پنج هزار میلیارد تومانی سرمایه دولت در بانک مسکن

بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی بابت طرح مسکن مهر تا سقف ۵۰ هزار میلیارد ریال به‌عنوان افزایش سرمایه دولت در بانک مسکن منظور می‌شود

افزایش پنج هزار میلیارد تومانی سهم دولت در بانک مسکنبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با بند یک تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در بند مذکور آمده است؛ بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بابت اصل و سود خطوط اعتباری طرح مسکن مهر تا سقف 50 هزار میلیارد ریال به حساب بدهی دولت به بانک مرکزی منتقل و مبلغ مذکور به‌عنوان افزایش سرمایه دولت در بانک مسکن منظور می‌شود. بدهی دولت به بانک مرکزی در اجرای این حکم مشمول تبصره بند (الف) ماده (10) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه نمی‌شود. بانک مسکن متعهد به اعطای تسهیلات برای موارد فوق‌الذکر است.
 
فروش اصل زمین مسکن مهر به مالکان در صورت تقاضا
مجوز مجلس به دولت برای واگذاری زمین های مسکن مهر صادر شد.
نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با بند 3 تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در بند مذکور آمده است؛ در صورت درخواست مالکان اعیانی واحدهای مسکن مهر، شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن مکلف به واگذاری قطعی زمینهای اجاره‌ای نود و نه(99) ساله متعلق به خود هستند.
 
مجوز به وزارت راه برای استفاده از منابع داخلی جهت اجرای طرح مسکن مهر
نمایندگان مردم در خانه ملت وزارت راه و شهرسازی را مجاز کردند تا سقف هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از منابع داخلی و تهاتر ارضی برای اجرای طرح مسکن مهر استفاده کنند.
نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با جز (2) بند (ب) تبصره (8) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در این آمده است: وزارت راه و شهرسازی (از طریق شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن) مجاز است تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از محل منابع داخلی و یا تهاتر اراضی و املاک متعلق به شرکت‌های فوق‌الذکر را به قیمت کارشناسی و با سازوکار گردش خزانه صرف اجرای طرح‌های فوق کند.
 
مجوز نمایندگان به وزارت راه برای کسب درآمد ۳ هزار میلیارد تومانی
نمایندگان مردم در خانه ملت به وزارت راه و شهرسازی برای کسب درآمد ۳ هزار میلیارد تومانی از طریق اجاره زمین‌های متعلق به شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید مجوز دادند.
نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با جز (4) بند (ب) تبصره (8) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
دراین جز آمده است: وزارت راه و شهرسازی مجاز است زمین‌های متعلق به شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن را تا سقف 30 هزار میلیارد ریال طی قراردادهایی با بانک‌های عامل و صندوق‌های تأمین مالی در رهن آنان قرار داده و متناسب با آن تسهیلات لازم برای اجرای طرح‌های جامع، تفصیلی و آماده‌سازی مصوب را أخذ کند.
 
حذف معافیت مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات کالاهای غیرنفتی
نمایندگان مجلس با حذف معافیت مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات کالا و خدمات غیرنفتی موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با جزء یک بند د تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در بند مذکور آمده است؛ هرگونه نرخ صفر و معافیت‌های مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات کالا و خدمات از جمله کالاهای غیرنفتی، محصولات بخش کشاورزی و مواد خام و همچنین استرداد مالیات و عوارض موضوع ماده (13) قانون مالیات بر ارزش افزوده، در مواردی که ارز حاصل از صادرات طبق مقررات اعلامی بانک مرکزی به چرخه اقتصادی کشور برگردانده نشود، برای عملکرد سالهای 1397 و 1398 قابل اعمال نخواهد بود.
مدت زمان استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده موضوع ماده (34) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394، از طرف سازمان امور مالیاتی کشور یک‌ماه از تاریخ ورود ارز به چرخه اقتصادی کشور مطابق مقررات یادشده است.
 
صادرکنندگان مکلف به بازگرداندن ارز صادراتی به چرخه اقتصادی
نمایندگان مجلس صادرکنندگان را مکلف به بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور کردند.
نمایندگان در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با جزء یک الحاقی بند د تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در بند مذکور آمده است؛ کلیه صادرکنندگان مکلفند ارز حاصل از صدور کالا و خدمات را به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند. جریمه اشخاص متخلف از اجرای این جزء براساس دستورالعملی است که به تصویب شورای پول و اعتبار می رسد.
 
نعمتی در تذکر شفاهی: دستور رئیس مجلس برای پیگیری وضعیت بازار خودرو توسط کمیسیون صنایع
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در تذکر شفاهی بر ضرورت پیگیری وضعیت بازار خودرو در کمیسیون صنایع تاکید کرد.
بهروز نعمتی در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 98 کل کشور، طی تذکری نسبت به وضعیت بازار خودرو گفت: متاسفانه در هفته های اخیر قیمت خودرو به شدت افزایش یافته است و مجلس نیز کاری که باید در این باره انجام نداده است.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس تصریح کرد: تقاضا می کنم به کمیسیون های صنایع و معادن و اصل 90 ماموریت دهید که با بررسی این موضوع در این رابطه ترتیب اثر دهند.
علی لاریجانی در پاسخ به وی تاکید کرد: کمیسیون صنایع و معادن مسئول این کار است بنابراین باید اکبریان رئیس این کمیسیون جلسه بگذارد و این موضوع را پیگیری کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)