پخش زنده
امروز: -
سومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری خاتون خورشید با اعلام برگزیدگان در هفت رشته مختلف در تربت حیدریه به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در این مراسم ضمن
تاکید بر لزوم کاربرد هنر در بیان، پیام و ابلاغ آن گفت: زبان هنر رساترین وسیله برای ابلاغ پیام است و در این راه باید از بهترین ها استفاده کرد.
یوسف امینی افزود: حضور نوجوانان و جوانان در کنار هنرمندانی که سال ها در عرصه هنر فعالیت کرده اند و همچنین توجه به زنان و مسائل آنان از ویژگی های این جشنواره است.
حسن زاده ، دبیر برگزاری این جشنواره نیز ،اهداف برگزاری جشنواره را بردن فرهنگ و هنر به میان مردم و توجه به قدر و منزلت زنان و مادران و همچنین توجه جدی به هنرمندان زن دانست و افزود: برگزاری این جشنواره به صورت شهرستانی و سپس منطقه ای با هدف تبادل هنری و تجربیات هنرمندان با یکدیگر از دیگر اهداف برگزاری جشنواره است.
در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره در رشته های قرائت قرآن کریم ،عکس، فیلم، داستان کوتاه، فیلم کوتاه، هنرهای تجسمی و خوشنویسی تجلیل شد.
آخرین بخش این جشنواره با برگزاری رقابت در رشته نمایش های کوتاه روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند برگزار خواهد شد .