• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۴۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳
بین الملل » تحلیلی
سرگئی لاوروف در نشست مشترک خبری با وزیر امور خارجه اردن؛

حضور نظامیان آمریکایی در التنف، اشغالگری است

وزیر امور خارجه روسیه : ما خواهان تخلیه اردوگاه الرکبان در مرزهای سوریه و اردن هستیم

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره، وزیر امور خارجه روسیه، حضور نظامیان آمریکایی را در منطقه التنف سوریه، اشغالگری توصیف کرد.
سرگئی لاوروف در نشست مشترک خبری با ایمن الصفدی وزیر امور خارجه اردن در امان گفت : ما خواهان تخلیه اردوگاه الرکبان در مرزهای سوریه و اردن هستیم. بر اساس اطلاعات ناظران بین المللی که از اردوگاه الرکبان بازدید کردند، اکثریت ساکنان این اردوگاه، تمایل دارند به خانه هایشان بازگردند. ما خواهان توقف تلاش ها برای جلوگیری از خروج آوارگان سوری از این اردوگاه هستیم. اوضاع انسانی در این اردوگاه، قابل قبول نیست و ما آمادگی داریم هر اقدامی را برای کمک به خروج آوارگان از این اردوگاه صورت دهیم. اما بهترین کار، پایان دادن به اشغالگری آمریکا در این منطقه از خاک سوریه است. مرکز هماهنگی سه جانبه بین روسیه، اردن و آمریکا فعالیت می کند و ما در چارچوب فعالیت این مرکز، حل و فصل این مسئله را بررسی می کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وزیر امور خارجه روسیه گفت: ما نگران تحولات فعلی در منطقه و مناطق فلسطینی هستیم. ما هیچ تردیدی نداریم که جامعه جهانی باید به قوانین بین المللی در این باره و طرح صلح عربی، پایبند باشد. موضع روسیه در این باره آشکار است. ما تصمیمات آمریکا درباره جولان و قدس را محکوم می کنیم. این تصمیمات غیرقانونی است. ما از جزئیات طرح آمریکایی معامله قرن آگاهی نداریم، اما آنچه از دوستان خود درباره این معامله می شنویم، به شدت نگران کننده است. ما به گفتگوهای خود با وزیر امور خارجه اردن ادامه خواهیم داد و دو هفته دیگر در مسکو با یکدیگر دیدار خواهیم کرد.
سرگئی لاوروف در پاسخ به سؤالی درباره سرنوشت اردوگاه الرکبان گفت: اردوگاه الرکبان نه تنها نزدیک پایگاه آمریکایی در این منطقه قرار دارد بلکه آمریکاییها منطقه امنیتی برای خود در التنف با شعاع پنجاه و پنج کیلومتری اعلام کردند. ما نمی دانیم آمریکا چگونه حضور و اشغالگری خود در این منطقه را توجیه می کند. حضور آمریکایی ها در این منطقه از خاک سوریه غیرقانونی است. گروه های مسلح در این منطقه حضور دارند و آمریکایی ها با گروه های افراطی در این منطقه همکاری و تعامل دارند. این گروه های مسلح، عملیاتی را خارج از این منطقه اجرا می کنند. آمریکایی ها تعطیلی اردوگاه الرکبان و بازگشت آوارگان به خانه هایشان را رد می کنند. آنها می گویند ارسال کمک های انسانی به این اردوگاه ضروری است. به اعتقاد ما، این مسئله نشان می دهد آمریکایی ها تلاش می کنند حضور خود در این منطقه را تثبیت کنند. این در حالی است که ناظران بین المللی در بازدید از اردوگاه الرکبان تأکید کردند اکثریت ساکنان این اردوگاه خواهان بازگشت به خانه های خود هستند. به اعتقاد ما، آمریکایی ها در گفتگوها درباره این اردوگاه جدی نیستند و آنها تلاش می کند حضور غیرقانونی خود در این منطقه را تثبیت کنند. ما به مخالفت با این حضور غیرقانونی و نامشروع آمریکا ادامه خواهیم داد. باید به آوارگان سوری اجازه داد تا به خانه هایشان بازگردند.
سرگئی لاوروف در پاسخ به این سؤال که آیا درباره سازوکار بازگشت آوارگان سوری از اردن به کشورشان گفتگو کردید؟ گفت: موضوع بازگشت آوارگان یکی از مسائل مورد توجه ما بود و درباره آن گفتگو کردیم. ما از مقامات سوری می خواهیم تا شرایط مناسب را برای بازگشت آوارگان فراهم کنند. اطلاعات ما نشان می دهد حدود سی هزار مرکز دارای زیرساخت، برق و آب، برای بازگشت آوارگان ایجاد شده است. اردن هم خواهان بازگشت آوارگان سوری به کشورشان است. اردن موافق موضع کشورهای غربی نیست که نمی خواهند کمک های انسانی برای آوارگان ارسال کنند و این کمک ها را به دستیابی به راه حل سیاسی در سوریه مشروط می کنند. ما این اقدام را مخالف حق انسان ها می دانیم و بازگشت مردم به خانه هایشان نباید مشروط به مسائل سیاسی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)