• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۰۶۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶
سیاسی » مجلس
با ۱۰۹ رأی موافق تصویب شد

دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری

نمایندگان مجلس با دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری موافقت کردند

  •  آغاز نشست علنی مجلس 
  •  لایحه اول مجلس؛ تمدید قانون ارتقای سلامت نظام اداری 
  •  لایحه دوم مجلس؛ دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری 
  •  لایحه سوم مجلس؛ ارجاع طرح اصلاح قانون انتخابات به کمیسیون شورا‌ها 
  •  لایحه چهارم مجلس؛ ارجاع گزارش عملکرد خرید تضمینی محصولات کشاورزی 
  •  پایان آخرین جلسه مجلس در سال ۹۷ 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی کلیات لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، پس از استماع اظهارات موافقان و مخالفان، کلیات این لایحه را با ۱۰۹ رأی موافق، ۵۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.
همچنین ماده واحده لایحه دایمی شدن قانون خدمات کشوری با ۱۰۰ رأی موافق، ۵۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن تصویب شد.
در ماده واحده لایحه مذکور آمده است؛ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی از تاریخ انقضای مدت اعتبار آزمایشی آن دایمی می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عبدالرضا مصری
 مخالف دائمی شدن قانون مذکور 
عبدالرضا مصری در مخالفت با این لایحه، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است که مقرر شد یک نظام هماهنگ پرداخت در کشور ایجاد شود و دولت‌های گذشته باید این اقدام را انجام می‌دادند، اما در مجلس هفتم تحت عنوان مدیریت خدمات کشوری و به صورت آزمایشی ۵ ساله مورد تصویب کمیسیون ویژه و نمایندگان مجلس قرار گرفت.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مقرر بود که این قانون آزمایشی برگزار شود و دستگاه‌های اجرایی به عنوان سازمان‌های متولی امر ایرادات و اشکالات این قانون را اصلاح کنند و سپس دولت لایحه دائمی شدن آن را به مجلس ارائه کند.
وی افزود: ۵ سال تمام شد و دولت برای این قانون لایحه‌ای جهت دائمی شدن به مجلس ارسال نکرد که سالانه این قانون تمدید شد و در سال یازدهم در حالی که این قانون دارای اشکالات فراوان است و هیچ اصلاحی بر روی آن صورت نگرفته برای دائمی شدن به مجلس ارائه شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: بسیاری از مواد قانون مدیریت خدمات کشوری اشکالات فراوان دارد و نیازمند اصلاح است چرا که باعث گرفتاری بسیاری از مردم شده است لذا نیاز است که اصلاحات کلی در این قانون صورت گرفته سپس دائمی شدن آن مورد بررسی قرار گیرد چراکه نظام پرداخت موجود در کشور بی اثر و فشل است بنابراین باید با کلیات آن مخالفت صورت بگیرد.

عبدالله رضیان
 موافق دائمی شدن قانون مذکور  
عبدالله رضیان در موافقت با این لایحه، گفت: به دلیل اهمیت قانون مدیریت خدمات کشوری از سال ۱۳۸۶ به صورت آزمایشی به تصویب رسیده و در حال اجرا است که دائمی شدن آن می‌تواند خلاء‌های قانونی را از بین ببرد و اگر اصلاح نشود مشکلاتی را برای نظام اداری کشور ایجاد می‌کند بنابراین دائمی کردن آن در کنار اصلاح آن می‌تواند بسیاری از خلاء‌ها و ایراداتی که برای نظام اداری کشور ایجاد می‌شود را مرتفع کرد.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نیاز است که این قانون دائمی شود و اگر نیاز به اصلاح و چکش کاری دارد می‌توان با ارائه پیشنهادات و اصلاحات لازم بسیاری از موانع موجود مرتفع شود.

محمد خدابخشی
 مخالف دائمی شدن قانون مذکور 
محمد خدابخشی در مخالفت با لایحه مدیریت خدمات کشوری، گفت: قرار بر این بود قانون مدیریت خدمات کشوری مبنای عدالت در دستگاه‌های اجرایی کشور باشد و با توجه به استثناء شدن برخی از دستگاه‌ها باعث بی عدالتی شده است.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه هر ساله باید اصلاحات لازم در این قانون صورت می‌گرفت تا دائمی شود، ولی هرساله به صورت آزمایشی تمدید شد و مواردی مورد بررسی قرار گرفت که از اهمیت کمی برخوردار است که این وضعیت شایسته مجلس نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: باید اشکالات موجود در این قانون اصلاح شود تا بتوان این قانون را دائمی کرد بنابراین در حال حاضر این امکان وجود ندارد که باید با کلیات این لایحه مخالفت صورت گیرد.

حسن سلیمانی
 موافق دائمی شدن قانون مذکور  
حسن سلیمانی در موافقت با این لایحه گفت: قانون نظام پرداخت با توجه به مشکلاتی که در اجرا شدن این قانون وجود داشت نتوانست انتظارات لازم را برآورده کند و در بسیاری از مقاطع سبب بی عدالتی شد لذا آنچه موجود است براساس قانون مدیریت خدمات کشوری که در بخش‌های مختلف براساس طراحی‌ها و عملکرد گذشته به دست آمده است می‌توان گفت که مبتنی بر عدالت است.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت بعد از ۱۰ سال ضرورت استفاده از این قانون را به درستی تشخیص داده است و اصلاحات آن در کنار دائمی شدن آن توأمان انجام خواهد شد تا بتوان با دائمی کردن این قانون بسیاری از مشکلات کاری، سختی مشاغل و نظام پرداخت در کشور مرتفع شود.

علیرضا رحیمی
 مخالف دائمی شدن قانون مذکور 
علیرضا رحیمی در مخالفت با این لایحه، گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری ناظر بر سرنوشت شغلی و اداری ۵ میلیون نفر و به تبع آن ۵ میلیون خانواده است و زمانی که به عملکرد و گذشته آن برمی گردیم ناظر بر عدم جامعیت در این قانون و منجر به اصلاح آن شده است که نهایتا به قانون نظام پرداخت هماهنگ رسید تا تمام خلاء‌ها و نواقص را پوشش دهد در حالی که نظام پرداخت باعث نارضایتی بسیاری از کارمندان شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قانون مدیریت خدمات کشوری که توسط دولت به مجلس ارائه شده در جهت رفع تبعیض و در راستای عدالت اداری مطرح شد، اما درخواست دولت مبنی بر اصلاح و دائمی شدن در حال حاضر درست نیست، اما اصلاح آن باید در دستورکار قرار گیرد چرا که بسیاری از مواد این قانون دارای اشکال است.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید در وهله اول اصلاحات لازم در این قانون صورت گیرد چرا که شکایات بسیاری در خصوص این قانون به نمایندگان رسیده است بنابراین باید با اصلاحات لازم نقیصه‌ها مرتفع شود و قانون برنامه ششم توسعه نیز که برخی از بند‌های با اصلاح قانون مدیریت خدمات کشور تحقق پیدا می‌کند باید صورت گیرد.

محسن کوهکن ریزی
 موافق دائمی شدن قانون مذکور  
محسن کوهکن ریزی در موافقت با لایحه قانون مدیریت خدمات کشور گفت: قانونگذار قانونی را که به صورت آزمایشی تصویب می‌کند به علت عدم اطلاع کامل از تبعات این قانون است بنابراین بعد از اتمام آزمایشی قانون مذکور و مطلع شدن از نواقص و مشکلات آن می‌تواند با اعمال تغییرات لازم این قانون را دائمی کند.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت در دائمی کردن این قانون اصلاحات لازم و پیشنهادات خود را توأمان مطرح کرده است که می‌توان با تصویب آن و اصلاحاتی که در کمیسیون مشترک بر روی آن انجام شده است بسیاری از مشکلات سیستم اداری کشور را مرتفع کرد.

احمد بیگدلی
 موافق دائمی شدن قانون مذکور  
احمد بیگدلی در موافقت با این قانون گفت: تمامی دغدغه‌های مخالفان لایحه قانون مدیریت خدمات کشور دغدغه‌های اعضای کمیسیون مشترک نیز بود و با توجه به اینکه بعد از قانون اساسی قانون مدیریت خدمات کشوری جزو حساس‌ترین قوانین است، ساعات بسیاری بر روی مواد این قانون و حتی برخی از کلمات آن وقت گذاشته شد و تبادل نظرات فراوانی بر روی آن صورت گرفت.
سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی لایحه قانون مدیریت خدمات کشوری در مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قانون ناقص بهتر از بی قانونی است به طور قطع در سال ۹۸ مهم‌ترین مسئله بررسی این قانون خواهد بود که در کمیسیون‌های مشترک و اجتماعی به آن پرداخته خواهد شد و بررسی‌های لازم بر روی آن صورت خواهد گرفت لذا تقاضا می‌شود که با کلیات آن موافقت صورت گیرد تا مشکلی بابت نبود قانون برای نظام اداری کشور ایجاد نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جلو صرر را ازهر جا بگیر وخوبست
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)