• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در مسیر ارتقاء فعالیت‌های تحقیقاتی

ارائه ­۱۹ خدمت جدید به پژوهشگران نقشه‌برداری مغز

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با ارائه ۱۹ خدمت جدید و کارامد با قدرت در مسیر ارتقاء و رونق فعالیت‌های تحقیقاتی پژوهشگران کشور قرار گرفت

ارائه ­۱۹ خدمت جدید به پژوهشگران نقشه‌برداری مغزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پاسخگویی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری محققان در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز انجام می‌شود این مرکز با ارائه ۱۹ خدمت جدید و کارامد با قدرت در مسیر ارتقاء و رونق فعالیت‌های تحقیقاتی پژوهشگران کشور قرار گرفت.
پیچیدگی مغز آن را همواره به عضوی جذاب برای دانشمندان و پژوهشگران تبدیل کرده است تا با کشف جنبه‌های پنهان این بخش مرموز از بدن انسان گام‌های موثری در جهت پیشرفت و ارتقای زندگی برداشته شود. در این راستا نقشه برداری مغز تلاشی است که ساختار مغز را به عملکرد آن مرتبط می‌سازد یا بخش‌هایی که توانایی خاص دارند کشف می‌کند. البته پژوهشگران برای نقشه برداری مغز نیاز به تجهیزات و امکانات پیشرفته دارند که در کشور آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز این خدمات لازم برای انجام تحقیقات این حوزه را در اختیار محققان کشور قرار می‌دهد.
از ابتدای سال ۹۷ تا کنون این آزمایشگاه گام‌های محکمی برای ارائه خدمات ارزنده و بیشتر به محققان برداشت. به گونه‌ای که ۱۹ خدمت جدید به خدمات این آزمایشگاه افزوده شد.
راه اندازی آزمایشگاه‌های واقعیت مجازی و ارزیابی شناختی از جمله این خدمات است تا خدمت رسانی به پژوهشگران با قدرت بیشتری پیش رود. اردیبهشت ماه بود که "آنالیز و حجم‌سنجی داده‌های ساختاری" به خدمات آزمایشگاه پردازش تصویر اضافه شد. در این ماه همچنین تصویربرداری فلوسیتومتری از مغز و نخاع نیز در اختیار محققان قرار گرفت.
البته ارائه خدمت ویژه از شهریور ماه سال گذشته در لیست خدمات آزمایشگاه قرار گرفت. این مرکز در راستای رسالت خود در دو سال اخیر اقدام به ارائه خدمات با کیفیت به محققان و پژوهشگران سراسر کشور در حوزه نقشه‌برداری مغز کرده که با توجه به استقبال محققان از این خدمات موجب بالا رفتن ضریب اشتغال آزمایشگاه‌های مستقر در این مجموعه شده است. به‌طوری‌که حداقل زمان انتظار برای شروع انجام پروژه در برخی موارد به بیش از دو ماه رسیده است؛ بنابراین با هدف ارائه خدمات بهینه در زمان مناسب، آزمایشگاه امکان جدیدی با عنوان "خدمت ویژه" را راه‌اندازی کرده است. این خدمت به محققان این امکان را می‌دهد تا از شیفت دوم کاری آزمایشگاه برای شروع زودتر پروژه‌های خود استفاده کنند.
همچنین ۶ خدمت در مهر ماه افزود شد که می‌توان به فراهم کردن تمهیدات fMRI از کودک بدون بیهوشی، خدمات آنالیز MR Spectroscopy در بخش پردازش سیگنال، خدمات آنالیز ASL در بخش پردازش تصویر، آماده‌سازی سرور محاسباتی جهت پردازش موازی تصاویر fMRI و ساختاری MRI، رونمایی از بایوبانک نقشه‌برداری مغز ایران در دومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران و راه‌اندازی شاخه دانشجویی نقشه‌برداری مغز ایران اشاره کرد.
راه‌اندازی آزمایشگاه EEG۲، تصویربرداری دیفیوژنی از مغز حیوان در قالب فانتوم، به‌کارگیری لنز‌های تصحیح دید برای افراد دارای ضعف بینایی در حین fMRI، راه‌اندازی پردازش و تصویربرداری MRS انسان با کویل‌های اختصاصی کربن و فسفر نیز از دیگر خدماتی است که با هدف تسریع فعالیت محققان در آزمایشگاه ایجاد شده است تا با بهره برداری پژوهشگران شاهد ارتقای فعالیت‌ها در این حوزه باشیم.
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف پاسخگویی بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش‌بنیان در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی و نقشه‌برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)