• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۸۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در نشست خبری مطرح شد

صدور ۳۲۷ هزار کد معاملاتی در سال ۹۷

مدیرعامل شرکت بورس تهران: در سال ۹۷، ۳۲۷ هزار کد معاملاتی صادر شد که نسبت به سال ۹۶، ۱۲۸ درصد افزایش داشت

صدور ۳۲۷ هزار کد معاملاتی در سال ۹۷به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی صحرایی در حاشیه نمایشگاه پست، بانک و بیمه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: شرکت بورس تهران در سال ۹۷، به اندازه سه سال گذشته خود سود خالص داشته است.
وی ادامه داد: شاخص کل بورس تهران که در ابتدای سال در کانال ۹۶ هزار واحدی بود در پایان سال به ۱۷۸ هزار و ۶۵۹ واحد رسید و رشد ۸۶ درصدی را تجربه کرد.
صحرایی گفت: شاخص هم وزنی که در ابتدای سال گذشته بر روی رقم ۱۷ هزار و ۲۷۱ واحد بود در انتهای سال بر روی رقم ۳۲ هزار و ۹۶۸ واحد ایستاد و رشد ۹۱ درصدی را تجربه کرد.
مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: افزایش بیش از اندازه بورس نشان می‌دهد که تمام شرکت‌های بورس در سال گذشته مورد اقبال قرار گرفتند.
وی افزود: بورس تهران در سال گذشته رتبه ۲ فدراسیون بورس‌های دنیا را از آن خود کرد و در زمینه ارزش بازار نیز رتبه دوم را در فدراسیون بورس‌های دنیا کسب کرد.
صحرایی گفت: ارزش بازار که در ابتدای سال ۹۷، ۳۹۲ هزار میلیارد تومان بود در انتهای سال به ۶۸۰ هزار میلیارد تومان رسید و رشدی ۷۸ درصدی را تجربه کرد.
مدیرعامل شرکت بورس تهران افزود: ۳۰ شرکت بزرگ بورسی، ۶۲ درصد کل ارزش بازار را که معادل ۴۲۸ هزار میلیارد تومان بود در اختیار داشت و ارزش صندوق‌های قابل معامله ۹ هزار میلیارد تومان بود.
وی گفت: در سال گذشته ۶ شرکت به بورس تهران اضافه شد که ارزش آن‌ها ۱۹۹ هزار میلیارد تومان بوده است و حدود ۲۰ شرکت حذف و به فرابورس رفت و در حال حاضر ۳۸۷ شرکت در بورس تهران داریم که ۱۸۹ تای آن‌ها در بازار دوم و مابقی در بازار اول هستند.
صحرایی ادامه داد: در بازار بدهی ۷ اوراق درج شده که ارزش اسمی آن‌ها ۳۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است و در این بازار یک صندوق قابل معامله وجود دارد که ارزش آن ۵۰۰ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: در سال ۹۷، ۲۷۱ هزار میلیارد ریال تامین مالی در بورس تهران صورت گرفته که نسبت به سال ۹۶، ۷۷ درصد رشد داشته و از این میزان ۱۲ هزار میلیارد ریال از طریق عرضه اولیه و ۱۳ هزار میلیارد ریال از طریق اوراق فروش تبعی بوده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ابزار سبد آتی سهام راه اندازی شد گفت: ۶۰ درصد معاملات بازار‌های مشتقه براساس سبد آتی سهام است که این ابزار در ۷ نماد معاملاتی بانکی، خودرویی، قطعات خودرو، محصولات شیمیایی، فرآورده‌های نفتی، فلزات اساسی و کانی‌های فلزی انجام شده است.
صحرایی افزود: در سال ۹۷ بیش از ۳۳ میلیون دفعه معامله انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱۶ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه مردم به لحاظ فرهنگی خودشان دوست دارند در بازار حضور داشته باشند گفت: مردم بیشتر از طریق سامانه‌های بر خط در بازار حضور دارند و این امر سبب رشد معاملات از طریق سامانه‌های بر خط شده است.
مدیرعامل شرکت بورس تهران افزود: نسبت قیمت به درآمد در سال گذشته در ابتدای سال ۶.۴۴ درصد بود که در انتهای سال به ۶.۸۸ درصد رسیده است.
صحرایی در خصوص خرید و فروش توسط حقیقی‌ها و حقوقی‌ها گفت:​۵۰ درصد خرید در سال گذشته به عهده حقیقی‌ها بوده و خالص جا به جایی‌ها بیش از ۴ هزار میلیارد تومان فروش حقوقی‌ها نسبت به حقیقی‌ها بوده است.
مدیرعامل شرکت بورس تهران افزود: سال گذشته ۱۰۶ کارگزاری مشغول فعالیت بود که ۱۰۳ تای آن‌ها معاملات برخط ارائه می‌کرد و ۶۶ تای آن‌ها مشاوره پذیرش داشت.
وی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر ۲۱ تالار منطقه‌ای داریم گفت: در سال گذشته ۲۱۰ هزار ساعت آموزش داشتیم که با رشدی ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بود.
صحرایی افزود: در سال گذشته ۱۲ تفاهم نامه با بورس‌های مختلف امضا کردیم و تفاهم نامه‌ای نیز با بورس شانگ‌های خواهیم داشت که در مراحل نهایی است.
وی در خصوص عملکرد فروردین بازار سهام گفت: این بازار در فروردین به دلیل شفافیت آن نسبت به سایر بازار‌ها مورد استقبال قرار گرفت و باعث شد مردم بدلیل نقد شوندگی قابل توجه بازار سهام، به آن توجه ویژه داشته باشند.
مدیرعامل شرکت بورس تهران ادامه داد: بازار سرمایه نقدشوندگی بسیار خوبی دارد و وقتی مردم وارد بازار سرمایه می‌شوند به خلق ثروت و تولید ملی کمک می‌کنند.
صحرایی در خصوص شاخص کل در فروردین گفت: شاخص کل در فروردین از ۱۷۸ هزار و ۶۵۹ واحد به ۲۰۴ هزار و ۲۷۶ واحد در انتهای فروردین امسال رسید و ۱۴ درصد رشد داشت.
وی ادامه داد: شاخص هم وزنی در فروردین امسال از ۳۲ هزار و ۹۶۸ واحد به ۴۰ هزار و ۶۵۳ واحد رسید و رشد ۲۳ درصدی را تجربه کرد و همه صنایع مورد اقبال مردم قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: ارزش معاملات از ۲۱ هزار میلیارد ریال در ابتدای فروردین امسال به ۱۶۰ هزار میلیارد ریال رسید و رشد ۶۶۲ درصدی را تجربه کرد و ارزش بازار نیز از ۶۸۰ هزار میلیارد تومان به ۷۸۴ هزار میلیارد تومان رسید و همه نماد‌ها با افزایش قیمت روبرو بود.
وی ادامه داد: ارزش صندوق‌های قابل معامله با ۱۱ صندوق، ۹ هزار میلیارد ریال شده است، در فروردین امسال متوسط حجم معاملات ۴ میلیارد تومان و متوسط ارزش معاملات، هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
صحرایی در خصوص معاملات بر خط گفت: ​سهم معاملات برخط به ۵۱ درصد رسیده و رشدی ۳۷ درصدی داشته و ۱۲ هزار کد معاملاتی جدید در فروردین امسال صادر شده که رشد ۳۸۵ درصدی نسبت به مشابه سال قبل داشته است.
مدیرعامل شرکت بورس تهران افزود: ترکیب معاملات در فروردین امسال با ۶۲ درصد خرید توسط اشخاص حقیقی همراه بوده است.
وی در خصوص برنامه‌های سال ۹۸ نیز گفت: در حوزه آموزش، ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آموزش در تهران، ۱۶۰ هزار نفر ساعت آموزش در تالار‌های منطقه‌ای، پذیرش حدود ۱۵ شرکت در بورس تهران، عرضه اولیه ۸ شرکت، انتقال ۴ شرکت از فرابورس، پذیرش ۶ اوراق بدهی، تقویت زیرساخت‌های فنی و راه اندازی ابزار فروش استقراضی در سه ماهه اول امسال از جمله برنامه‌های امسال است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)