• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۳۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا مطرح شد؛

دشمن قدرت و ظرفیت جنگ مستقیم با ایران را ندارد

جانشین فرمانده نیروی انتظامی: دشمن قدرت و ظرفیت ورود به جنگ ایران به صورت مستقیم ندارد و از طرفی با غرور و نخوت قدرت ایران را نیز به رسمیت نمی‌شناسد

دشمن قدرت و ظرفیت جنگ مستقیم با ایران را نداردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار ایوب سلیمانی در دومین روز از بیست و سومین همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا با بیان اینکه با اشراف کامل ما دشمن اکنون در مخمصه‌ای اساسی گرفتار شده است، گفت: از یک طرف دشمن حاضر به پذیرش قدرت و سیطره نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه و اثرگذاری تعیین کننده بر تعاملات جهانی نیست و از سوی دیگر از تمامی ابزار‌ها و امکانات طی این چهل سال استفاده کرده، اما هر روز سرخورده‌تر از قبل می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا افزود: دشمن ادعا کرده طی یکصدسال گذشته هیچ کشوری به اندازه ایران مورد تهدیدات همه جانبه قرار نگرفته در حالی که امروز در نقطه‌ای هستیم که دشمن از ابتدایی‌ترین و جزیی‌ترین حربه‌ها به عنوان دستاویز استفاده می‌کند، اما ناامید از موفقیت است.

وی گفت: دشمنان طی سال‌های ۹۶ و ۹۷ به همه فضای رسانه‌ای دنیا القاء کردند که دوران براندازی ایران اسلامی سر رسیده است و حاصل تلاش‌های چهل ساله آن‌ها محقق خواهد شد، اما شاهد بودیم که در پایان سال گذشته سرخورده‌تر از گذشته وادار به پذیرش شکست شده اند.

سردار سلیمانی به اعمال تحریم‌های دشمنان بر ملت ایران اشاره کرد و افزود: آن‌ها باور کرده اند که تحریم‌ها بر عزم و ملت ایران تأثیری نداشته و نیز آن‌ها قدرت ایران را پذیرفته اند برهمین اساس دشمن قدرت و ظرفیت ورود به جنگ با ایران را به صورت مستقیم ندارد؛ از سویی کبر، غرور، نخوت و خودبرتربینی هم اجازه نمی‌دهد قدرت ایران را به رسمیت بشناسند.

وی گفت: دشمنان قصد دارند با همه ابزارها، ملت ایران را از درون منفعل، از هم گسیخته، متشنج و پشیمان به آنچه برای آن جانفشانی کرده اند، جلوه دهند که این امر نیز از جهل و نادانی آن‌ها نسبت به ایران و انقلاب اسلامی است.

سردار سلیمانی به جایگاه ناجا در هندسه فعلی سیاسی - امنیتی کشور اشاره کرد و افزود: دشمنان می‌خواهند با جنگ روانی ما را منفعل کنند، همه همت دشمن در سال جاری تمرکز بر روی شکستن قدرت، استحکام، ایمان، اعتقاد و پایداری ملت ایران است.

وی گفت: آنان می‌دانند که انقلاب اسلامی دارای سه رکن اساسی است؛ دین اسلام، رهبری ولی فقیه و نیز مردم مومن و متدین به عنوان زیرساخت و اساس انقلاب اسلامی به شمار می‌آیند.

سردار سلیمانی افزود: دشمن به دنبال این است، القاء کند مردم همراه با نظام نیستند، اما بار‌ها با محک زدن خلاف این امر به آن‌ها ثابت شده است.

جانشین فرمانده ناجا گفت: ملت ولایی ایران معتقد هستند که از استقلال، توان نظامی و حریت کشور در هر شرایطی باید دفاع کرده و حاضرند برای این ارزش‌ها تا پای جان ایستادگی کنند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه به اعتقاد آحاد جامعه، احکام اسلامی باید در کشور اجرا شود، افزود: مردم کشورمان، آمریکا را دشمن خود می‌دانند و حاضر نیستند زیر سیطره نظام استکباری آمریکا بروند و هرگز در مقابل آن‌ها نیز کوتاه نمی‌آیند.

به گفته جانشین فرمانده ناجا، ملت غیور جمهوری اسلامی ایران معتقد هستند که رژیم صهیونیستی غده سرطانی است و باید از بین برود.

وی همچنین به ۱۱ عنوان از ارزش‌های اساسی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم معتقدند که باید پرچم این ارزش‌ها در کشور برافراشته شود.

سردار سلیمانی با بیان اینکه مردم دستگاه‌های حاکمیتی را به دو دسته تقسیم کرده اند، گفت: به تعریف آن‌ها این دو دسته، دستگاه‌هایی هستند که وابستگی دارند و یا در حوزه انقلاب اسلامی قابل تعریف هستند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: مردم، انقلاب اسلامی را با همه وجود پذیرفته اند و پای آن ایستاده اند و دست از ارزش‌های دینی خود نخواهند کشید و همچنین از انقلاب نیز جدا شدنی نیستند.

این مقام ارشد انتظامی کشور گفت: ما، خادمان مردم هستیم و باید جایگاه خود را بشناسیم و بدانیم که در این برهه از تاریخ چه رسالت سنگینی را برعهده داریم.

سردار سلیمانی افزود: دشمنان ایجاد اخلال در امنیت از مرز تا مرکز، برهم زدن آرامش و ایجاد تنش و تشنج را مورد هدف قرار داده اند، اما دشمنان بدانند امسال، سال شکست بی سابقه‌ای است که آمریکا باید از انقلاب اسلامی متحمل شود؛ نیروی انتظامی با مجاهدت می‌تواند طعم شکست نهایی را به دشمن بچشاند.

جانشین فرمانده ناجا تأکید کرد: نیروی انتظامی در ایجاد آرامش و کنترل تهدیدات و تنش‌ها نقش کلیدی دارد.

وی با بیان اینکه مبارزه با سرقت، یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های نیروی انتظامی است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد کاهش میزان سرقت‌ها و نیز ۲۲ درصدی تلفات جاده‌ای بوده ایم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه ظرفیت پایان ناپذیر و عظیم نیروی انتظامی را دست کم نگیریم و با بروز برخی از مشکلات ارزش کاری خود را حفظ کنیم، افزود: بحمدالله بسیاری از کمبود‌ها برطرف و از لحاظ تجهیزاتی نیز تأمین شده است، قطعا اتفاقات خوبی در راه است.

سردار سلیمانی گفت: با عزم جزم، همت بلند و روحیه جهادی و انقلابی می‌توانیم امنیت کشور را از مرز تا مرکز تأمین کنیم؛ ما باید خدمتگزار مردم باشیم و اجازه ندهیم افرادی امنیت جامعه را با ایجاد مفاسد اقتصادی، اجتماعی و ... به خطر بیندازند.

وی به موضوع امنیت اخلاقی اشاره کرد و افزود: پدیده بی حجابی در کشور، دغدغه مردم و نیز مورد طمع دشمن شده است؛ که بایستی در این زمینه جدی‌تر وارد عمل شویم.

جانشین فرمانده ناجا گفت: امسال با توسعه اهداف، اقدامات و اولویت‌ها به گونه‌ای عمل خواهیم کرد و به دشمن خواهیم فهمانید که چاره‌ای جز پذیرش قدرت و سرافرازی و بالندگی نظام را در کل جهان ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)