• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
علمی و فرهنگی » معارف
در مصاحبه اختصاصی مطرح شد

آموزش تخصصی قرآن در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

تا پایان تابستان سال ۹۸، ​ تعداد ۲۰ هزار نفر از مدیران مسئولان و اعضای کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد در زمینه قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه آموزش تخصصی می‌بینند

پیام دبیرستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد
دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ با اشاره به عضویت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار جوان در کانون‌های مساجد گفت: دیدار با رهبرمعظم انقلاب مهمترین درخواست جوانان مساجد کشور است.
حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی با اشاره به فعالیت‌های متنوع کانون‌ها اضافه کرد: طرح شنبه‌های با کتاب یکی از برنامه‌هایی است که از سوی ستاد به مساجد ابلاغ شده است و در این طرح بعد از نماز مغرب و عشاء یک کتاب معرفی و درباره آن صحبت می‌شود.
وی افزود:​در حوزه هنر هدف و شعار ما تربیت هنرمند انقلابی و ارزشی است و شعار ما این است که هنر برای تعالی و پاسداشت ارزش‌هاست از این رو برنامه‌ریزی ما برای این است که هنرمند انقلابی و ارزشی تربیت کنیم.
ارزانی همچنین به اهمیت فضای مجازی در زمینه تبلیغ معارف اسلامی اشاره کرد و افزود: این ستاد در عرصه بین‌الملل و در جدیدترین فعالیت در تفاهم نامه‌ای با مسوولان مساجد کشور‌های لبنان و عراق ارتباط برقرار کرده است و در آینده تلاش می‌شود تا با دیگر کشور‌ها نیز ارتباطات خود را گسترش دهد.
 
پیام دبیرستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به مناسبت سالروز تأسیس
دبیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور پیامی به مناسبت بیست و ششمین سالگرد این کانون‌ها صادر کرد.
در پیام حجت الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی آمده است: اینک در حالی ۱۸ اسفند سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور را با شعار «گام دوم انقلاب با بچه‌های مسجد» گرامی می‌داریم که ملت همیشه در صحنه چهلمین بهار انقلاب اسلامی را با آن شکوه و عظمت پاس داشتند.
کانون‌های فرهنگی هنری مساجد امروزه بعد از گذشت بیش از ۲۶ سال، با همت و توان شما جوانان و نوجوانان کانونی در بیش از ۲۴ هزار مسجد، مبدل به شجره طیبه‌ای شده که تمامی استان‌ها و نقاط مختلف شهری و روستایی کشور را تحت پوشش خود درآورده است.
همچنین در این پیام آمده است: در بیش از یک سال گذشته نیز با همت همه همکاران خدوم و حمایت اعضای فرهیخته و پرتلاش کانونی، گام‌های مبارک و میمونی برای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برداشته شد که از آن جمله می‌توان به تصویب اساسنامه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و همچنین تشکیل جلسات منظم شورای سیاست گذاری بر اساس اساسنامه مصوب برای نخستین بار پس از تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری، سامانه سجا و کار‌های فراوان دیگری که شرح آن در این مقال نمی‌گنجد، اشاره کرد.
اینک به تعبیر مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب که همانا مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی است، قرار داریم؛ اکنون پرچم احیاء تمدن نوین اسلامی با همت شما عزیزان مؤمن مسجدی و کانونی، بالنده‌تر و پرثمرتر از هر زمانی با هدف ایجاد مسجد تراز اسلامی، به اهتزاز درآمده است، مسجدی که جایگاه و پایگاه مجاهدین، مطهرین و همه امت اسلامی است.
خدا را سپاسگزاریم که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و جانشین به حق ایشان حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)، توانسته‌ایم با تلاش خستگی ناپذیر کارکنان شریف، خدوم و جهادگر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و همچنین مسؤولان و کارکنان محترم دبیرخانه‌های استانی و از همه مهمتر اعضای محترم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در اقصی نقاط کشور به ویژه جوانان مؤمن، پرشور و انقلابی، برگ زرینی دیگر در عرصه فرهنگِ دینی و مسجدی به کارنامه درخشان نظام مقدس اسلامی بیافزاییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و چهارم آبان ۱۴۰۴)
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
پویش آبادان را سبز میکنیم
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)