پخش زنده
امروز: -
استاندار البرز گفت: ذخایر شب عید و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در استان البرز به میزان کافی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، شهبازی در نشست با روسای اتحادیه ها و اتاق های اصناف استان البرز با هدف ایجاد ثبات و تداوم آرامش در بازار در محل اتاق اصناف البرز برگزار شد،گفت: با توجه به بررسی های صورت گرفته شرایط اصناف استان را مثبت تلقی کرده و ذخایر شب عید و کالاهای اساسی مردم هم به میزان کافی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه مسئولان مربوطه با کمک اصناف و اتحادیه ها درصدد برنامه ریزی برای آرامش در خرید های شب عید هستند، افزود: به دلیل حس مشتری مداری اصناف ، ارتباط خوبی بین این گروه فعال اقتصادی و مردم وجود دارد.
استاندار البرز گفت: نمایشگاه های بهاره که در فرصتی محدود برپا می شود باید با تفاوت قیمت محسوس و به نفع مردم و اصناف باشد.
شهبازی اضافه کرد: برنامه ریزی شد که در تمامی شهرستان های البرز در راستای برگزاری نمایشگاه های بهاره نظارت دقیقی وجود داشته باشد.
وی با اشاره به جمعیت 80 هزار نفری اصناف در البرز گفت: سیاست های دولت با توجه به درک درستی که از اصناف دارد، برخورد قهری و پرونده سازی برای فعالان این عرصه نیست چراکه آنها را افرادی عادل، نجیب، منصف و اخلاق مدار می دانیم.
وی افزود: علاوه بر نظارت دقیق، بستر را به گونه ای مهیا می کنیم که اصناف با آرامش خاطر به فعالیت بپردازند به این دلیل که آنها از جنس مردم هستند و در جهت کسب رضایت آنها اقدام می کنند.
استاندار البرز اضافه کرد: البرز به دلیل استقرار بخش بالایی از قشر مولد بعنوان سرمایه گذاران خرد و کلان، واحدهای تولیدی و صنفی فعال و تجار نقش تامین کننده برای سایر استان های کشور را نیز دارد و همچنین به نوعی در بخش های مختلف خودکفا است.
وی گفت: این استان با حدود 3 میلیون نفر جمعیت، مهاجرپذیری بالا، تراکم جمعیت، نزدیکی به پایتخت و... صنوف آرامی و با ثباتی دارد.
شهبازی با اشاره به اینکه صنوف استان افرادی خیر هستند که در نوع دوستی و اقدامات خیرخواهانه همواره پیشتاز هستند، افزود: خیرین البرز نام این استان را در کشور به درخشش درآورده اند.
وی اضافه کرد: شبکه های توزیع با کمک اتحادیه ها و اصناف استان ساماندهی می شود از این رو برای جلوگیری از صف کشیدن مردم جهت دریافت مواد غذایی باید توزیع، مدیریت شود.
استاندار البرز گفت: شهرداری ها در این برهه که مشکلات و موانعی سر راه اصناف وجود دارد باید همراهی بیشتری با آنها داشته باشند.
وی افزود: اکنون باید مسائل جزئی و بی تاثیر را کنار گذاشته و از اصناف حمایت کنیم تا بتوانند بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.
شهبازی افزود: نظارت بر اصناف باید با حضور افرادی پخته، آگاه و دارای اشراف کافی به حوزه های مختلف صورت گیرد تا مانعی سر راه فعالیت ها بدون بررسی درست صورت نگیرد.