• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷
کرمان » سیاسی
خطیب جمعه کرمان :

سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده

نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: دشمنی امریکا با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به علت ایستادگی این نهاد مقدس در برابر اقدامات تروریستی آمریکاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمان ، حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با اشاره به اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا علیهسپاه پاسداران با اشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا اورا از پای درآورده سپاه پاسداران ، استکبار جهانی و در راس آنها امریکا معنی واژه ها را عوض کرده‌ و از حقوق بشر ، آزادی و حقوق شهروندی تعریفی دیگر بیان کرده‌اند و دموکراسی در نگاه آنها متفاوت است.
خطیب جمعه افزود : آنها حتی مسیحیت را برای خود مسیحیت آمریکایی تعریف کرده‌اند در صورتی که مقابل مسیحیت حضرت مسیح(ع) است همان طور که اسلام انقلابی و ناب محمدی با اسلام آمریکایی تفاوت جدی دارد.
علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه هرجا که آمریکا و نظامیان آنها پا گذاشته اند شاهد قتل ،غارت ،نا امنی، ظلم و آوارگی بودیم عنوان کرد: آمریکایی‌ها در افغانستان، عراق، لبنان، فلسطین، بحرین وپاکستان هر جا که بودند مردم را قتل عام کردند .
وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها به کسی که بمب اتمی در هیروشیما انداخت مدال افتخار دادند اظهار داشت : همین امریکایی ها به هواپیمای مسافربری با وجود 290 مسافر شلیک کرده و امروز تروریست را برای ما معنا می‌کنند.
وی گفت: سپاهیان ما که لباس سبزشان همان لباس مهدویت است و لباس قرمزشان نشان شهادت است بر خلاف آمریکا هر زمان که به مردم رسیدند نمونه تواضع و فروتنی بودند و امروز هم شاهدیم که سپاه در کنار مردم سیل زده است .
وی همچنین افزود:  سپاه در راه‌اندازی فاز 15 و 16 عسلویه و در اقدام اخیر خودکفایی در بنزین و موشک‌های با برد زیاد و کم در مقابله با تحریم‌ها از کشور دفاع کرده است.
علیدادی‌سلیمانی گفت: مبارزه سپاه با فتنه‌های دشمنان در کشور همانند فتنه سال 88، کنترل کشتی‌های امریکایی و اشراف بر پایگاه های آنها در منطقه ، دستگیری تفنگداران امریکایی توسط نیروهای سپاه و غیره تنها بخشی از کارنامه طلایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
وی افزود: فهرست عملکرد و اقدامات نیروهای مسلح ما افتخارآمیز است و تلاش‌های سپاه و در صدر آن فرمانده کل قوا و ارتش و سپاه پاسداران با اشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا اورا از پای درآوردهنیروی انتظامی در کشور ستودنی است.

حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) و پاسداشت روز جوان گفت: جوانان قدر جوانی و قدر این دوران ارزشمند زندگی خود که همراه با انرژی فراوان امید خلاقیت و ابتکار است را بدانند زیرا به سرعت سپری می‌شود و خوب است که کمال استفاده را از این دوران برده باشیم.
وی ضمن تبریک 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی افزود: ارتش جمهوری اسلامی تلاش و کوشش بسیار زیادی برایسپاه پاسداران با اشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا اورا از پای درآورده رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی داشته و حضور ارتش در تمام لحظات مهم مانند حضور پر‌ رنگ در سیل اخیر به خوبی  احساس می‌شود.
وی بر مشارکت همه مردم برای کمک به آسیب‌دیدگان سیل در این مناطق تاکید کرد .
همچنین نمازگزاران پس از نماز جمعه در راهپیمایی ضد امریکایی و صهیونیستی شرکت کردند و با فریاد رسا و ندای ملکوتی الله اکبر –خامنه ای رهبر و شعار کوبنده مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل بیانیه این راهپیمایی را تایید کردند. 
در بخشی از این بیانیه آمده است ... سپاه عزت آفرین پاسداران مولود انقلاب اسلامی برخاسته از متن مردم و مولفه قدرت نظام با کارنامه درخشان 40 ساله است که در تمامی عرصه های مقابله مقتدرانه با توطئه معاندان و شکست مفتضحانه تروریست های تحت حمایت امریکای خبیث هشت سال دفاع مقدس ، برخورد با ضد انقلاب مزدور استکبار را در کارنامه خود دارد. 
در این بیانیه همچنین آمده است... تمامی ملت 80 میلیونی ایران خود را سپاهی قلمداد و هر نوع اقدام علیه سپاه را اقدام علیه مردم و منافع ملی دانسته و شدیدا محکوم می نمایم.
و در بخش دیگری آمده است.... علت وحشت رژیم کودک کش صهیونیستی و عصبانیت ترامپ ابله از سپاه پاسداران همانا اقتدار شکست ناپذیری و تاثیر گذاری این سربازان دلاور و جان برکف اسلام در منطقه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده سپاه پاسداران با آشکار کردن اقدامات تروریستی امریکا او را از پای درآورده
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)