پخش زنده
امروز: -
۱۸مصدوم حادثه برخورد یک دستگاه اتوبوس با تریلر در محور میمه – دلیجان به بیمارستانهای گلدیس شاهین شهر و حضرت محمد(ص) میمه منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ غفور راستین مسوول مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان گفت: در این حادثه بامداد امروز اتوبوسی که از شیراز به سمت تهران در حرکت بود پس از دوراهی موته به سمت میمه یک دستگاه تریلر برخورد کرد و راننده 50ساله اتوبوس در دم جان باخت و با حضور به موقع ماموران اورژانس و هلال احمر قرقچی و مورچه خورت 18مصدوم مرد و زن از مسافران اتوبوس به بیمارستان های گلدیس و حضرت محمد(ص) میمه منتقل شدند.
سرهنگ حسین پورقیصری رییس پلیس راه استان اصفهان هم گفت: کارشناسان پلیس راه علت این حادثه را بی توجهی راننده اتوبوس به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی اعلام کردند.