• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۷۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
لايحه اي در راستاي اهداف رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در انگلیس

تکرار دشمنی تاریخی انگلیس با حزب الله

اقدام انگلیس که در پی شکست تروریستها و نقشه های صهیونیستها بدست جبهه مقاومت درسوریه صورت گرفته نوعی انتقام توصیف شدکه نمی تواند شکست آنها را جبران کند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ لایحه دولت انگلیس مبنی بر تروریستی دانستن حزب الله لبنان با مخالفت نمایندگان پارلمان مواجه نشد و در انگلیس به اجرا درآمد.
وزارت کشور انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد حزب الله لبنان را از امروز در فهرست موسوم به گروههای تروریستی قرار داده است.
با این اقدام دولت انگلیس از این پس حزب الله لبنان در کنار 74 سازمان خارجی و 14 گروه در ایرلند شمالی در فهرست گروه های قرار گرفته است که دولت انگلیس ْآنها را تروریستی می داند .
براساس قانونی که سال 2000 در پارلمان انگلیس به تصویب رسید عضویت، همکاری یا دعوت و هر گونه حمایت دیگر از این سازمان جرم محسوب می شود و تا 10 سال زندان مجازات آن است.
دولت انگلیس شاخه نظامی حزب‌الله را 11 سال پیش تروریستی اعلام و مشمول تحریم کرده بود اما شاخه سیاسی حزب الله برای ادامه روابط عادی با دولت لبنان مستثنی شده بود.
صاحب نظران اقدام لندن علیه حزب الله را همزمان با تشدید فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی بر حزب الله که در شکست داعش در منطقه نقش کلیدی ایفا کرد تامل بر انگیز توصیف کردند .
وزیر کشور انگلیس این هفته حزب الله لبنان را به ایجاد بی ثباتی در منطقه غرب آسیا متهم و افزود دیگر نمی توانیم میان شاخه نظامی و سیاسی حزب الله تفکیک قائل شویم، موضعی که پیش از وی جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس نیز آن را اعلام کرد و فعالیت های حزب الله را برای امنیت ملی انگلیس زیانبار دانست.
رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در انگلیس و رژیم سعودی که از سال 1394 و درپی نشست شورای همکاری خلیج فارس حزب الله لبنان را سازمانی تروریستی خواندند، از این اقدام دولت انگلیس تقدیر و ابراز خرسندی و حمایت کردند و آن را گامی در جهت تامین صلح و امنیت جهانی دانستند .
گیلعاد ارادان وزیر امنیت رژيم صهيونيستي با تحسین ساجد جاوید وزیر کشور انگلیس از اتحادیه اروپا خواست در مبارزه با حزب الله از دولت انگلیس پیروی کنند .
همزمان رسانه ها به نقل از دولت سوریه که کشورش آماج شدید ترین و گسترده ترین حملات گروههای تروریستی قرار گرفته است نوشتند: دمشق این اقدام لندن را محکوم کرد و آن را تکرار دشمنی تاریخی انگلیس با ملت عرب دانست.
حامیان حزب الله این اقدام دولت انگلیس را که در پی شکست تروریست ها و نقشه های شوم رژیم صهیونیستی به دست جبهه مقاومت در سوریه صورت گرفته است نوعی انتقام توصیف کردند که نمی تواند شکست آنها را جبران کند.
پایگاه اینترنتی العهد نیز اعلام کرد: حزب الله لبنان با صدور اطلاعیه ای تصمیم انگلیس را در درج نام حزب الله در فهرست موسوم به « فهرست سازمان های تروریستی» به شدت محکوم و تاکید کرد: حزب الله جنبش مقاومت علیه اسرائیل اشغالگر است و کشوری که خود در جهان حامی تروریسم است و از تروریست ها در هر سطحی پشتیبانی می کند، حق ندارد حزب الله یا جنبش های مقاومت دیگر را به تروریست بودن متهم کند.
حزب الله معتقد است این اقدام انگلیس به علت وابستگی خفّت بار به آمریکاست و نشان می دهد که دولت انگلیس برای خدمت به ارباب آمریکایی اش به دشمنی با ملت های منطقه می پردازد و برای جلب رضایت واشنگتن علیه منافع مردم خود اقدام می کند.
حزب الله در این اطلاعیه افزود: انگلیس با طرح این گونه اتهامات نمی تواند آزادگان جهان و حتی آزادگان انگلیس را فریب دهد. آنها به خوبی می دانند که چه کسی در منطقه ما تروریست پروری و از آنها حمایت مالی می کند و همچنان از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق و یمن حمایت می کند. مقصود آمریکا و ایادی اش در منطقه و جهان است.
دولت انگلیس با این اقدام خود به احساسات و عواطف و اراده ملت لبنان بی احترامی کرده است. زیرا آنها حزب الله را نیروی بزرگ سیاسی و مردمی به شمار می آورند که در مجلس و دولت کنونی لبنان کرسی های بسیاری دارد و در حوزه های مختلف اجتماعی و سیاسی و اقتصادی لبنان نقش اساسی و مهمی ایفا می کند.
حزب الله در برابر اسرائیل اشغالگر مدتی طولانی مقاومت کرد تا سرانجام اکثر اراضی لبنان را آزاد کرد و همچنان به مقاومت در برابر تروریستهای تکفیری و تهدیدات و طمع ورزی های اسرائیل به خاک و آب و منابع طبیعی لبنان ادامه می دهد. هیچ چیز مانع از ادامه دفاع حزب الله از لبنان و آزادی و استقلالش نخواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)