• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۲۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۶
کرمانشاه » اجتماعی
استاندار کرمانشاه خبر داد:

پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸

استاندار کرمانشاه گفت: بازسازی مناطق زلزله زده روستایی در نیمه اول و مناطق شهری تا پایان سال ۹۸ به اتمام می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره روند بازسازی مناطق زلزله زده پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸گفت: ۱۰۴ هزار خانه در زلزله کرمانشاه آسیب دیده اند که از این تعداد ۶۷ هزار خانه تحت عنوان تعمیراتی نوع ۳ و ۲ بوده اند.
وی افزود: از این ۶۷ هزار خانه بیش از ۶۳ هزار واحد در قالب تعمیرات نوع ۱ و ۲ و ۳ به پایان رسیده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه روند بازسازی در روستا‌ها سرعت بیشتری دارد، اظهار داشت: در شهر‌ها بازسازی و ساخت و ساز با روستا متفاوت است، سازمان نظام مهندسی باید بررسی کند و نظر بدهد شهرداری باید تایید کند، ولی در مجموع روند بازسازی سرعت خوبی دارد و با وجود همه تنگنا‌ها دولت تمام تلاش خود را برای ساخت و ساز انجام داده و در دادن اعتبارات کوتاهی نکرده است.
بازوند گفت: تلاش ما بر این بوده است که خانه‌ها به گونه‌ای مقاوم سازی شود که در زلزله‌های احتمالی از مقاومت بیشتری برخوردار باشد همانگونه که در زلزله آذر دیدیم که مقاومت ساختمان‌ها در برابر زلزله زیاد شده بود.
وی افزود: اگرچه بنیاد مسکن پایان سال ۹۷ را زمان اتمام بازسازی اعلام کرده است، ولی کار بازسازی مناطق زلزله زده روستایی تا نیمه اول سال ۹۸ طول خواهد کشید و در مناطق شهری تا پایان سال ۹۸ برای تکمیل ساخت و ساز‌ها زمان لازم است.
استاندار درباره گرانی مصالح گفت: تامین مصالح به عهده بنیاد مسکن است که البته همکاری‌های لازم انجام شده است و عمده مصالح ساختمانی که آهن و تیرآهن بوده به قیمت قبل از گرانی تهیه شده است.
بازوند خاطرنشان کرد: ۵ میلیون تومان بلاعوض و ۱۰ میلیون به تسهیلات در راستای کمک کردن به مردم برای خرید مصالح اضافه شده است.
بازوند یادآور شد: در سرپل ذهاب پروانه برای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صادر شده بود که تخریب شده اند، اما بعد از زلزله بیش از ۵ هزار واحد نیز پروانه ساخت اضافه صادر شده است.
وی در مورد مستأجران نیز گفت: با وجود ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار مستاجر تصمیم گرفته ایم به ازای هر سه نفر ۱۵۰ متر و ۵۰ میلیون وام ساخت و ساز داده شود و گزینه دیگر نیز عنوان شده است برای کسانی که تمایل دارند بتوانند واحد‌های مازاد در شهر‌ها را خریداری کنند.
مدیرکل بازسازی و نوسازی بنیاد مسکن نیز با حضور در برنامه تیتر امشب درباره روند بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: ۱۶ ماه بعد از زلزله کرمانشاه عملیات بازسازی ۲۷ هزار واحد در مناطق شهری و روستایی به پایان رسیده است.
پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸جودی اظهار داشت: تاکنون ۹۷ درصد کار ساخت و ساز مناطق روستایی و ۷۳ درصد احداث در مناطق شهری تمام شده است و این نشان می‌دهد ۶ ماه زودتر از زمان پیش بینی شده عملیات بازسازی تکمیل شده است.
وی درباره تعمیرات واحد‌هایی که نیاز به بازسازی داشته است، گفت: درباره واحد‌های تعمیری واحد‌هایی که آسیب سازه‌ای دیده باشند و نیاز به مرمت داشته باشند مقاوم سازی می‌شوند و برخی واحد‌ها نیز که آسیب زیادی ندیده اند و از نظر تخریب توجیه اقتصادی ندارند مرمت می‌شوند و به حالت قبل از زلزله برمی گردند.
مدیرکل بازسازی و نوسازی بنیاد مسکن درباره وام زنجیره‌ای دولت گفت: دولت وام و اصل آن را تضمین کرده و ضمانت‌ها را به صورت زنجیره‌ای پذیرفته است، سیستم بانکی نیزبا تمام کاستی هابا تمام قوا کار کرده و ۱۰۳ هزار قرار داد وام انجام شده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
جودی درباره مستاجرین و کانکس نشینان گفت: ۵ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه موقت و ۱۰ میلیون تومان وام معیشتی و ۲ میلیون وام بلاعوض به مستاجرین پرداخت شده است.
وی افزود: درباره مستاجرین بهترین شیوه خرید واحد‌های مازاد ساخته شده است که با دادن تسهیلات هم خانه خالی کمتری خواهیم داشت هم در منابع مالی صرفه جویی می‌شود.
جودی گفت: ما عملا برای هر واحد ۲۳۰ میلیون تومان کمک و تسهیلات پرداخت کرده ایم که باهمت مردم کرمانشاه بازسازی‌ها از سرعت خوبی برخودار بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)