پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما ، مشاور محمد بن نایف ولیعهد سابق عربستان سعودی در فضای مجازی نوشت بسیاری از افسران و مقامات نظامی عربستان از دستورات محمد بن سلمان ولیعهد این کشور فرمانبرداری کاملی ندارند.
مشاور محمد بن نایف در توئیتر خود نوشت : با وجود اینکه محمد بن سلمان تقریبا به صورت کامل بر ارکان و بخش های مهم کشور تسلط یافته است اما بسیاری از افسران و درجه داران به طور کامل از دستورات وی فرمانبری نمی کنند.
مشاور محمد بن نایف افزود محمد بن سلمان نیز به این امر واقف است اما به خاطر ترس از فروپاشی ساختار نظامی و امنیتی کشور اقدامی علیه آنان انجام نمی دهد و بسیاری از این افسران منتظرند تا پس از مرگ سلمان بن عبد العزیز پادشاه عربستان چه اتفاقی رخ خواهد داد .
مشاور محمد بن نایف تأکید کرد با وجود تسلط شبه کامل محمد بن سلمان بر ارکان و نهادهای دولتی عربستان اما او نگران این مسئله است که نتواند قدرت و تسلط خود را برکشور اعمال کند. ( به پادشاهی برسد ) .
علاوه بر این نگرانی محمد بن سلمان از احتمال وقوع کودتا در کشور در هر لحظه ، سبب شده است تا او دولتی در داخل دولت تشکل دهد که وظیفه و ماموریت آن نظارت و مراقبت بر دولت و مقامات بلند پایه خانواده پادشاهی است ، کسانی که محمد بن سلمان از جانب آنان احساس خطر دارد .
مشاور محمد بن سلمان در توئیت دیگری نوشت محمد بن سلمان خواست که سیاست خارجی خصمانه ای را دنبال کند و رویکرد رویارویی مستقیمش موازنه قدرت منطقه ای را به نفع عربستان تغییر دهد اما عملا موازنه قوا به نفع رقبای منطقه ای عربستان تغییر کرده است.
مشاور محمد بن سلمان افزود روابط خارجی عربستان در گذشته بر احتیاط و عقلانیت بود به طوری که مسئولان و تصمیم گیران سیاست خارجی در روابط با کشورهای کوچک راهبرد مهار و کنترل و در برابر کشورهای بزرگ هم برنامه مدارا و خودداری از اقدامات تحریک آمیز را اجرا می کردند تا اینکه محمد بن سلمان آمد سیاست دشمن تراشی در برابر کشورهای کوچک را در پیش گرفت و آنان را واداشت به طرف ایران و ترکیه سوق پیدا کنند و نیز با تحریک کشورهای بزرگ، از آنان برای عربستان دشمن ساخت .