پخش زنده
امروز: -
خیّران آران و بیدگلی بیش از ۵میلیارد و ۳۰۰میلیون ریال به سیل زدگان کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ فرماندار آران و بیدگل گفت: آستان مقدس امامزاده محمد هلال بن علی(ع)، کمیته امداد امام خمینی(ره)، جمعیت هلال احمر، موکب ها و سایر هیات های مذهبی آران و بیدگل بیش از 5میلیارد و 300میلیون ریال در قالب کمک های نقدی و غیرنقدی به سیل زدگان جمع آوری کردند.
اسماعیل بایبوردی با اشاره به اعزام و استقرار موکب های اربعین آران و بیدگل در مناطق سیل زده گفت: برنامه ریزی شده است با کمک موکب های اعزامی به شهر هویزه در استان خوزستان، سه تا پنج هزار پرس غذای گرم در هر وعده غذایی تهیه و بین سیل زدگان توزیع شود.
وی همچنین افزود: روزانه سه هزار قرص نان نرم بسته بندی به مناطق سیل زده ارسال می شود.
وی گفت: دو هیات مذهبی درشهرستان نیز با اقدامی تحسین برانگیز در کنار اختصاص هزینه جشن های شعبانیه خود به سیل زدگان لرستان، با برپایی موکب، روزانه از پنج هزار نفر پذیرایی می کند.
فرماندار آران و بیدگل افزود: مردم می توانند کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به کمیته امداد امام خمینی(ره)، جعیت هلال احمر و موکب های اربعینی تحویل بدهند.
بایبوردی همچنین به پویش فرهنگیان و مشارکت 20هزار نفر از دانش آموزان آران و بیدگلی برای کمک به هموطنان سیل زده اشاره کرد و گفت: هفته پویش فرهنگیان و دانش آموزان برای کمک به سیل زدگان از 24فروردین در 130مدرسه این شهرستان آغاز شده است و تا 30فروردین ادامه دارد.