• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۱۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی:

توسعه لیزینگ برای بازارسازی محصولات دانش‌بنیان

فرصت تحریم برای شرکت‌های دانش بنیان، توسعه خدمات لیزینگ برای بازارسازی محصولات دانش‌بنیان را بوجود آورده است

توسعه لیزینگ برای بازارسازی محصولات دانش‌بنیانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، چهارمین دور از سلسله نشست‌‌های صندوق نوآوری و شکوفایی با شرکت‌های بزرگ دانش بنیان با حضور نمایندگانی از شرکت‌های دانش بنیان حوزه نفت و گاز برگزار شد.
در این نشست علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری دلیل برگزاری این نشست‌ها را حل مستقیم مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش نفت طی دو تا سه ماه گذشته رایزنی‌های خوبی را با بازیگران این عرصه داشت و تلاش کرد تا امکان تلفیق منابع و هدایت بودجه‌های پژوهشی به سمت شرکت های دانش‌بنیانی این بخش را فراهم کند.
وحدت با اشاره به اینکه رسالت صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است، گفت: در همین ارتباط برای رفع مشکلات شرکت‌های دانش بنیان کوچک، ظرفیت صندوق‌های پژوهش و فناوری در کشور فعال شده است، به طوریکه حدود هزار میلیارد تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های پژوهش و فناوری اعتبار تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه تحریم‌ها به رغم تمامی مشکلاتی که برای کشور ایجاد کرده، فرصت خوبی را برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم آورده است، افزود: تحریم شرایط خوبی را برای شرکت‌های داخلی ایجاد کرده است و در این شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان باید خود را به صنایع داخلی تحمیل کنند. در این میان صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تلاش می‌کند تا مشکل تأمین مالی شرکت‌ها را حل کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تصریح کرد: هدف از برقراری ارتباط با شرکت‌های بزرگ دانش بنیان این است که به صورت موردی مسائل آنها را بررسی و همکاری بین این شرکت‌ها و زیست بوم را توسعه دهیم. اگر چه حل تمامی مشکلات شاید امکان پذیر نباشد اما به صورت موردی در تلاش برای برقراری تعامل با شرکت‌های بزرگ دانش بنیان هستیم تا مشکلات آنها را رفع کنیم.
وحدت گفت: عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی طی چند ماه گذشته نشان از رشد قابل ملاحظه در پذیرش و ارزیابی طرح‌ها دارد و در همین راستا بانک‌های بزرگ با هدف حمایت حداکثری از شرکت های دانش بنیان همکاری خوبی با صندوق دارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری درباره اقدامات این صندوق در راستای رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بسیاری از قوانین دست‌ و پا گیر در این بخش به صورت موردی در حال برطرف شدن است. به علاوه در بحث سرمایه‌گذاری، ابزار بیمه سرمایه‌گذاری و پوشش ریسک در حال ایجاد است.
وی ادامه داد: همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی، بسته‌های ویژه‌ای را برای شتاب دهنده‌ها در سراسر کشور درنظر گرفته است و در این راستا شرکت‌های بزرگی که تمایل به راه‌اندازی شتاب دهنده‌ها دارند، می‌توانند از این بسته‌های حمایتی استفاده کنند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه بازار سازی برای محصولات دانش بنیان یک مشکل جدی است که صندوق نوآوری و شکوفایی برای رفع آن برنامه‌هایی را در دستور کار دارد، تصریح کرد: در این زمینه به دنبال آن هستیم که شرکت‌های خریدار محصولات دانش بنیان بتوانند از خدمات لیزینگ صندوق نوآوری استفاده کنند و شرکت‌های دانش بنیان در هنگام مذاکره، بسته‌های مالی به خریدار ارائه دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران دانش‌آموزان هنرستان شهید رجایی زارچ در کویر چرخاب
رژیم‌صهیونی شدیداً خسارات دفاع‌مقدس ۱۲روزه را سانسور می‌کند
وداع باشکوه مردم ملکشاهی با دو شهید گمنام
شمیم عطر یاس‌های فاطمی در صفی آباد
حمایت قاطع دولت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا
شیوه نامه اجرایی سند تسهیم درآمد محتوا
شناسایی دو هزار و ۴۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در لرستان
واحدهای تولیدی متخلف در چنگال قانون
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
دریای کاسپین منبع ارزشمند ایران
تعیین مهلت ۲ ماهه برای رفع آلودگی‌های صنایع در میبد
پذیرش بیش از ۱۵۰ ایده و طرح در رویداد تخصصی توانمند سازی صنایع خلاق
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل
خانه المپیاد دانش آموزی در شهرستان‌های فارس راه اندازی می‌شود
«سپیدتر از یاس» افتتاح شد
مروری بر برنامه های سیما در خبرهای رسانه
تشدید نظارت بر رفع نقاط حادثه‌خیز در شادگان
توسعه صنعت سبز در آبادان
خاتون بم در نخستین گام 1-3 مغلوب بنگال شرقی شد
لذت مدرسه‌سازی در هیچ کار دیگری یافت نمی‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)