• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
با حضور رئیس جمهور

رونمایی از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای؛ فردا

در مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای با حضور رئیس جمهور رونمایی خواهد شد

رونمایی از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای؛ فردابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی اصغر زارعان در نشستی با خبرنگاران افزود: این طرح‌ها از میان ۱۵۵ دستاورد هسته‌ای دانشمندان کشور که بومی سازی و اجرا شده انتخاب شده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای خاطرنشان کرد: در این مراسم ۱۰۵ دستاورد در سالن جنبی محل مراسم با حضور رئیس جمهور رونمایی و به نمایش در خواهد آمد و علاوه بر آن هم زمان ۵ دستاورد در داخل سالن و ۴ دستاورد از طریق ویدیو کنفرانس رونمایی می‌شود که ۲ دستاورد آن در سایت احمدی روشن، یک طرح در مرکز فردو و یک طرح در سایت اصفهان است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای با اشاره ۲۰ فروردین روز فناوری هسته‌ای، گفت: در این مراسم روز فناوری هسته‌ای از ۱۱۴ دستاورد هسته‌ای با حضور رییس جمهور رونمایی خواهد شد.
زارعان ادامه داد: این دستاورد‌ها در حوزه‌ها و صنایع مختلف است و به واسطه تحریم‌ها و اعتماد به توان داخلی بومی سازی شده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای گفت: امروز مهندسان ایران مهندسی معکوس نمی‌کنند و بومی سازی و طراحی داخلی در اولویت کاری آن‌ها است.
زارعان تأکید کرد: امروز مهندسان ایرانی دیگر مهندسی معکوس نمی‌کنند و محصولات حاصل طراحی و تکیه بر نیروی متخصص داخلی است.
وی ادامه داد: برخی از این دستاورد‌ها طرح‌هایی است که بعد از ۱۰ سال کار تحقیقاتی اکنون به مرحله عملیاتی و بهره برداری رسیده است.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای افزود: سازمان انرژی اتمی با پویایی و تلاش کار می‌کند و اهداف خود را پیش می‌برد و تا سال ۱۴۰۰ یک برنامه میان مدت مدون دارد و یک برنامه دراز مدت هم برای بعد از این مدت تهیه شده است.
وی گفت: قرار است در این برنامه از ۱۶ طرح کلان ملی بهره برداری و نتیجه گیری شود.
زارعان با اشاره به طرح مرحله دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر افزود: این طرح یکی از ۱۶ برنامه کلان است که حدود ۱۰ میلیارد دلار هزینه داشته است و تابستان امسال بتون ریزی آن آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: اکنون متخصصان ایرانی قادر به طراحی راکتور‌های کوچک هستند و می‌توانند در خارج از ایران این طرح‌ها را انجام دهند.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای گفت: تمام دستاورد‌ها با دانش و توانایی بومی آماده شده است.
وی افزود: سامانه سنجش بحرانیت یکی دیگر از طرح‌های ملی است که با حمایت مجلس و تلاش مختصصان سازمان انرژی اتمی آماده خواهد شد.
زارعان گفت: در مراسم امسال خبر‌های خوبی در خصوص طرح بتون‌های در هم تنیده خواهیم داشت.
وی افزود: طرح‌های امسال نسبت به سال‌های گذشته متنوع‌تر است در حوزه هایی، چون رادیوداروها، غنی سازی، سانتریفیوژها، سرریز دانش برای سایر صنایع، دستاورد‌هایی ارائه خواهد شد.
زارعان ادامه داد: دانش هسته‌ای می‌تواند در ۷۰۰ رشته تأثیرگذار باشد.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای در خصوص طراحی سانتریفیوژ IR۸ گفت: این سانتریفیوژ اکنون در نطنز در حال آزمایش است و بعد از اتمام مرحله صحه گذاری به زنجیره تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: سازمان انرژی اتمی به طراحی سانتریفیوژ‌ها بسنده نکرده و در طرحی همچون اکسیژن ۱۸ به نتیجه رسیده است و سالانه می‌توانیم ۱۰۰ کیلوگرم از این ماده را تولید کنیم.
زارعان گفت: در بحث صادرات رادیو دارو‌ها امروز در حال صادرات محصولات خود به اروپا هستیم.
مدیر سیزدهمین مراسم سالروز ملی فناوری هسته‌ای با اشاره به یکی دیگر از طرح‌های در دست انجام در سازمان انرژی اتمی با نام «تترا» افزود: این طرح با برآورد ۶۰ میلیون یورویی در دست ساخت است و قبل از سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.
وی با تأکید بر انجام طرح‌های مدنظر در سازمان انرژی اتمی با شتاب فراوان گفت: برای متخصصان و کارمندان انرژی اتمی در فعالیت هایشان هیچ مسؤولیتی وجود ندارد.
زارعان در پاسخ به سؤالی مبنی بر انجام فعالیت‌های خرابکارانه از سوی دشمنان افزود: فعالیت‌های سرویس‌های اطلاعاتی کم نشده است و نظام سلطه همچنان به افزایش اتهامات و خرابکاری‌های خود ادامه می‌دهد، اما با هوشمندی معاونت حفاظت سازمان انرژی اتمی طرح‌ها قبل از بهره برداری، بررسی فنی و کنترل می‌شوند و بعد از این مراحل تمام طرح‌های زیر ساخت استفاده می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)