• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۸۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۲
بین الملل » تحلیلی
در ادامه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش کشورمان به پکن؛

دعوت به برگزاری رزمایش دریایی ایران و چین

امیر دریادار خانزادی: خیزش تمدن های دریایی ایران و چین، باعث ترک قدرت های استکباری از مناطق دریایی و افزایش امنیت منطقه خواهد شد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن؛ فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به خیزش تمدن دریایی چین در غرب اقیانوس آرام و تمدن دریایی ایران در شمال اقیانوس هند از نیروی دریایی این کشور برای برگزاری رزمایش مشترک دوجانبه با ایران و همچنین رزمایش مشترک با ایران و روسیه دعوت کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر دریادار «حسین خانزادی» روز دوشنبه در دیدار با فرمانده نیروی دریایی چین در چینگدائو با اشاره به روابط رو به رشد چین و ایران در همه حوزه ها به ویژه در زمینه همکاری میان نیروهای دریایی دو کشور تاکید کرد: خیزش تمدن های دریایی ایران و چین، باعث ترک قدرت های استکباری از مناطق دریایی و افزایش امنیت منطقه خواهد شد.
امیر خانزادی که به دعوت رسمی فرمانده نیروی دریایی چین و برای شرکت در اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای مختلف جهان و همچنین شرکت در آیین هفتادمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی چین به این کشور سفر کرده ، دومین فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که از چین و نیروی دریایی آن دیدن می کند.
وی اظهارداشت: با توجه به اهمیتی که جمهوری اسلامی ایران برای کشور چین و همچنین آیین هفتادمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی آن قایل بود تصمیم بر این شد شخصا در این مراسم شرکت کند و این حضور به معنای اهمیت و درک متقابل میان نیروهای مسلح و دریایی دو کشور است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تمدن های بزرگ معنای حقوق بشر و امنیت دریایی را خیلی خوب می فهمند و درک متقابلی از هم دارند، گفت: کشورهای فاقد پیشینه تمدنی که امروز بر دنیا سلطه پیدا کرده اند نمی توانند در زمینه حقوق بشر و امنیت به سایرین چیزی یاد دهند.
امیر خانزادی تصریح کرد: ایران و چین که جزو تمدن های ریشه دار و قدیمی هستند و همیشه در دریا حضور داشته و دریانوردی کرده اند، امروز از موقعیتی ژئوپولتیک برخوردارند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ما در اقیانوس ها و دریاها مرز مشترک داریم، بهره مندی حداکثری از این مرز مشترک را خواستار شد. وی با بیان اینکه چند سال است که همکاری های آموزشی را شروع کرده ایم، اظهارداشت: ایران و چین با این حال نیاز به تقویت همکاری ها حتی در زمینه های فنی و عملیاتی دارند.
امیر خانزادی در این دیدار بر اهمیت برگزاری دو رزمایش مشترک بین المللی یکی به صورت مشترک میان چین و ایران و دیگری به صورت سه جانبه میان چین، ایران و روسیه تاکید کرد و از طرف چینی خواست در صورت علاقه مندی، در این رزمایش ها شرکت کند. وی با اشاره به پیشرفت های نیروی دریایی ایران و ضرورت همکاری نیروی های دریایی منطقه برای تامین امنیت تاکید کرد که نیازی به حضور هیچ نیروی فرامنطقه ای نیست.
فرمانده نیروی دریایی ارتش کشورمان با بیان اینکه تعامل های دو جانبه نباید تنها به صورت تئوری باشد بلکه باید به منصه ظهور و عمل برسد، افزایش تعامل میان تهران و پکن به ویژه در زمینه های آموزشی، عملیاتی و فنی را خواستار شد.
فرمانده نیروی دریایی چین نیز در این دیدار با اشاره به سابقه رابطه تاریخی و مطلوب نیروهای مسلح از جمله نیروهای دریایی و حضور ناوگروه های هر دو کشور در بنادر یکدیگر، از حضور امیر خانزادی و هیات همراه در مراسم گرامیداشت هفتادمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی ارتش چین تشکر و قدردانی کرد و آمادگی کشورش را برای توسعه تعاملات در سطح بالاتر اعلام کرد.
دریابان 'شین جین لونگ' ضمن اعلام موافقت برای همکاری نزدیکتر با نیروی دریایی ایران برای رسیدن به امنیت، آمادگی کشورش را برای ارتقای تعامل میان نیروی دریایی دو کشور اعلام کرد.در پایان این دیدار، نماد نیروی دریایی دو کشور میان دو فرمانده رد و بدل شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)