• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۰۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸
بین الملل » تحلیلی

واسیلی نبنزیا: روسیه در امور داخلی اوکراین مداخله نمی‌کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت درباره اوکراین گفت: مسکو در حال مداخله در امور داخلی اوکراین نیست.
نبنزیا در این نشست گفت: "چهار میلیون شهروند اوکراینی اساسا غیر قانونی اعلام شده اند و موجودیت آن‌ها از سوی جامعه بین المللی نادیده گرفته شده است. " او در واکنش به ادعا‌هایی در این باره که فدراسیون روسیه در حال وادار کردن شهروندان اوکراینی برای تغییر شهروندی شان است, ​این سوال را مطرح کرد که کشورش کدام ماده در توفق نامه مینسک را نقض کرده است؟ او تصریح کرد در حقیقت، رئیس جمهور دستوری را اجرایی کرد که بر اساس آن، شهروندان در دونتسک و لوهانسک می‌توانند شهروندی روسیه را به روشی ساده شده داشته باشند.
نبنزیا تأکید کرد از آن‌ها خواسته نشده است تا تابعیت اوکراینی خود را لغو کنند. این دستور اجرایی به صورتی شفاف صادر شده است و این فرایند مدت‌ها پیش آغاز شده است. تقاضای زیادی برای دریافت شهروندی روسیه وجود دارد، زیرا شرایط زندگی در جنوب اوکراین به سبب اقدامات مقامات این کشور غیر ممکن شده است. فدراسیون روسیه در حال ارائه فرصتی آسان برای شهروندی است، زیرا درگیری‌ها در دونباس پنج سال است که ادامه دارد. مردم در این منطقه حق رأی دادن در انتخابات اخیر ریاست جمهوری در اوکراین را نداشتند و آن‌ها از سال دو هزار و هفده تحت محاصره اجتماعی و اقتصادی وخیمی زندگی می‌کنند.
او همچنین کیف را به ایجاد اختلال در روند اجرای توافقنامه‌های مینسک متهم کرد و گفت: مقامات اوکراین مردم دونتسک و لوهانسک را جدایی طلب و تروریست می‌نامند. در حالی که نسبت دادن مشکلات آن‌ها به تهاجم روسیه آسان است، اما مردم دونباس بر خلاف دیگر شهروندان در اوکراین هیچگونه درآمدی ندارند. اگر فدراسیون روسیه نبود، مردم این منطقه نجات پیدا نمی‌کردند.
او گفت: اقدامات کشورش بخشی از یک روند ساده سازی برای مهاجرت هستند. او همچنین به تصمیم اتحادیه اروپا در سال دو هزار و هجده برای ارائه حفاظت از بیش از سیصد هزار پناهجو اشاره کرد و گفت: ارائه حق شهروندی حق یک کشور مستقل است. او تأکید کرد کشورش در حال مداخله در امور داخلی اوکراین نیست بلکه در حال ارائه فرصت برای مردم به منظور حل و فصل موضوعات مهم برای خودشان است. نبنزیا افزود مردم در ارتباط با این موضوع تصمیم گیری خواهند کرد که آیا آن‌ها می‌خواهند از حق خود استفاده کنند یا خیر. او همچنین گفت: تعداد افرادی که خواهان دریافت شهروندی روسیه هستند یک آزمون برای رویکرد در ارتباط با دونباس و لوهانسک خواهد بود.
 
واکنش آمريکا به اعطاي تابعيت روسيه اوکرايني هاي ساکن دونباس
جاناتان کوهن Jonathan Cohen نماینده آمریکا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت درباره اوکراین گفت: آمریکا از اوکراین حمایت می‌کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی‌ ای پی تی ان، جاناتان گفت: آمریکا اقدام روسیه برای اعطای تابعیت روسیه به اوکراینی‌های ساکن دونباس را محکوم می‌کند. با این اقدام، روسیه تنش موجود را افزایش داد اقدامات روسیه بر خلاف مفاد معاهده مینسک است. دونباس بخشی جدایی ناپذیر از خاک اوکراین است. حاکمیت دولت اوکراین باید بر این منطقه بار دیگر برقرار شود. روسیه به تنش آفرینی ادامه می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)